Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

aa i dziękuje wszystkim ktorzy byli na niedzielnym spotkaniu :) szkoda ze nie zrobiliśmy wspólnej foty sprzętu by wyszło z 20 zestawów jdm ? :)

Kamil widze ze juz jestes spelnionym wedkarzem ? D

Ja sie nawet nie wypakowywuje, zostawiam na sezon pod dachem wszystko:)

eeee tam gadasz w mojej elitce jest super korek... :) ale moja zbroił @Dąbek :D

Ale elitka to nie japoniec... nie ma co porownywac, tym bardziej ze to custom. Korki w JDM to kicha - pisze o materiale oczywiscie, nie o ksztaltach. To juz inna sprawa.. Edytowane przez MRTNZ

MRTNZ, on 16 Mar 2015 - 18:51, said:

Ale elitka to nie japoniec... nie ma co porownywac, tym bardziej ze to custom. Korki w JDM to kicha - pisze o materiale oczywiscie, nie o ksztaltach. To juz inna sprawa..

:) ja właśnie miałem na myśli korki fabryczne w japońcach i amerykańcach  w jednych i drugich nie wygląda fajnie - zdecydowanie lepiej pianka :wub:

:) ja właśnie miałem na myśli korki fabryczne w japońcach i amerykańcach w jednych i drugich nie wygląda fajnie - zdecydowanie lepiej pianka :wub:

Tez jestem zwolennikiem pianek, ale nie mozna miec wszystkiego, wiec i kilka kiepskich skosnych korkow u mnie jest. Zycie...

Najlepszego!!!

Tez jestem zwolennikiem pianek, ale nie mozna miec wszystkiego, wiec i kilka kiepskich skosnych korkow u mnie jest. Zycie...

Najlepszego!!!

Marcin musze się chyba do ciebie niedługo pofatygować i oblukac te twoje nabytki castingowe  -ostatnio jak byłem po tube  to miałeś chyba jeden zestaw castingowy -no ale to było dawno widze ze choroba postepuje :D

Marcin musze się chyba do ciebie niedługo pofatygować i oblukac te twoje nabytki castingowe -ostatnio jak byłem po tube to miałeś chyba jeden zestaw castingowy -no ale to było dawno widze ze choroba postepuje :D

Zapraszam, troche sie rozmnozyly pazurki.

meme174, on 16 Mar 2015 - 19:46, said:

Macane bylo

Evergreen, megabass ( kije multiki ), daiwa, daiko, yamaga, major craft, batson, fa, mhx czyli caly mix :-) nazw dokladnych nie podam bo juz nie pamietam :-)

:) i jakie wnioski? tylko nie pisz ze number one  Evergreen...potem długo długo nic a na końcu megabass ;)

Czyli z powodu braku zaproszenia dla mojej skromnej osoby, która nigdy w życiu nie widziała nawet takiego sprzęty, bo ma jedynie starocie...nie dzwoń już nigdy do mnie (foch!)

(to do Michała :angry: )

Robert, a Ty czasem na jakis urlop sie nie wybierales? Tak z innej beczki, zeby rozladowac napiecie i focha:)

Czyli z powodu braku zaproszenia dla mojej skromnej osoby, która nigdy w życiu nie widziała nawet takiego sprzęty, bo ma jedynie starocie...nie dzwoń już nigdy do mnie (foch!)

(to do Michała :angry: )

Szczerze to jakos nie wpadłem na pomysł :( moja winna - wybacz - bedzie nastepne to rozumiem ze jedziesz ? :) 

:) i jakie wnioski? tylko nie pisz ze number one Evergreen...potem długo długo nic a na końcu megabass ;)

Wiesz kazdy lubi sie poprzekomarzac troche :P wnioski z spotkania - ze jesscze duzo yenow w zyciu wydam to na pewno. W pamieci utkwiky mi 2 kije daiko z wklejka i steez sv skyray jak dobrze pamietam to STEEZ 631MLFB-SV SKYRAY... szczegolnie steez :-)

• Like 3

Wiesz kazdy lubi sie poprzekomarzac troche :P wnioski z spotkania - ze jesscze duzo yenow w zyciu wydam to na pewno. W pamieci utkwiky mi 2 kije daiko z wklejka i steez sv skyray jak dobrze pamietam to STEEZ 631MLFB-SV SKYRAY... szczegolnie steez :-)

ten steez to taki lajcik chyba?

Juz jest chyba Tomku, zobacz od ilu lat na rynku i dalej ma wziecie

Nie rozumiem jak nie mogliscie cyknac fotek na takiej orgi sprzetowej

wszyscy musieli się trzymać za ptaki, żeby nie popuścić;-) Nie było komu pstryknąć migawki hahah

Edit: uprzedzając pochopne komentarze dodam tylko, że każdy trzymał swojego ptaka - żeby nie było.

Edytowane przez MRTNZ
  • Like 2