Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Rafał tez jakos sceptyczny bylem do tej plastformy poki w lape  nie zlapalem... lezy jak zaden inny multik :) nawet steezy mi gorzej lezaly :) - co poradze ze wole plaske z okrglym tylem ? :D 

A co do jakosci spasowania to szczerze - ja nie mam nic do zarzucenia - mysle tylko nad szpula sv ale to bede wiedzial po 1 testach nad woda - jezeli multik ogarnie illexa squad minnow 65 to zostaje w oryginale :D 

Myślę, że tak. Inne miejscówki tego typu już od kilku dni mokre, więc jestem dobrej myśli. Plus, mamy jeszcze 3 dni ciepła przed nami. Teraz jest 0, ale w ciągu dnia solidny plus. I wiatr.

Połowimy, a w każdym razie, porzucamy :D :D :D

Edytowane przez Dienekes
  • Like 2

Pojecia nie mam co MegaBadziew lubi a co nie :) Everki widziales jak u mnie w szeregu stoja [emoji14]

EwidentneGówno widocznie może się tak tłoczyć, Megabusiątka cenią sobie przestrzeń...

Tak czy inaczej dupa bo bateryja mi się rozładowała, a ładowarka dostała nóg... nie będzie szerokiej klatki;-)))

• Like 1

Myślę, że tak. Inne miejscówki tego typu już od kilku dni mokre, więc jestem dobrej myśli. Plus, mamy jeszcze 3 dni ciepła przed nami. Teraz jest 0, ale w ciągu dnia solidny plus. I wiatr.

Połowimy, a w każdym razie, porzucamy :D :D :D

gitarka, ja mam jakieś szkolne śniadanie z córą do odbębnienia z rana i od razu po tym się melduję.

gitarka, ja mam jakieś szkolne śniadanie z córą do odbębnienia z rana i od razu po tym się melduję.

Myślę, że o tej porze roku to wypad będzie z tych późniejszych i raczej niezbyt długi - pewnie 2-3 max. Przynajmniej z mojej strony. O ile w grudniu warto było się wymrozić, o tyle teraz to bardziej sprzętowo i rekonesansowo będzie ;) Na którą masz śniadanie?

Myślę, że o tej porze roku to wypad będzie z tych późniejszych i raczej niezbyt długi - pewnie 2-3 max. Przynajmniej z mojej strony. O ile w grudniu warto było się wymrozić, o tyle teraz to bardziej sprzętowo i rekonesansowo będzie ;) Na którą masz śniadanie?

Według wszystkich znaków na niebie i ziemi koło 9:00 powinienem skończyć, więc przy złych wiatrach 10:00 na miejscu.

Rafał tez jakos sceptyczny bylem do tej plastformy poki w lape nie zlapalem... lezy jak zaden inny multik :) nawet steezy mi gorzej lezaly :) - co poradze ze wole plaske z okrglym tylem ? :D

A co do jakosci spasowania to szczerze - ja nie mam nic do zarzucenia - mysle tylko nad szpula sv ale to bede wiedzial po 1 testach nad woda - jezeli multik ogarnie illexa squad minnow 65 to zostaje w oryginale :D

Ważne, że pasują wizualnie;). Fajny zestaw! Miałem T3 taki ale pierwotnie zaczynałem od Daiwa Balistic, otwierane klapki ujdą.