Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Alphasa znam bo juz dawno temu mialem Rke i 103l dlatego szukalem cos w ten desen. Z Rki z dobrze dobranym kijem i linka lowilo sie od 4gr z dobrym komfortem. 5gr i wyzej juz totalny luz. Jak na swoje gabaryty i wielkosc 103 to bardzo solidny multik i spokojnie 30g pociagnie. Juz sie doczekac nie moge bo wkoncu bede mial to co mi lerzy w 100% ????

Oryginalna konstrukcja zachowana bardzo dobrze. Nieznacznie zardzewiałe kotwice zachowały świetną ostrość. Zwróćcie uwagę na ten tylny, niby ster a w zasadzie jest to patent zapobiegający plątaniu się kotwic. Jedynym mankamentem to właściwie brak czarnego bogatego chwostu z tyłu przynęty. Powodem zapewne sa złowione ryby jak i rozkład i rozpadanie się tworzywa. Jeszcze nie testowałem w wodzie jak to pracuje ale zapewne ma szybką, migotliwą akcję (wszak tu wabik na bassy. Napis na innym boku pudełka "Action Gets Bass") Korpus ma 4cm a waga 5/8oz i cena $1,21(również informacja na pudełku)

• Like 1

Oryginalna konstrukcja zachowana bardzo dobrze. Nieznacznie zardzewiałe kotwice zachowały świetną ostrość. Zwróćcie uwagę na ten tylny, niby ster a w zasadzie jest to patent zapobiegający plątaniu się kotwic. Jedynym mankamentem to właściwie brak czarnego bogatego chwostu z tyłu przynęty. Powodem zapewne sa złowione ryby jak i rozkład i rozpadanie się tworzywa. Jeszcze nie testowałem w wodzie jak to pracuje ale zapewne ma szybką, migotliwą akcję (wszak tu wabik na bassy. Napis na innym boku pudełka "Action Gets Bass") Korpus ma 4cm a waga 5/8oz i cena $1,21(również informacja na pudełku)

tamte ceny by mogły wrócić :D

• Like 1

Obrobione muzeum jak nic, danych osobowych brak, pseudonim, wszystko jasne.... :D

Chłopy , dajcie spokój bo ja na prawdę pracuje w muzeum! :P  Jeszcze ktoś ze współpracowników przeczyta i zacznie się zastanawiać :unsure:  U nas co prawda nie ma zbioru wędkarskiego...już nie ma :D

• Like 2

Hehe.....Robercie kiedyś odwiedzę Cie w robocie :ph34r: Lepiej kombinuj wolne na maja, bo Ci ruda przeleci koło nosa :P

I tutaj nie trafione ostrzeżenie :P ...moja żona jest ruda! więc z tym przelatywaniem koło nosa mam codzienne doświadczenia :wub: . A do tego pracuje ze mną w tym muzeum  :D

• Like 1