BOB1 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jesteś kozak dalej będzie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETEREK Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Chyba wpadłem jak śliwka w kompot...o 13 zadzwonił kurier, szybkie pakowanie i nad wodę Do jutra bym chyba nie wytrzymał Pierwszy rzut i zonk...przecież mówili, że z casta wabie latają dalekooo. Cóż...nie poddaję się, przy kolejnych rzutach powoli odkręcam najpierw docisk do tego stopnia żeby szpulka nie łapała luzów na boki. Rzuty coraz dalsze ale to jednak nie to, teraz zabieram się za hamulec rzutowy... 20 18 16 i doszedłem do 3. Przy docisku ustawionym na zero, hamulec na trójeczkę udało mi się osiągnąć 50 metrów z główką 15g + lunatic 7cm. Chyba jak na pierwszy raz to tak źle nie wypadłem? no to jesteś GOŚĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Odebrałem nowy towar Edytowane 12 Marca 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Odebrałem nowy towar [emoji14]h34r:!?!?!? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 !?!?!?Na taka reakcję liczyłem . Teraz jadę na urlop. Po powrocie kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Odebrałem nowy towar Nie ma tam czasem solidnego szklaka przerobionego na długi karabin maszynowy z podporą i multiplikatora jako obrotowy magazynek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 (edytowane) Teraz jadę na urlop. Po powrocie kolejne fotki Sam jestem ciekaw co tam jest chodź wydaje mi się że wiem ale może tylko wydaje Nie trzymaj człowieka w niepewności Edytowane 12 Marca 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Kolejna odsłona...przed snem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Kolejna odsłona...przed snem Ale cacko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Kolejna odsłona...przed snem Wyglądało jak futerał na dużego penisa xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Wyglądało jak futerał na dużego penisa xDNo, rekojesc ma falliczne ksztalty, trzeba przyznac:) Roberto, fajny sprzecior! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Dobra. Lecę po całości. Kijek po złożeniu 153cm. Górne cw oceniam na 12-15g. Parabolik. Kołowrotek ma wszystko co trzeba a precyzja i płynność regulacji hamulca mnie zadziwiła Dodam, że wygląda jak zabawka a naprawdę można sie pobawić. Myślę , że mam sprzęt na ten rok dla mojej 7-mio letniej wnuczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Piękne klimaty.Miał już ktoś to w rękach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Taki "szrapnel" może powalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Tomek a do czego Ty to chcesz uużywać? przeciez to calkiem spora betoniara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) na sumy jak znalazł kolejna wariacja na budzie t3 http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/21191/cPath/22_80_352_2553/river-lake-fishing-freshwater/ Edytowane 13 Marca 2015 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Majki to stara historia juz, byla chyba nawet wczesniej jak MB ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 na sumy jak znalazł kolejna wariacja na budzie t3 http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/21191/cPath/22_80_352_2553/river-lake-fishing-freshwater/ Jakaś gej wersja ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) Majki to stara historia juz, byla chyba nawet wczesniej jak MBA to nie wiedzialem Edytowane 13 Marca 2015 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Robert zawsze mozemy sie umowic gdzies ... Michał, super kij, dopiero na żywo można go poznać... Przekonałeś mnie, przekonałeś;-) Super zakup. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Tomek a do czego Ty to chcesz uużywać? przeciez to calkiem spora betoniara...Mamy w przygotowaniu woblery 20cm to czym mam tym ciskać? .Pod trolla też by była dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 na sumy jak znalazł kolejna wariacja na budzie t3 http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/21191/cPath/22_80_352_2553/river-lake-fishing-freshwater/ Te esy floresy.Jeszcze krzyżyk walnąć i trupiarka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Mamy w przygotowaniu woblery 20cm to czym mam tym ciskać? .Pod trolla też by była dobra.Stare dobre Rexy dadzą radę;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Michał, super kij, dopiero na żywo można go poznać... Przekonałeś mnie, przekonałeś;-) Super zakup.mówilem że nie pozrone to to a mocy ma jak byk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 mówilem że nie pozrone to to a mocy ma jak byk Michał, ile on (kij ten) ma wzrostu? Zaryzykował byś ciężkie jerkowanie (ok 100g)? czy on nie do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi