BOB1 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jak jest parka to zawsze jakaś szansa na rozmnożenie gatunku Chyba że to para "nie mieszana" ... to zaadoptujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Coś jak patrzę po nazwach to raczej parka ale samców, więc będzie ciężko z rozmnażaniem..... To tak jak z banknotami w portfelu.....sami królowie i nie mają się jak rozmnażać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) To tak jak z banknotami w portfelu.....sami królowie i nie mają się jak rozmnażać Przemo więc dorzuć do portfela jedna panią bo takową mamy na banknocie,tylko nie wiem jak z rozmnażaniem bo jest sędziwego wieku. a i zapomniałem napisać,że nie jest królową. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez hm62 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zestaw w całej okazałości coś tam próbowałem dzisiaj ale rzeka mleko - coś tam robią wyżej no i... a poza tym łowiłem o 12:00 więc cudów się nie spodziewałem może uda mi się wyrwać wieczorem to coś się uwiesi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wygląda zawodowo...tylko ta kotwiczka zaczepiane z multik feeeeeee 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) No właśnie gdzie mam ją zaczepiac ??? Za przelotkę? Bo faktycznie może rysować multik w tym miejscu Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No właśnie gdzie mam ją zaczepiac ??? Za przelotkę? Bo faktycznie może rysować multik w tym miejscu Zakupić trzeba hook keeperki np. od Mefiego. Nic się nie rysuje wtedy i jest profecha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zakupić trzeba hook keeperki np. od Mefiego. Nic się nie rysuje wtedy i jest profecha.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Jeszcze taki mały arsenał Oj nie mogę wstawić zdjęcia z telefonu wstawię pózniej Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 łoooo ... taki dynks z wajhadełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No fajnie wygląda, lata ładnie taki woblerk z tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Lata ładnie a przynajmniej na takie odległości na jakie potrzebuje waga tego wobka to 5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jeszcze taki mały arsenał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 łoooo ... taki dynks z wajhadełkiem Jak ten dynks się montuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Lekko podobnie do gumki:) trzeba naciagnac i uwazac zeby nie odstrzelilo haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jak ten dynks się montuje?wpisz w Google nazwę tego i na grafikę o juz załapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Takna Google grafika jest to samo tylko nie dałem zdjęć bo jestem na rybach i pisze z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Bo ja po prostu jestem lepszy od Google i mam swoje foty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Robert ma Boble i wszystko w prywatnym archiwum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dzięki Bob, jakoś nie umiałem sobie wyobrazić jak ma wyglądać pamietasz ile ten dynks JDM kosztował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 http://www.mefistofishing.pl/fuji-hook-keeper-ehkmb-trzymacz-zaczep-do-przynet-p-1234.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak tam Panowie przygotowanie do sezonu? U mnie już się zaczęło. Obym tylko zdążył tym wszystkim porządnie połowić w sezonie;-) Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez MRTNZ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Marcin napisz co to za zestawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Miałeś przyjechać - to byś sam zobaczył;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi