MRTNZ Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 aa i dziękuje wszystkim ktorzy byli na niedzielnym spotkaniu szkoda ze nie zrobiliśmy wspólnej foty sprzętu by wyszło z 20 zestawów jdm ? Kamil widze ze juz jestes spelnionym wedkarzem ? DJa sie nawet nie wypakowywuje, zostawiam na sezon pod dachem wszystko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) eeee tam gadasz w mojej elitce jest super korek... ale moja zbroił @Dąbek Ale elitka to nie japoniec... nie ma co porownywac, tym bardziej ze to custom. Korki w JDM to kicha - pisze o materiale oczywiscie, nie o ksztaltach. To juz inna sprawa.. Edytowane 16 Marca 2015 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 aa i dziękuje wszystkim ktorzy byli na niedzielnym spotkaniu szkoda ze nie zrobiliśmy wspólnej foty sprzętu by wyszło z 20 zestawów jdm ? Kamil widze ze juz jestes spelnionym wedkarzem ? Dto co tam panowie testowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 No właśnie, jakie spotkanie?! Michał,czy mnie zawiodłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 MRTNZ, on 16 Mar 2015 - 18:51, said:Ale elitka to nie japoniec... nie ma co porownywac, tym bardziej ze to custom. Korki w JDM to kicha - pisze o materiale oczywiscie, nie o ksztaltach. To juz inna sprawa.. ja właśnie miałem na myśli korki fabryczne w japońcach i amerykańcach w jednych i drugich nie wygląda fajnie - zdecydowanie lepiej pianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Panowie, Grzesiek ma dzisiaj Piękne Urodziny ... to może pisać co chce!!! Twoje Zdrówko Grzesiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 BOB1, on 16 Mar 2015 - 19:08, said:Panowie, Grzesiek ma dzisiaj Piękne Urodziny ... to może pisać co chce!!! Twoje Zdrówko Grzesiu he he dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 ja właśnie miałem na myśli korki fabryczne w japońcach i amerykańcach w jednych i drugich nie wygląda fajnie - zdecydowanie lepiej pianka Tez jestem zwolennikiem pianek, ale nie mozna miec wszystkiego, wiec i kilka kiepskich skosnych korkow u mnie jest. Zycie... Najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 grzegorz197503, on 16 Mar 2015 - 18:51, said:to co tam panowie testowaliście? ponawiam pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Tez jestem zwolennikiem pianek, ale nie mozna miec wszystkiego, wiec i kilka kiepskich skosnych korkow u mnie jest. Zycie... Najlepszego!!!Marcin musze się chyba do ciebie niedługo pofatygować i oblukac te twoje nabytki castingowe -ostatnio jak byłem po tube to miałeś chyba jeden zestaw castingowy -no ale to było dawno widze ze choroba postepuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 tak tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Macane bylo Evergreen, megabass ( kije multiki ), daiwa, daiko, yamaga, major craft, batson, fa, mhx czyli caly mix :-) nazw dokladnych nie podam bo juz nie pamietam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Marcin musze się chyba do ciebie niedługo pofatygować i oblukac te twoje nabytki castingowe -ostatnio jak byłem po tube to miałeś chyba jeden zestaw castingowy -no ale to było dawno widze ze choroba postepuje Zapraszam, troche sie rozmnozyly pazurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 meme174, on 16 Mar 2015 - 19:46, said:Macane bylo Evergreen, megabass ( kije multiki ), daiwa, daiko, yamaga, major craft, batson, fa, mhx czyli caly mix :-) nazw dokladnych nie podam bo juz nie pamietam :-) i jakie wnioski? tylko nie pisz ze number one Evergreen...potem długo długo nic a na końcu megabass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Czyli z powodu braku zaproszenia dla mojej skromnej osoby, która nigdy w życiu nie widziała nawet takiego sprzęty, bo ma jedynie starocie...nie dzwoń już nigdy do mnie (foch!)(to do Michała ) Edytowane 16 Marca 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Czyli z powodu braku zaproszenia dla mojej skromnej osoby, która nigdy w życiu nie widziała nawet takiego sprzęty, bo ma jedynie starocie...nie dzwoń już nigdy do mnie (foch!)(to do Michała )Robert, a Ty czasem na jakis urlop sie nie wybierales? Tak z innej beczki, zeby rozladowac napiecie i focha:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Masz rację. Zrobię urlop od wszystkiego (choć z powodu mojego wieku, okresy napięciowe mam już za sobą ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Czyli z powodu braku zaproszenia dla mojej skromnej osoby, która nigdy w życiu nie widziała nawet takiego sprzęty, bo ma jedynie starocie...nie dzwoń już nigdy do mnie (foch!)(to do Michała )Szczerze to jakos nie wpadłem na pomysł moja winna - wybacz - bedzie nastepne to rozumiem ze jedziesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Steez to będzie legendarny multi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 i jakie wnioski? tylko nie pisz ze number one Evergreen...potem długo długo nic a na końcu megabass Wiesz kazdy lubi sie poprzekomarzac troche wnioski z spotkania - ze jesscze duzo yenow w zyciu wydam to na pewno. W pamieci utkwiky mi 2 kije daiko z wklejka i steez sv skyray jak dobrze pamietam to STEEZ 631MLFB-SV SKYRAY... szczegolnie steez :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Wiesz kazdy lubi sie poprzekomarzac troche wnioski z spotkania - ze jesscze duzo yenow w zyciu wydam to na pewno. W pamieci utkwiky mi 2 kije daiko z wklejka i steez sv skyray jak dobrze pamietam to STEEZ 631MLFB-SV SKYRAY... szczegolnie steez :-)ten steez to taki lajcik chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) I pomyśleć że żona mi autko zabrała na weekend......następnym razem będę na takim spotkaniu Edytowane 16 Marca 2015 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Steez to będzie legendarny multi.Juz jest chyba Tomku, zobacz od ilu lat na rynku i dalej ma wziecie ???? Nie rozumiem jak nie mogliscie cyknac fotek na takiej orgi sprzetowej ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Juz jest chyba Tomku, zobacz od ilu lat na rynku i dalej ma wziecie Nie rozumiem jak nie mogliscie cyknac fotek na takiej orgi sprzetowejwszyscy musieli się trzymać za ptaki, żeby nie popuścić;-) Nie było komu pstryknąć migawki hahah Edit: uprzedzając pochopne komentarze dodam tylko, że każdy trzymał swojego ptaka - żeby nie było. Edytowane 16 Marca 2015 przez MRTNZ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Steez to będzie legendarny multi.chyba już jest legendom u mnie 7 sezon zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi