BOB1 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Wszyscy mają alphasa... mam i ja ! Teraz tylko aby wszystko wypalilo i bedzie piekne - 3 combo tzn.. EG tcsc 74x + alphas 150 hl - szczupaki szykujcie sie na swimbaitowy atak !! Witaj w klubie posiadaczy Czy mi sie zdaje czy faktycznie ostatnio ten multik jest na topie? Może dla tego, że trudno osiągalny (pomijam fakt, że faktycznie fajna, pewna maszyna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Maniek ale co wykuskalem ? Kij czy multik ? Robert - chcialem alphasa bo daiwa lexa 300 cos mi sie za duza wydaje a tatula w lapie nie lezy poza tym zawsze jakos akphas lazil za mna a do kija do 4 oz wydaje mi sie ze idealnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Panowie jak tam Bierom w sieci? Bo nad woda narazie cisza. Jak widac dzisiaj bujam sie na grubo ???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Michał, zgadzam sie z Tobą. Alphas sprawia zdecydowanie lepsze wrażenie choć szpulka w Lexa 300 zadziwiła mnie lekkością obrotów (nie wiem na jak długo?) Ja Alphasa podpinam przede wszystkim pod Dragona Ultima (do 80 a realnie nawet 100g) i gra to idealnie. Natomiast jak bym potrzebował naprawdę dużego, plaskatego multika (na całe szczęście mam Toro 51) to chyba wziął bym Lexa 400 Edytowane 1 Marca 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Panowie jak tam Bierom w sieci? Bo nad woda narazie cisza. Jak widac dzisiaj bujam sie na grubo IMG_2015030124556.jpgŁadnie wyglądają te Twoje "bujadełka" tylko cosik aparat...rysuje Ci brzegi fotografii! Może masz "poczochrany" obiektyw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Marcinie rzeczka się obudziła....jeszcze tydzeiń temu idąc we wodzie nie było widać żadnych ryb, a teraz po staremu - czyli jest gęsto i odbijają się o nogi, ale brania są jeszcze delikatne....nawet bardzo delikatne, widać że rybki w zimnej wodzie ruszają się wolniej niż latem.....w kwietniu powinno już być zacnie Edytowane 1 Marca 2015 przez minecjusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Pierwsze branie 2015 spartolone, teraz moze byc juz tylko lepiej. Jade na inna mete ???? Robert juz naprawilem ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ty nie naprawiaj bo ładne było (takie starociowate a jak wiadomo , ja to lubię) tylko łap!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 I po ptokach. Po zmianie mety decyduje sie oblowic spad lekkim t rigiem. Po kilku chwilach piekny kopniak, zaciecie w pore i gazelle sie wygina pieknie. Ryb sie bujnal 2 x i tym razem wygral. Obydwa brania na gumisie w rozmiarach 2,8" i 3" , na wieksze zero reakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Maniek ale co wykuskalem ? Kij czy multik ? Michał, chodzi mi o multik, bo ciężko dostępny jest w tych czasach i tak jak Robert napisał-zrobił się bardzo poszukiwany w ostatnim czasie A Tobie sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 No z multikiem nie jest tak trudno - całe dwa dni go szukalem ale sie udalo - ale podobno glupi to ma szczescie wiec wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 No z multikiem nie jest tak trudno - całe dwa dni go szukalem ale sie udalo - ale podobno glupi to ma szczescie wiec wiesz Ze zdjęć wygląda naprawdę pancernie i w super stanie, młodzież to jednak ma szczęście;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 I w środku też zacnie. Dużo metalu. Wiem bo mam. Nówkę z Japonii wyrwałem ze 2 lata temu za 5 stówek z hakiem na gotowo . Jedyny minusik to luźne pokrętło magnetyka. To chyba to zdjęcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) taak swojego tez juz rozbieralem - zacny srodek ma gdy bylem u Ciebie i wzialem go w reke ( chodzi o multik ) to wiedzialem ze dobrego wyboru dokonałem Do tego juz leci evergreen TCSC-74X TR FR 1/2 - 4 oz i zestaw na pajki ready Edytowane 3 Marca 2015 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Nie wiem jak koledzy ogarniacie te krzaczki, zdradźcię no tajemnicę Google chrome tłumaczenie strony? Gratuluję zakupu Pochwal się jak przetestujesz nad wodą, tylko porządnie! Edytowane 3 Marca 2015 przez Jammaey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 taak swojego tez juz rozbieralem - zacny srodek ma gdy bylem u Ciebie i wzialem go w reke ( chodzi o multik ) to wiedzialem ze dobrego wyboru dokonałem Do tego juz leci evergreen TCSC-74X TR FR 1/4-4 oz i zestaw na pajki ready 1/4-4oz ?! nie źle muszę to pomacać (chodzi o kijek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Panowie, nie 1/4, a 1/2-4 oz ale to i tak super zakres CW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No i w koncu koniec zbrojen na ten rok teraz tylko uzupelniac wabiki i ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nic tylko pogratulować. Ja muszę też zebrać zestawy na ten rok do kupy i machnąć jakąś fotkę, bo też zamykam okno transferowe;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Marcin jak nie bedzie foty to bedzie Ban na Cafe :-P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Marcin u Ciebie to bedzie raczej pokaz slajdow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Marcin u Ciebie to bedzie raczej pokaz slajdow Szeroka klatka moze zlapie haha:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nie przesadzajcie panowie, uloz jak bukiet kwiatow i bedzie git :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Nie przesadzajcie panowie, uloz jak bukiet kwiatow i bedzie git :-DMoze EG tak lubia, MB nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Pojecia nie mam co MegaBadziew lubi a co nie Everki widziales jak u mnie w szeregu stoja [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi