meme174 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Juz jest chyba Tomku, zobacz od ilu lat na rynku i dalej ma wziecie ???? Nie rozumiem jak nie mogliscie cyknac fotek na takiej orgi sprzetowej ????Wiesz Kamilu sam sie zastanawiam...ale jak nie teraz to nastepnym razem obiecuje :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 ten steez to taki lajcik chyba?Tak do 3/8 oz i 12 lb. Ale gdybym mial miec jedna wymarzona jigowke to chyba by bylo to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HenrykJ Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Po Macane byloEvergreen, megabass ( kije multiki ), daiwa, daiko, yamaga, major craft, batson, fa, mhx czyli caly mix :-) nazw dokladnych nie podam bo juz nie pamietam :-). Wniosek Dzięki obfitości stołu i doborowemu towarzystwu uczta była przednia. Technicznych niuansów do przemyślenia wiele . A gdy przyszedł czas na łowienie broń przygotowana pudełka w ruch a w nich u wszystkich Keitech. Więc Kejtech górą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 (edytowane) ! partia przynet na pike dotarła ten sg ma 13 cm Dzieki Kamil. Edytowane 18 Marca 2015 przez meme174 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jedne z lepszych gum te po lewej na pajka, chociaż na późnej jesieni piękne zedy brały na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Shaker Arkansas Shiner u mnie nr1 na okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 ! partia przynet na pike dotarła ten sg ma 13 cm Dzieki Kamil. Nie ma sprawy, polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 I po spqcerku. Bez kontaku ale chociaz sobie pokrecilem ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Kamerką też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Najlepszego z okazji Dnia Wędkarza!!!! To dzisiaj właśnie zostałem uświadomiony;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) Nie Kamil wczoraj jej jeszcze nie bylo, ale dzisiaj juz jest ???? Dzieki Marcin i nawzajem ???? Edytowane 19 Marca 2015 przez Predatorhunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 I ja Wszystkim i sobie...samych dobrych wieści z nad wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 (edytowane) I ja Wszystkim i sobie...samych dobrych wieści z nad wody Robert, znad, nie z nad... poprawiających też czasem trzeba poprawić Edytowane 19 Marca 2015 przez MRTNZ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Nie Kamil wczoraj jej jeszcze nie bylo, ale dzisiaj juz jest ????IMG_2015031943414.jpg Dzieki Marcin i nawzajem ????Hej!Można wiedzieć ile dałeś za kamerkę? U mnie 2099zl a u kuzyna w Anglii 1046zł... jest różnica ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Na ceneo 1699 chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Sama kamerk kosztowala 379€, standardowa cena aktualnie w niemczech. Panowie jest nowina (Michal i Rafal juz wiedza) sprzedalem cc bo jednak z roundem nie do twarzy ☺ teraz mam dylemat co wziasc ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Kolejnego Steeza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Mysle i jest nawet jeden di wziecia, ale szarpnalem sie ostatnio troche i niechcialbym juz dokladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 To już musisz przemyśleć i zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Moze ss sv ? T3 sv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 IS-ka sobie sprezentuj, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Robert, znad, nie z nad... poprawiajacych tez czasem trzeba poprawic;)Święta racja ...niestety nie mama tutaj żadnego ludka walącego się w pierś PS ..."poprawiajacych"... zmień na "poprawiających" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Nie bądź już taki ą i ę Robson;) no poprawię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Sam myślę nad t3, ciekawe czy jest tak dalekosiężna jak mi się zdaje. Do pogoni za bolkiem coś by się zdało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Na ceneo 1699 chyba...Teraz zobaczyłem ... Silver ... mówiłem o black Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi