grzegorz197503 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 miałem...miałem opisz opisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 miałem...miałem opisz opisz Zgaduj zgadula;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Grzegorz Marcin o której na ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jakies tam Megabassy, daiwe chyba tez jakas widzialem no i najważniejszy Kaleido designo stingray 66 ???? konkretna rodzinka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Niezła kolekcja!Przed wyjściem z domu pewnie godzinę wybierasz zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Niezła kolekcja!Przed wyjściem z domu pewnie godzinę wybierasz zestaw [emoji38]A wlasnie tu nie mam takiej sytuacji, bo wszystkie przewaznie jezdza ze mna pod dachem w samochodzie, wiec problem decyzyjny pojawia sie juz nad woda:) Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ten Stingray to się tam gryzieeee!!!Tfu! sprzedałbyś to lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ten Stingray to się tam gryzieeee!!!Tfu! sprzedałbyś to lepiej Hah, wlasnie sam nie wiem co z nim zrobic... jak sie znajdzie chetny to moze pomysle, aczkolwiek mam do niego jakis dziwny sentyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Kolejny pilny chłopak przygotowany do sezonu, bravo! Ja dalej w dup... Gwiazda czwartego mnie zastanawia, no jak tatula ale gwiazda srebrna nie czarna? Chyba, że nowy Zillion? Reszta wiadomo, ale patyki to dla mnie czarna magia zwłaszcza MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Hah, wlasnie sam nie wiem co z nim zrobic... jak sie znajdzie chetny to moze pomysle, aczkolwiek mam do niego jakis dziwny sentyment.a ile byś chciał za tego obrzydliwca Żartuje oczywiście.Kijek fajny. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 a ile byś chciał za tego obrzydliwca Żartuje oczywiście.Kijek fajny.Ten ochydniak ma coś w sobie, co prawda ostatnio stoi jako backup i nie łowi, ale - czuję że jego czas jeszcze przyjdzie. Proponowałem Ci go jakiś czas temu, nie chciał;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 MArcin stingray jest jak pies bez ucha bez oka z 3 nozkami - brzydal i nikt go nie chce, ale jak takiego kupisz to nie oddasz za zadne skarby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Kolejny pilny chłopak przygotowany do sezonu, bravo! Ja dalej w dup.. . Gwiazda czwartego mnie zastanawia, no jak tatula ale gwiazda srebrna nie czarna? Chyba, że nowy Zillion? Reszta wiadomo, ale patyki to dla mnie czarna magia zwłaszcza MB.Mam chwilkę, to się rozpiszę. Grzesiek - specjalnie dla Ciebie;-) MB F2-60X + T3 AIR.MB F3-67X + MB IS71HL.MB F4-60X + MB IS63L.MB F4-611X7 + ZILLION TW 1516HL (JDM, nie US).EG TKDC-66MLBF-Pro Stingray + MB ZONDA HEDGEHOG.Steez 691HMHFB MGCIII + MB IP68L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wiedziałem, że to nowy Zillek:)! Porównać go można do jakiegoś modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wiedziałem, że to nowy Zillek:)! Porównać go można do jakiegoś modelu?Hybryda tatki ze starym dobrym zillionem, w nowościach Bazyloss sie trochę o niej rozpisał. U mnie na razie nie rzucała, wiec nie wypowiem się na temat właściwości użytkowych w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) a ja ruszam na potwory w tym sezonie.Już zamówiona. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Mam chwilkę, to się rozpiszę. Grzesiek - specjalnie dla Ciebie;-) MB F2-60X + T3 AIR.MB F3-67X + MB IS71HL.MB F4-60X + MB IS63L.MB F4-611X7 + ZILLION TW 1516HL (JDM, nie US).EG TKDC-66MLBF-Pro Stingray + MB ZONDA HEDGEHOG.Steez 691HMHFB MGCIII + MB IP68L.Nooo zestawy to masz kozackie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 a ja ruszam na potwory w tym sezonie.Już zamówiona. Fajna maszynka gratulacje zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Fajna maszynka gratulacje zakupu Dzięki teraz problem z wędką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 To taka...niekończąca się opowieść Ciekaw jestem kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Hehe jednak zamiast Lexy 300 i 400 kupiłeś "odłamkowego" o sporej sile rażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Hehe jednak zamiast Lexy 300 i 400 kupiłeś "odłamkowego" o sporej sile rażenia Tak.Jakoś nie mogłem jej odpuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Popieram, raz a porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Tomy, ta Ryoga to z ręki z brzegu czy na jednostkę pływającą? A tymczasem: - Steez TN- T3 SV- SV1000Deep 3 szpule i każda wszędzie pasuje i buja się zdrowo. Czy to znaczy, że rzucamy normalnie jak pasują? Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Muszę trochę obniżyć poziom (przynajmniej wiekowy) tych ostatnich prezentacji bo "rozbujaliście się w tych zakupach.Wczoraj upolowany "drewniak" Fotki na razie od sprzedającego. Czekam na odbiórUkłony dla 'mekamila" za kolejny, pomocny udział w polowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi