Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Wszyscy mają alphasa... mam i ja ! :)

IMAG0961_zpsdf8dxj8c.jpg

Teraz tylko aby wszystko wypalilo i bedzie piekne - 3 combo tzn..

EG tcsc 74x + alphas 150 hl - szczupaki szykujcie sie na swimbaitowy atak !! :)

Witaj w klubie posiadaczy :D  Czy mi sie zdaje czy faktycznie ostatnio ten multik jest na topie? Może dla tego, że trudno osiągalny (pomijam fakt, że faktycznie fajna, pewna maszyna) ;)

Maniek ale co wykuskalem ? Kij czy multik ?:)

Robert - chcialem alphasa bo daiwa lexa 300 cos mi sie za duza wydaje a tatula w lapie nie lezy :) poza tym zawsze jakos akphas lazil za mna :) a do kija do 4 oz wydaje mi sie ze idealnie pasuje :)

Michał, zgadzam sie z Tobą. Alphas sprawia zdecydowanie lepsze wrażenie choć szpulka w Lexa 300 zadziwiła mnie lekkością obrotów (nie wiem na jak długo?) Ja Alphasa podpinam przede wszystkim pod Dragona Ultima (do 80 a realnie nawet 100g) i gra to idealnie. 

Natomiast jak bym potrzebował naprawdę dużego, plaskatego multika (na całe szczęście mam Toro 51) to chyba wziął bym Lexa 400

Edytowane przez BOB1

Marcinie rzeczka się obudziła....jeszcze tydzeiń temu idąc we wodzie nie było widać żadnych ryb, a teraz po staremu - czyli jest gęsto i odbijają się o nogi, ale brania są jeszcze delikatne....nawet bardzo delikatne, widać że rybki w zimnej wodzie ruszają się wolniej niż latem.....w kwietniu powinno już być zacnie

post-50775-0-93866100-1425225083_thumb.jpg

Edytowane przez minecjusz
  • Like 2

taak swojego tez juz rozbieralem - zacny srodek ma :)

gdy bylem u Ciebie i wzialem go w reke ( chodzi o multik :rolleyes: ) to wiedzialem ze dobrego wyboru dokonałem :D

Do tego juz leci evergreen TCSC-74X TR FR 1/2 - 4 oz i zestaw na pajki ready :)

Edytowane przez meme174

taak swojego tez juz rozbieralem - zacny srodek ma :)

gdy bylem u Ciebie i wzialem go w reke ( chodzi o multik :rolleyes:  ) to wiedzialem ze dobrego wyboru dokonałem :D

Do tego juz leci evergreen TCSC-74X TR FR 1/4-4 oz i zestaw na pajki ready :)

1/4-4oz ?! nie źle :) muszę to pomacać (chodzi o kijek ;) )