BOB1 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 (edytowane) Kolekcjonowanie i wędkowanie to jak dwa pasy drogi...są niezależne A co do mojego wędkowania, to każdy z nas realizuje swoją pasję wedle upodobań i możliwości ale nie martw się o mój sezon, jakoś dam radę powędkować. Majowy szczupak w Polsce i w Szwecji, czerwcowy urlop rodzinny (trzy tygodnie na mazurach), jakiś zlocik forumowy a w październiku Ebro...może skromnie ale co poradzić (o jedno dniowych wypadach nie gadamy?) Edytowane 27 Marca 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Niezły planning, Robercik.Szkoda,że... ale nie będę Cię denerwował. Ja plannigu na szczęście robić nie muszę. Ot, zdarzy się coś, wsiadam i jadę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Ja akurat lubię mieć zaplanowane a w między czasie ... wsiadam i jadę A napisałem nie po to aby się chwalić czy coś ale dla tego, że poruszyła mnie troska kolegi @kogut o moje wędkowanie .PS a gdybym w ogóle nie wybierał się nad wodę z wędką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 .....Ja plannigu na szczęście robić nie muszę. Ot, zdarzy się coś, wsiadam i jadę.Zdarzy się na początku września.....domek na wodzie tam gdzie ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Małe rybki nie brały więc zrobiłem foty przynętom autorstwa mojego kumpla : "oczekujące na maj" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Chłopaki przerzucam się na spina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Chłopaki przerzucam się na spina.A ja kupiłem sobie obcisłe, brokatowe leginsy i szminkę truskawkową z błyszczykiem(i przestaje pić piwo) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 A ja zaczynam pić piwo i brokatowe leginsy oddałem do muzeum. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 ...szkoda. ładnie ci było w brokatowych to co zrobił minecjusz do do prawdy skandal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Pewnie prędzej uwierzylibyście w to, że kandyduje na prezydenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wielka mi sprawa kandydować na prezydenta ...rzucać z casta 1,2g na 20m to jest wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Wielka mi sprawa kandydować na prezydenta ...rzucać z casta 1,2g na 20m to jest wyzwanie Bob na prezydenta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 ja nie potrafię tak rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Dzisiaj to ja mogę bezkarnie napisać, że pustą agrafkę poślę na 50m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 i to pod wiatr.. nawet taki orkan jak mamy za oknem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Pewnie prędzej uwierzylibyście w to, że kandyduje na prezydenta No jest taka szansa ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Używał ktoś takiego Sebila ("Rattsler 85FT")?...więcej steru niż woblera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Tak jest to smużak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Tomy Smuży przy dnie! Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Novis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Tak jest to smużak.Jeśli to smużak to taki jak ukleja gruntowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jeśli to smużak to taki jak ukleja gruntowa Usuń ucho i łyżka do butów jak znalazł. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 To poglebiarka jest ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Orientuje się ktoś może który zestaw tuningowy będzie pasował do 14 Conquesta 101 http://www.plat.co.jp/shop/catalog/default/language/en/cPath/2174_2005_2443_2451/optional-part/hedgehog-studio/special-tuning-kit-bait-reel/shimano-1030-1030.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jak na razie z tuningu CC2014 to widziałem części zewnętrzne tj spust... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 A mi tam przyszedł Abu Black Max 1600 Meeeeeega zadowolony ! Pstrągi, DRŻYJCIE! Na razie jest parka ale mam nadzieje że będzie stado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi