Gugcio Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 No i CC zostala zastapiana Alphasem type R ???? i tym samym wyparlem Shimano z mojej stajni ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Mogłeś CC puścić do PL...byłaby przemalowana na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Spontan calkowity z mojej strony ???? Nie moglem sie z nia oswoic. Nie lerzala mi i mimo ze bylem przekonany ze ja zostawie to ja puscilem. Ktos akurat szukal a ze dogadalismy sie do ceny jaka za nia chcialem to sie nawet nie zastanawialem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Zilion type r, alphas type r, jeszcze steeza type r powinni zrobić.Graty i pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 I jest 100% low profile. Sam bym łyknął CC51s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jak połowisz, to koniecznie daj znać jak się spisuje ten alphas, bo sam się nad nim ostatnio zastanawiam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Alphasa znam bo juz dawno temu mialem Rke i 103l dlatego szukalem cos w ten desen. Z Rki z dobrze dobranym kijem i linka lowilo sie od 4gr z dobrym komfortem. 5gr i wyzej juz totalny luz. Jak na swoje gabaryty i wielkosc 103 to bardzo solidny multik i spokojnie 30g pociagnie. Juz sie doczekac nie moge bo wkoncu bede mial to co mi lerzy w 100% ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) . Edytowane 25 Marca 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) I jeszcze podepniesz Kamilu coś takiego? Ostatni nabytek Hula Dancer z lat 50-tych Edytowane 25 Marca 2015 przez BOB1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 I jeszcze podepniesz Kamilu coś takiego? Ostatni nabytek Hula Dancer z lat 50-tych Ja nie wiem skąd to dobierasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Robert obrobił jakieś muzeum (dział wędkarstwa), ale fantami chwali się tylko co jakiś czas, więc go nie mogą złapać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Robercie wyglada super a jak na swoje ponad 60Lat dobrze zachowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Robert pożyczysz ten wynalazek, na Drużno jak znalazł ,obiecuję nie urwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Oryginalna konstrukcja zachowana bardzo dobrze. Nieznacznie zardzewiałe kotwice zachowały świetną ostrość. Zwróćcie uwagę na ten tylny, niby ster a w zasadzie jest to patent zapobiegający plątaniu się kotwic. Jedynym mankamentem to właściwie brak czarnego bogatego chwostu z tyłu przynęty. Powodem zapewne sa złowione ryby jak i rozkład i rozpadanie się tworzywa. Jeszcze nie testowałem w wodzie jak to pracuje ale zapewne ma szybką, migotliwą akcję (wszak tu wabik na bassy. Napis na innym boku pudełka "Action Gets Bass") Korpus ma 4cm a waga 5/8oz i cena $1,21(również informacja na pudełku) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Robert pożyczysz ten wynalazek, na Drużno jak znalazł ,obiecuję nie urwać.Eeeeeee?....nie!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Oryginalna konstrukcja zachowana bardzo dobrze. Nieznacznie zardzewiałe kotwice zachowały świetną ostrość. Zwróćcie uwagę na ten tylny, niby ster a w zasadzie jest to patent zapobiegający plątaniu się kotwic. Jedynym mankamentem to właściwie brak czarnego bogatego chwostu z tyłu przynęty. Powodem zapewne sa złowione ryby jak i rozkład i rozpadanie się tworzywa. Jeszcze nie testowałem w wodzie jak to pracuje ale zapewne ma szybką, migotliwą akcję (wszak tu wabik na bassy. Napis na innym boku pudełka "Action Gets Bass") Korpus ma 4cm a waga 5/8oz i cena $1,21(również informacja na pudełku)tamte ceny by mogły wrócić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 a to jak Wam się podoba?...dobre bo Polskie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Piekna sprawa Robert ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Obrobione muzeum jak nic, danych osobowych brak, pseudonim, wszystko jasne.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Obrobione muzeum jak nic, danych osobowych brak, pseudonim, wszystko jasne.... Chłopy , dajcie spokój bo ja na prawdę pracuje w muzeum! Jeszcze ktoś ze współpracowników przeczyta i zacznie się zastanawiać U nas co prawda nie ma zbioru wędkarskiego...już nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 A to sorry nie przewidziałem tego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Hehe.....Robercie kiedyś odwiedzę Cie w robocie Lepiej kombinuj wolne na maja, bo Ci ruda przeleci koło nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Hehe.....Robercie kiedyś odwiedzę Cie w robocie Lepiej kombinuj wolne na maja, bo Ci ruda przeleci koło nosa I tutaj nie trafione ostrzeżenie ...moja żona jest ruda! więc z tym przelatywaniem koło nosa mam codzienne doświadczenia . A do tego pracuje ze mną w tym muzeum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Wszystko jasne Bob1 ,juz wiem skąd ta czapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Robert,a kiedy czas na rybki?....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi