darkonis Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie odbiegnę trochę od tematu młynków Czy czujecie już zapach wody i pierwszych szczupaków 1 maja? Ja non stop maluję jereczki smaruję krecioły i czekam... Czekam ... I nie mogę się doczekać kiedy zwoduję łódkę pierwszy raz w tym roku.... Praktycznie od grudnia mam przestój jedynie parę wypadów ostatnio na bezrybną rzekę na pstrągi ....Ale to nie to samo ... Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez darkonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Pamiętaj o jednym. 1 maj to dla Nas, wędkarzy. Ryby raczej kierują się innym kalendarzem. Oczywiście, rozpocznę sezon. ale wielkich nadziei w tym okresie nie pokładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Wiosna przyszła wcześniej i jest dosyć ciepło .Zima też była łagodna , więc szczupły dawno się wytarł .Podejrzewam że nawet te większe zdążyły już się wytrzeć ,a one z tarła z tego co się orientuję schodzą najpóźniej, dla tego powinny też już żerować.. Oczywiście początek maja to zimna woda i ryby osłabione tarłem , więc prowadzenie wabików adekwatne do ich upodobań o tej porze roku i to jest fajne , przechytrzyć przebiegłe ryby, które chętniej zażerają żywca czy martwą rybkę od naszych sztuczności ... W ubiegłym roku myślałem że będzie mizernie na poczatku maja bo lody zeszły dosyć późno, ale było nieźle... Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez darkonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Lody puściły późno w 2013, wtedy dopiero była bida na majówce...Piotruś, zacząć musimy - taki nasz los, natomiast ja efektów również się nie spodziewam spektakularnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja niestety z przyczyn ode mnie niezależnych nie pojadę w tym roku na ulubione "jezioro mangrowe" i już z tego choćby powodu słabo widzę inauguracje. Będzie Narew w miłym towarzystwie i to też się liczy (jeśli nie najbardziej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Ja już swojej powiedziałem, że pierwsze dni maja to dla mnie świętość... U mnie jest tak od lat ... Czasami trzeba wybrać ostro zakrapiana majówka czy prawdziwe rozpoczęcie sezonu:) Ja rozpocznę sezon:) tym bardziej że mam sporo nowości do przetestowania na zębatych ... Jezioro na które się wybieram oceniam w skali od 1-10 na 8 wiec musi być dobrze ... Jak dobrze pójdzie to wrzucę filmik na YT.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Panowie, mam wiadomości wędkarskie numery:2003:1-3, 5, 7, 122004: 1-4Do tego stary katalog Dragona ale bez okładki więc nie wiem z którego roku, ale jest jeszcze stary znaczek Dragona - z czerwonym smokiem. Myślę że ok 2000r. Może 2003, ale pewności brak.I jeszcze coś takiego: 'Fish Ontario 2003' anglojęzyczne w dobrym stanie.Stan WW.... raczej na tróję. Ktoś potrzebuje? - płatność za wysyłkę tylko, pewnie ok 10zł, może uda się mniej? nie wiem.Jak coś to na prv zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Panowie, mam wiadomości wędkarskie numery:2003:1-3, 5, 7, 122004: 1-4Do tego stary katalog Dragona ale bez okładki więc nie wiem z którego roku, ale jest jeszcze stary znaczek Dragona - z czerwonym smokiem. Myślę że ok 2000r. Może 2003, ale pewności brak.I jeszcze coś takiego: 'Fish Ontario 2003' anglojęzyczne w dobrym stanie.Stan WW.... raczej na tróję. Ktoś potrzebuje? - płatność za wysyłkę tylko, pewnie ok 10zł, może uda się mniej? nie wiem.Jak coś to na prv zapraszam.Giełda w innym dziale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 To nie giełda. To darowizna A na poważnie - zbyt dużo sępów śledzi giełdę.Chcę wysłać osobie, która jest aktywna również w innych działach niż giełda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Najlepiej to oddaj do domu dziecka :-) nawet jakis kolega z forum sie tym zajmowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Decyzja zakupu, podjęta w ostatniej chwili przed moim, właściwym rozpoczęciem sezonu (para dla Elixira ) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Decyzja zakupu, podjęta w ostatniej chwili przed moim, właściwym rozpoczęciem sezonu (para dla Elixira ) przykręć do kija, zawieś z 30dkg i pokaż jak to się gnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 OK. Zrobię taka fotkę ale w plenerze na wyjeździe pierwszomajowym.Fajnie aby obciążeniem była ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Będzie Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Pokaż w zestawie razem z linką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Proszę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 ProszęCo nawinales Robert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) Dragon Jiggin Braid 0,08. Nidy nie używałem. Nawinąłem ze zwykłej ciekawości bo słyszałem sporo dobrych opinii Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Dragon Jiggin Braid 0,08. Nidy nie używałem. Nawinąłem ze zwykłej ciekawości bo słyszałem sporo dobrych opiniiMisiek duzo dobrego o niej mi mowil, wiec powinno byc ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Taaa jigin braid daje rade :-) i nie mialem z nia zadnych przykrych niespodzianek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Robercie fajny zestawik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Bardzo się cieszę z tego zestawy bo faktycznie ciągle czułem, że mi tego brakuje. Mam nadzieję , że to będzie to (a co ciekawe, wcale nie jest stary/zapyziały co ostatnimi czasy było u mnie normą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 ProszęOd razu inna bajka, super! Plecionka dobra i mocna, ja już mam uraz do czerwonych bo kolor zostaje wszędzie - na blanku, przelotkach, korku multiku/kołowrotku...a na końcu pozostaje blady róż. A z białej robi się szara. I co tu nawijać??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Fc i żyłka nie brudzą i nie tracą kolorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) BOB1 będziesz Pan zadowolony Jaki to kijek podpięty masz do niego? Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez darkonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi