Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Na makrele i smuzaki tez czekam. O korpusach nie wspomne ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Robert nie mialem akurat Ciebi na mysli ale takie zdanie akurat mam, czy przystoi to juz inna kwestia Rafal ty wogole zyjesz?Pewnie mnie za ten "populizm" w tej reklamie, ale mnie chodziło o maksymalne upchnięcie urywków z wieloma kijami, zamiast spokojnego pokazania w czasie rzutu, prowadzenia przynęty i holu.....nawet jeśli filmik maiłby być 4x dłuższy. Film skierowany jest głównie do odbiorców w Japonii, a nie w Europie, więc w związku z różnicami kulturowymi, światopoglądowymi i wszelkimi innymi....nam może się ten materiał promocyjny mniej podobać i tyle, ale w kraju kwitnącej wiśni może takie filmiki lubią i dlatego ten materiał został tak zmontowany.....żeby przypasował docelowemu odbiorcy - ot i cały populizm:P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Cześć. Wreszcie. A jak tam mój hiper-jerk Strare dzieje ale obiecaniki-cacanki swoją drogą Dojrzewa jak wino żebyś za mało nie zapłacił haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Czyli jest w planach. Good. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Tak przemku ale filmik sluzyl glownie przedstawieniu czlonkow teamu wiec byl tak a nie inaczej zmontowany. Przy okazji bylo widac (gorzej lub lepiej) prace pare modeli kijkow, a wiem ze na jerku ugiecie kija i szerokosc rantu szpuli to podstawowe kryteria podczas podejmowania decyzji kupna. Wklejane byly filmiki krotsze i dluzsze z mb czy daiwy to akurat po obejrzeniu tego umiescilem poprostu link. Obrazic nikogo niechcialem tym Bardziej Roberta ktorego darze sporym szacunkiem ale tez mi czasem nerwy puszcza jak wpadnie ktos i robi shitstorm a sam nic konkretnego w tej materi do powiedzenia nie ma. Nie liczylem na zadne oklaski za filmik bo nawet jesli sie utozsamiam z ta marka ma to nadal podloze czysto wedkarskie. Walory uzytkowe sa dla mniej dalej na 1 miejscu a do dnia dzisiejszego zadna inna marka mnie na tyle nie zafascynowala co Evergreen. Szukalem i znalazlem kije do mojego stylu lowienia i ogolnych potrzeb nad woda. Peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja tam się mało nie zesrałem w poprzek jak mojego EG zabrałem pierwszy raz na ryby. MB żadnego nie miałem może tak samo działają ich kije nie wiem ... pozostaje sprawdzić xD ale to nie teraz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Może ktoś mi zrobić streszczenie z ostatnich 4 miesięcy xD ?No, to Ci zrobie... jest juz prawie marzec:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ja tam się mało nie zesrałem w poprzek jak mojego EG zabrałem pierwszy raz na ryby. MB żadnego nie miałem może tak samo działają ich kije nie wiem ... pozostaje sprawdzić xD ale to nie teraz.Zapraszam, moge Ci zrobic prezentacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Co nie zmienia faktu, że każda reklama jest kierowana do konkretnego odbiorcy (takiego którego jest najwięcej) a więc chcąc nie chcąc każdy materiał promocyjny wyczerpuje znamiona populizmu (bo jest przecież robiony pod klienta).....Firma jest mało istotna...czy to sprzęt JDM USDM albo nawet jakiś z Chin.Opisy wędek i ogólne przesłanie wyłapałem od razu tylko forma mi jakoś średnio podeszła i tyle PS Kamilu lepiej szykuj się na letni nalot na mieszkanie .......tylko napisz mi co będziemy łowić, żebym nie musiał targać wszystkich gratów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 MB ma spewnoscia niejednego fajnego kija w ofercie ale nie bylo mi dane takiego jeszcze miec w lapie. Aktualne serie sa optycznie nie w moim stylu co by nie powiedziec ze sa brzydkie ????ale o gutsach sie nie dyskutuje. A teraz te budzetowe serie made in huj wie gdzie. Teraz co drugi będzie latal z Megabassem. A za duzo czasu i kasy stracilem zebys dojsc do tego co mam, kto lubi experymenty to ma w Czym wybierac ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Kamilu, sorki nie obraź się ale dbajmy o elegancję i kulturę języka Polskiego...chuj pisze się przez "ch" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Dobra nastepnym razem uzyje slownika ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Zapraszam, moge Ci zrobic prezentacje.Bardzo kur... jego mać chetnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) ..."Dobra nastepnym razem uzyje slownika"... na ch...? Edytowane 28 Lutego 2015 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Od 3m41sek Edytowane 28 Lutego 2015 przez minecjusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 O rzesz...motyla noga! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Widzisz Robercie niepotrzebnie poprawiasz PS Ja też nie mam słownika na J.pl i czasami walne takiego byka, że aż wstyd Najgorsze jest to, że nie mogę włączyć tego słownika Edytowane 28 Lutego 2015 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 O rzesz...motyla noga! Popieram Roberta, utrzymujmy język na poziomie, tym bardziej w momencie powrotu założyciela tego wątku:) święto!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 IMG_2015022831996.jpg Extra dla Ciebie Rafaello [emoji23] [emoji23]Piekna ramka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Panowie nie obrazcie korzystam z netu czatow itp. Od prawie 20lat, wtedy jak ktos pisal z polskimi znakami nazywalo sie go lamerem. Nie jest to usprawiedliwienie ale postarajcie sie mnie zrozumieć [emoji12] po za tym pisze w 2 jezykach i tak mi jest poprostu wygodniej ???? a po za tym Evergreen Rulezzz ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Widzisz Robercie niepotrzebnie poprawiasz PS Ja też nie mam słownika na J.pl i czasami walne takiego byka, że aż wstyd Najgorsze jest to, że nie mogę włączyć tego słownika A Ty myślisz, że ja to taki kozak ortograficzny? Żeby nie ten słownik to na porządku dziennym były by u mnie takie kwiatki: FZHUT (przeczytałeś? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Proponuję zakończyć temat. Gdzieś tutaj niedawno napisałem, że jak toś walnie jakąś bombę w stylu "Żym" świadczy to tylko o tym, że jest człowiekiem a nie maszyną. Wszyscy wiemy jak wygląda pisanie z telefonów i innych wynalazków najlepiej w sobotę w trakcie zakrapianej imprezy. Pozwoliłem sobie na tę uwagę "ch" bo uznałem , że to po ludzku śmieszne a nie po to aby komuś przy... przepraszam, dokuczyć.(właśnie bierze mnie migrena a wtedy tracę widzenie i dopiero fajnie trafiam w klawisze ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Wszyscy mają alphasa... mam i ja ! Teraz tylko aby wszystko wypalilo i bedzie piekne - 3 combo tzn..EG tcsc 74x + alphas 150 hl - szczupaki szykujcie sie na swimbaitowy atak !! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Wypali wypali. No i nie wszyscy maja, ja np. Nie mam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Michał gdzieś Ty ją wyłuskał???Ciężko dostać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi