Dienekes Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Marcinie, Michale szykujcie te Wasze chrusty na sobotę. Misja - Okoń, więc lekko Koledzy, lekko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 No i w koncu koniec zbrojen na ten rok teraz tylko uzupelniac wabiki i ... Bardzo dobry patyk tyko ta T3 do mnie nie przemawia xD hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Rafał tez jakos sceptyczny bylem do tej plastformy poki w lape nie zlapalem... lezy jak zaden inny multik nawet steezy mi gorzej lezaly - co poradze ze wole plaske z okrglym tylem ? A co do jakosci spasowania to szczerze - ja nie mam nic do zarzucenia - mysle tylko nad szpula sv ale to bede wiedzial po 1 testach nad woda - jezeli multik ogarnie illexa squad minnow 65 to zostaje w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Marcinie, Michale szykujcie te Wasze chrusty na sobotę. Misja - Okoń, więc lekko Koledzy, lekko odmarzło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Myślę, że tak. Inne miejscówki tego typu już od kilku dni mokre, więc jestem dobrej myśli. Plus, mamy jeszcze 3 dni ciepła przed nami. Teraz jest 0, ale w ciągu dnia solidny plus. I wiatr. Połowimy, a w każdym razie, porzucamy :D Edytowane 4 Marca 2015 przez Dienekes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Pojecia nie mam co MegaBadziew lubi a co nie Everki widziales jak u mnie w szeregu stoja [emoji14]EwidentneGówno widocznie może się tak tłoczyć, Megabusiątka cenią sobie przestrzeń... Tak czy inaczej dupa bo bateryja mi się rozładowała, a ładowarka dostała nóg... nie będzie szerokiej klatki;-))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Myślę, że tak. Inne miejscówki tego typu już od kilku dni mokre, więc jestem dobrej myśli. Plus, mamy jeszcze 3 dni ciepła przed nami. Teraz jest 0, ale w ciągu dnia solidny plus. I wiatr. Połowimy, a w każdym razie, porzucamy :D gitarka, ja mam jakieś szkolne śniadanie z córą do odbębnienia z rana i od razu po tym się melduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 T3 do mnie nie przemawia xD heheDo mnie też nie przemawiała ta konstrukcja ale zaryzykowałem i nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Troche Ci to zajelo ale wkoncu cos wymysliles Marcin [emoji23] [emoji23] [emoji23] T3 w wcieleniu MB jest naprawde fajna opcja ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 gitarka, ja mam jakieś szkolne śniadanie z córą do odbębnienia z rana i od razu po tym się melduję.Myślę, że o tej porze roku to wypad będzie z tych późniejszych i raczej niezbyt długi - pewnie 2-3 max. Przynajmniej z mojej strony. O ile w grudniu warto było się wymrozić, o tyle teraz to bardziej sprzętowo i rekonesansowo będzie Na którą masz śniadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Hej!Nie znalazłem zbyt wiele informacji na żadnych forach ani polskich ani zagranicznych wiec napisze tu Łowił ktoś wędką Abu Gracia Devil Cast 2.00m 5-20g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Troche Ci to zajelo ale wkoncu cos wymysliles Marcin [emoji23] [emoji23] [emoji23]T3 w wcieleniu MB jest naprawde fajna opcja ;-)No tak, bo ja siedzę i zawijam w te sreberka czekając tylko na szybkie cięte riposty hah;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Myślę, że o tej porze roku to wypad będzie z tych późniejszych i raczej niezbyt długi - pewnie 2-3 max. Przynajmniej z mojej strony. O ile w grudniu warto było się wymrozić, o tyle teraz to bardziej sprzętowo i rekonesansowo będzie Na którą masz śniadanie?Według wszystkich znaków na niebie i ziemi koło 9:00 powinienem skończyć, więc przy złych wiatrach 10:00 na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 I to jest bardzo dobra pora Marcinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Gitarka. W takim razie wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Troche Ci to zajelo ale wkoncu cos wymysliles Marcin [emoji23] [emoji23] [emoji23]T3 w wcieleniu MB jest naprawde fajna opcja ;-)T3 po obróbce KTF też niczego sobie;-) Edytowane 5 Marca 2015 przez MRTNZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 T3 po obróbce KTF też niczego sobie;-)Tak, dlatego zmienila aldika bfs na mojej liscie Must Have ;-) Tym razem oszczedze tobie riposty mimo ze cos mi w bance die urodzilo jak zobaczylem ta fotke [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Rafał tez jakos sceptyczny bylem do tej plastformy poki w lape nie zlapalem... lezy jak zaden inny multik nawet steezy mi gorzej lezaly - co poradze ze wole plaske z okrglym tylem ? A co do jakosci spasowania to szczerze - ja nie mam nic do zarzucenia - mysle tylko nad szpula sv ale to bede wiedzial po 1 testach nad woda - jezeli multik ogarnie illexa squad minnow 65 to zostaje w oryginale Ważne, że pasują wizualnie;). Fajny zestaw! Miałem T3 taki ale pierwotnie zaczynałem od Daiwa Balistic, otwierane klapki ujdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 T3 po obróbce KTF też niczego sobie;-)Może się przełamie i kupie taką xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Może się przełamie i kupie taką xDPolecam, bo leciiiiiii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Fajnie by do steeda pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Fajnie by do steeda pasowała [emoji14]Nastepny EG BOY... ja sie chyba jako mniejszosc zalamie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) A ja dzisiaj odebrałem trzy (!) nowe/stare kije ABU. Ale czy przy tych skośnookich katanach mam się czym chwalić (chyba ceną ) Edytowane 6 Marca 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Robson dawaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Jutro zrobię im sesję foto (może będą momenty? ) i będzie wrzuta ... wiadomo że bym nie wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi