Szymon3069 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Będzie na rozpałkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Poczekaj "młody"! już ja ci kiedyś do pieca dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) O w tej szpulce to mogę powiercić z 50 otworów i jakieś łożysko by się przydało,może od 20 gram by zaczął gadać.I vidaron panie by się przydał. Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez welpa1809 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Panowie dziś zaliczyłem pierwszy dzień nad wodą z castingiem.Dzięki wielu Waszym poradom poszło całkiem dobrze - na początku dwie brody które rozplątałem w minutę a później sama przyjemność uwieńczona szczupaczkiem - na łowisku prywatnym.Dziękuję za cenne rady na forum.Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 http://de.aliexpress.com/item/6pcs-lot-3bags-Tenkara-Fly-Rock-Fishing-Fuji-Rod-Black-Plastic-Easy-Hook-Keepers-Holder-Free/32253283201.html Dzięki Bob, jakoś nie umiałem sobie wyobrazić jak ma wyglądać pamietasz ile ten dynks JDM kosztował ?moze tu?Chyba to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dzięki uprzejmości kolegów z forum udało się w końcu skompletować zestaw Zaliczył pierwszy wypad, pierwsze ryby, jest lepiej niż się spodziewałem Dziękuję wszystkim którzy przyczynili się do mojego szczęścia Phenix TX-712C, Abu Revo LT 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tirowiec56 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witaj na forum. Ja też zapierałem się...o wiele dłużej niż Ty masz lat i teraz mam pierwszy sezon z castem za sobą. (Tylko żałuję że zdecydowałem się tak późno) Ostrzegam - ten wirus bywa NIEULECZALNY! Tym bardziej rozumiem twoje dylematy. Jestem pewien ż bardziej doświadczeni koledzy udzielą Ci sensownych i praktycznych rad. Ja moge zaoferować praktycznie nowy (gwarancja) Team Dragon 2,3 5-18gMiłej zabawy Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Bajka? co jest tą bajką? teraz to ja wiem jaka to harówa i koszty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 ? co jest tą bajką? teraz to ja wiem jaka to harówa i koszty To wróć do spina będzie taniej , albo i nie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 To wróć do spina będzie taniej , albo i nie.Jasne...a sprzęt castingowy wystawię do sprzedania na forum? niedoczekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Biorę wykałaczkę którą ostatnio nabyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Chyba jesteś tego bliski. Byłem z nią dzisiaj nad wodą i znowu 0 ! niefartowna jakaś czy cuś ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Też byłem nad wodą i cóż ,jakby falstart okonie słabo współpracowały a niechciane przyłowy nie w moim stylu i po trzeciej rybie zwinąłem się do domu.Major craft miodzio daje radę 2 " kopytko i 3 gramy główka lata jak ta lala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dzisiaj sparowałem Elixira z MGX i też nie narzekam na osiągi. Czekam jeszcze na powrót do mnie Availa do CC51...ale i tak wiem ze wole te "plaskate" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jakoś mnie nigdy płaskie nie specjalnie rajcowały,oswajam się aktualnie z morrumem zx.Taki zestaw już raczej zostanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 No i mamy kolejny temat do przetestowania i przegadania we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tylko czekać trzeba ,ale warto na taką wymianę doświadczeń, informacji i opini.A najważniejsza jest możliwość konfrontacji zestawów nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 nad woda? A nie lepiej w fotelu przed kominkiem PRzeciiez nad wodą to się mogą pobrudzić albo i nawet utopic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 nie kracz...ja już swoje utopiłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 W fotelu przed kominkiem to może w jakiejś odleglej przyszłości, jak mnie dzieciaki zamkną w domu żeby stary dziad się nie utopił.A na razie trzeba używać i starać się łowić ,czyli jak najczęściej przebywać nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Alphasa szkoda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Robert ja w zeszłym roku toro 51 i kij też utopiłem. Nawet miałem mocne postanowienie że nie pojadę więcej na Wartę ale ciągnie wilka do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Co Wy tam? Ten starocie, tamten okrąglaki. Wełpuś, złoję Ci dupę przy najbliższej okazji. Ty okrąglaki, ja plaskate. Z jednym , małym wyjątkiem, mały okrąglaczek z mojej strony TD Luna 103, wchodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wchodzę, na Darginie połowimy albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Nowy "drewniak" już u mnie i razem z nim kawałek, autentycznej historii wędkarstwa (no i te kościane knoby ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi