saw Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 @BOB coś czuję, że od teraz zamiłowanie do retro nieco osłabnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Od razu inna bajka, super! Plecionka dobra i mocna, ja już mam uraz do czerwonych bo kolor zostaje wszędzie - na blanku, przelotkach, korku multiku/kołowrotku...a na końcu pozostaje blady róż . A z białej robi się szara. I co tu nawijać???Cześć.Nawiń żyłkę. .Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Od razu inna bajka, super! Plecionka dobra i mocna, ja już mam uraz do czerwonych bo kolor zostaje wszędzie - na blanku, przelotkach, korku multiku/kołowrotku...a na końcu pozostaje blady róż . A z białej robi się szara. I co tu nawijać???Pilot w jigin braide, lekko blaknie ale nie zostawia zbytnio nic na przelotkach kolowrotku itp - przynajmniej az tak zle nie było co innego stara pomaranczowa plecionka quattro cos tam cos tam 1 wyjscie i musialem sie tlumaczyc dla dziewczyny ze to plecionka a nie podklad jakieś szm**** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Bob zbiera jeden stary zestaw i jeden nowy, jeden stary i jeden nowy.....pewnie robi to specjalnie, żeby utrzymać stałą średnią wieku swojego zbioru. PS Wiecie czy jeśli wymienię "brake case" w CC51S na taki od CC51 lub TE51GT to czy mogę założyć normalną szpulkę od 51? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Sławku, miłość do staroci tym bardziej nie osłabnie! Bo czas tak szybko leci więc już nie długo i ten zestaw będzie starociem Kijek to Phenix Elixr (kręcił Bartek "Buri")A plecionka naprawdę bardzo słabo brudzi. Po nawinięciu całej szpulki na wodziku praktycznie nie było pyłu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Bardzo się cieszę z tego zestawy bo faktycznie ciągle czułem, że mi tego brakuje. Mam nadzieję , że to będzie to (a co ciekawe, wcale nie jest stary/zapyziały co ostatnimi czasy było u mnie normą ) Też ciągle czuję potrzebę posiadania nowego zestawu,ale u mnie to już staje się mieć dla miecia.Powoli staram się zmniejszyć ilość posiadanych zestawów ,chociaż ostatnio jeden japoniec kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Pawełku, jest tylko jedna nadzieja dla nas. Podobno naukowcy pracują już nad pastylką obniżającą popęd posiadania u castingowców 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 To już od dawna taka pastylka istnieje, ale eutanazja chyba jeszcze u nas zakazana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Kijek to Phenix Elixr (kręcił Bartek "Buri") Myślałem że jakiś seryjny .. Ładniusi ... Ten cast to choroba jakaś ... Ta chęć posiadania Przekładanie ważniejszych potrzeb by tylko kupić nowy sprzęt... Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez darkonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Pilot w jigin braide, lekko blaknie ale nie zostawia zbytnio nic na przelotkach kolowrotku itp - przynajmniej az tak zle nie było co innego stara pomaranczowa plecionka quattro cos tam cos tam 1 wyjscie i musialem sie tlumaczyc dla dziewczyny ze to plecionka a nie podklad jakieś szm**** Do tej pory mam ślady na przelotkach i na białym stradicu, Ryogi musiałem zawsze pucować i korek po rybach. Blednie ale jak jest mokra piękny kolor powraca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Zestawy przygotowane do sezonu boleniowego. ...i pierwsza rybka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Pod betoniary zbroją się dwie X-Zogi 12kg i 7kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Pod betoniary zbroją się dwie X-Zogi 12kg i 7kg.Yo Ty w koncu robisz dwa?!? Myslalem, ze tylko 12-ke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Tak dwa. .Nie będę katował organizmu non stop 12kg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Ja z kolei majóweczkę spędzam z okoniem;) @Minecjusz, szabruję Twoje wody - skoro mam wykupione na cały rok... Edytowane 1 Maja 2015 przez MRTNZ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Zestawy przygotowane do sezonu boleniowego. P1280861.JPG ...i pierwsza rybka P1280847.JPGP1280845.JPGP1280849.JPGP1280851.JPGBardzo ładnie. SV sie sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Zestawy przygotowane do sezonu boleniowego. P1280861.JPG ...i pierwsza rybka P1280847.JPGP1280845.JPGP1280849.JPGP1280851.JPGCześć.Czy w Hyper Lariacie masz tuningową szpulę czy lecisz na oryginale? Pozdrawiam Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Na oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Na oryginale.Oryginał daje rade w siększości zastosowań serii IS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ja już całkiem odpuściłem "lajtowe" łowienie.Najmniejszy mój wobler waży 11g.Do większych konstrukcji LiN10 BJ a do tych powyżej 150g Ryoga shrapnel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobin3 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Dzięki za odpowiedź.Pytam bo mam Is63 też z oryginałem i zastanawiam się czy kupować tuningową szpulę . Łowię na pletki 1.0 PE i nie wiem czy nie będzie za mało na oryginał.Tu szpula jest głęboka .Na razie nawinąłem fluorocarbon i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ja z kolei majóweczkę spędzam z okoniem;) @Minecjusz, szabruję Twoje wody - skoro mam wykupione na cały rok... okonek.jpgTo ten co mi wtedy spadł? Spotkałeś Gofera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Tomy - Steez a Lariat - jak dasz radę skrobnij krótkie porównanie 3/20g Nie przeraziła Cię nowa Ryoga? Edytowane 2 Maja 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) Nowa Ryoga mnie nie przeraziła jest pod wędkę X-zoga 12kg.Zastosowanie przy sumach i w trollingu.Lariat a Stezz to dla mnie jeden ch...j ja nie wnikam tak mocno w szczególiki bo ich po prostu nie czuje. Edytowane 2 Maja 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 No i "grejt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi