MRTNZ Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Twoje kije i mlynki to wisienka na tym JB torcie, takze nie ustawaj w dalszym tropieniu perelek:) jak bedzie Kolega gotow, Kolega wrzuca! Edytowane 6 Marca 2015 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Zgodnie z obietnicą, moje trzy nowe abulce:1. BASIC (katalog 1984). Niby wersja popularna ale jak fajne ugięcie, świetne pod krótki uchwyt. Zbrojony w moje ulubione przelotki...zgubić z niego rybę to zapewne duża sztuka. (waga 166g) 2. ANBASSADEUR (katalog 1990) Wysoka pozycja w tym katalogu. Cienki blank przy uchwycie, cięty, szybki, piękne ugięcie pod obciążeniem. (waga 147g)3. BORON (katalog 1999) Pełna profeska Pewnie służy jaszcze nie jednemu łowcy troci i łososi. Szybka szczytówka moooocny dolnik. Uchwyt "pod pachę" Konstrukcja pod okazy (waga 188g)(kilka fotek zrobiłem chcąc przypomnieć kolegom o jutrzejszym Dniu Kobiet ale również aby podkreślić nasze uznanie dla płci piękniejszej, tolerującej nasze hobby ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ze mna jest cos nie halo, bo nie zauwazylem od razu drugiego planu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Owładnięci pasją wędkarską , myślą tylko o... sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 I w ten sposob wlasnie sobie to bede tlumaczyl:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Robercie fajne plakaty, masz na ścianach....dawaj fotki tym razem bez bez wędek....tak pod jutrzejsze święto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) He he Łap za aparat i poproś swoją Panią o zrobienie takiego tła A muszę jeszcze dodać , że te fotografie wybrałem nie przypadkowo. Ukazały sie w Playboy w tym samym roku co kije w katalogach ...prawda czasu, prawda ekranu... Edytowane 7 Marca 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Ze mna jest cos nie halo, bo nie zauwazylem od razu drugiego planu...W mordę - ja też xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Nowy sezon zaczynam od małego upgradu Ciekawe jak 14-tka wypadnie w porównaniu do swojej poprzedniczki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Piękne! *.* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Mocne i klasycznie/szlachetne wejście w nowy sezon.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Przybył król niech żyje król EVERGREEN Tactics tcsc 74 x 1/2 - 4 oz 16-30 lb Prostota i pikena razem z alphas 150 hl to juz razem 3 EG w kolekcji Edytowane 10 Marca 2015 przez meme174 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Pikny zestawik. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Intryguje mnie ten kij (multik mam ) więc jak by jestem w połowie drogi Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Robert zawsze mozemy sie umowic gdzies ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Nowy sezon zaczynam od małego upgradu Ciekawe jak 14-tka wypadnie w porównaniu do swojej poprzedniczki Jakaś próba oceny, porównania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Robert zawsze mozemy sie umowic gdzies ... Teraz to już nie będzie takie proste jak jeszcze tydzień temu ale możliweDamy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Nowy sezon zaczynam od małego upgradu Ciekawe jak 14-tka wypadnie w porównaniu do swojej poprzedniczki Przeokrutnie piękne!!! No malina... 201CC i 201 14 czy setki? Edytowane 11 Marca 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Jakaś próba oceny, porównania...Tak na szybko to szerszy rozstaw knobów i fajnie wyprofilowane oparcie dla kciuka. Do tego niższa masa kołowrotka i dodatkowe dwa łożyska. Coś więcej będę mógł napisać dopiero po pierwszych testach nad wodą. Przeokrutnie piękne!!! No malina... 201CC i 201 14 czy setki?Obie setki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Dla wielu to miłe wspomnienie tamtych lat kiedy wszystko się zdobywało z pod lady lub kupowało w Pewex lub Baltona. A ja wczoraj wszedłem do małego sklepu w centrum Warszawy i zobaczyłem fabrycznie zapakowaną, wiszącą ot tak sobie pomiędzy innymi, współczesnymi przynętami oryginalną, produkowaną w Szwecji błystkę. Cena...10pln!? Odnoszę wrażenie, że ten Droppen czekał tam na mnie PS w roku kiedy pierdyknął Czarnobyl, na moim jeziorze, szczupaki brały tylko na dokładnie ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dla wielu to miłe wspomnienie tamtych lat kiedy wszystko się zdobywało z pod lady lub kupowało w Pewex lub Baltona. A ja wczoraj wszedłem do małego sklepu w centrum Warszawy i zobaczyłem fabrycznie zapakowaną, wiszącą ot tak sobie pomiędzy innymi, współczesnymi przynętami oryginalną, produkowaną w Szwecji błystkę. Cena...10pln!? Odnoszę wrażenie, że ten Droppen czekał tam na mnie PS w roku kiedy pierdyknął Czarnobyl, na moim jeziorze, szczupaki brały tylko na dokładnie ten model Czyzby Szanowny Pan na Twardej robil zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Oczywiście Zawsze chodzę tam robić zakupy bezpośrednio po odejściu od kasy PZW i opłaceniu składek...jest to dla mnie jedyny sposób odreagowania wkurwienia po wywaleniu kasy w błoto (bo na pewno nie do wody) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Robercie kasy w błoto nie wywalasz....jak już to do czyjejś kieszeni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Tak tylko przypominam że dzisiaj ważny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Chyba wpadłem jak śliwka w kompot...o 13 zadzwonił kurier, szybkie pakowanie i nad wodę Do jutra bym chyba nie wytrzymał Pierwszy rzut i zonk...przecież mówili, że z casta wabie latają dalekooo. Cóż...nie poddaję się, przy kolejnych rzutach powoli odkręcam najpierw docisk do tego stopnia żeby szpulka nie łapała luzów na boki. Rzuty coraz dalsze ale to jednak nie to, teraz zabieram się za hamulec rzutowy... 20 18 16 i doszedłem do 3. Przy docisku ustawionym na zero, hamulec na trójeczkę udało mi się osiągnąć 50 metrów z główką 15g + lunatic 7cm. Chyba jak na pierwszy raz to tak źle nie wypadłem? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi