Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Robert nie mialem akurat Ciebi na mysli ale takie zdanie akurat mam, czy przystoi to juz inna kwestia

Rafal ty wogole zyjesz?

Pewnie mnie za ten "populizm" w tej reklamie, ale mnie chodziło o maksymalne upchnięcie urywków z wieloma kijami, zamiast spokojnego pokazania w czasie rzutu, prowadzenia przynęty i holu.....nawet jeśli filmik maiłby być 4x dłuższy. Film skierowany jest głównie do odbiorców w Japonii, a nie w Europie, więc w związku z różnicami kulturowymi, światopoglądowymi i wszelkimi innymi....nam może się ten materiał promocyjny mniej podobać i tyle, ale w kraju kwitnącej wiśni może takie filmiki lubią i dlatego ten materiał został tak zmontowany.....żeby przypasował docelowemu odbiorcy - ot i cały populizm:P .

Tak przemku ale filmik sluzyl glownie przedstawieniu czlonkow teamu wiec byl tak a nie inaczej zmontowany. Przy okazji bylo widac (gorzej lub lepiej) prace pare modeli kijkow, a wiem ze na jerku ugiecie kija i szerokosc rantu szpuli to podstawowe kryteria podczas podejmowania decyzji kupna. Wklejane byly filmiki krotsze i dluzsze z mb czy daiwy to akurat po obejrzeniu tego umiescilem poprostu link. Obrazic nikogo niechcialem tym Bardziej Roberta ktorego darze sporym szacunkiem ale tez mi czasem nerwy puszcza jak wpadnie ktos i robi shitstorm a sam nic konkretnego w tej materi do powiedzenia nie ma. Nie liczylem na zadne oklaski za filmik bo nawet jesli sie utozsamiam z ta marka ma to nadal podloze czysto wedkarskie. Walory uzytkowe sa dla mniej dalej na 1 miejscu a do dnia dzisiejszego zadna inna marka mnie na tyle nie zafascynowala co Evergreen. Szukalem i znalazlem kije do mojego stylu lowienia i ogolnych potrzeb nad woda.

Peace

Co nie zmienia faktu, że każda reklama jest kierowana do konkretnego odbiorcy (takiego którego jest najwięcej) a więc chcąc nie chcąc każdy materiał promocyjny wyczerpuje znamiona populizmu (bo jest przecież robiony pod klienta).....Firma jest mało istotna...czy to sprzęt JDM USDM albo nawet jakiś z Chin.

Opisy wędek i ogólne przesłanie wyłapałem od razu ;) tylko forma mi jakoś średnio podeszła i tyle :whistling:

PS Kamilu lepiej szykuj się na letni nalot na mieszkanie :highfive: .......tylko napisz mi co będziemy łowić, żebym nie musiał targać wszystkich gratów :good: :rockon:

• Like 1

MB ma spewnoscia niejednego fajnego kija w ofercie ale nie bylo mi dane takiego jeszcze miec w lapie. Aktualne serie sa optycznie nie w moim stylu co by nie powiedziec ze sa brzydkie ????ale o gutsach sie nie dyskutuje. A teraz te budzetowe serie made in huj wie gdzie. Teraz co drugi będzie latal z Megabassem. A za duzo czasu i kasy stracilem zebys dojsc do tego co mam, kto lubi experymenty to ma w Czym wybierac ????

• Like 3

Widzisz Robercie niepotrzebnie poprawiasz

PS Ja też nie mam słownika na J.pl i czasami walne takiego byka, że aż wstyd :blush:

Najgorsze jest to, że nie mogę włączyć tego słownika :huh:

Edytowane przez minecjusz

Panowie nie obrazcie korzystam z netu czatow itp. Od prawie 20lat, wtedy jak ktos pisal z polskimi znakami nazywalo sie go lamerem. Nie jest to usprawiedliwienie ale postarajcie sie mnie zrozumieć [emoji12] po za tym pisze w 2 jezykach i tak mi jest poprostu wygodniej ???? a po za tym Evergreen Rulezzz ????

• Like 2

Widzisz Robercie niepotrzebnie poprawiasz

PS Ja też nie mam słownika na J.pl i czasami walne takiego byka, że aż wstyd :blush:

Najgorsze jest to, że nie mogę włączyć tego słownika :huh:

A Ty myślisz, że ja to taki kozak ortograficzny? Żeby nie ten słownik to na porządku dziennym były by u mnie takie kwiatki:

FZHUT  (przeczytałeś? :D )

Proponuję zakończyć temat. Gdzieś tutaj niedawno napisałem, że jak toś walnie jakąś bombę w stylu "Żym" świadczy to tylko o tym, że jest człowiekiem a nie maszyną. Wszyscy wiemy jak wygląda pisanie z telefonów i innych wynalazków najlepiej w sobotę w trakcie zakrapianej imprezy. Pozwoliłem sobie na tę uwagę "ch" bo uznałem , że to po ludzku śmieszne a nie po to aby komuś przy... przepraszam,  dokuczyć.

(właśnie bierze mnie migrena a wtedy tracę widzenie i dopiero fajnie trafiam w klawisze :D )

• Like 3