Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Od razu inna bajka, super! Plecionka dobra i mocna, ja już mam uraz do czerwonych bo kolor zostaje wszędzie - na blanku, przelotkach, korku multiku/kołowrotku...a na końcu pozostaje blady róż :(. A z białej robi się szara. I co tu nawijać???

Cześć.

Nawiń żyłkę. :D .

Pozdro.

Od razu inna bajka, super! Plecionka dobra i mocna, ja już mam uraz do czerwonych bo kolor zostaje wszędzie - na blanku, przelotkach, korku multiku/kołowrotku...a na końcu pozostaje blady róż :(. A z białej robi się szara. I co tu nawijać???

Pilot w jigin braide, lekko blaknie ale nie zostawia zbytnio nic na przelotkach kolowrotku itp - przynajmniej az tak zle nie było :D co innego stara pomaranczowa plecionka quattro cos tam cos tam 1 wyjscie i musialem sie tlumaczyc dla dziewczyny ze to plecionka a nie podklad jakieś szm**** :D

Bob zbiera jeden stary zestaw i jeden nowy, jeden stary i jeden nowy.....pewnie robi to specjalnie, żeby utrzymać stałą średnią wieku swojego zbioru.

PS Wiecie czy jeśli wymienię "brake case" w CC51S na taki od CC51 lub TE51GT to czy mogę założyć normalną szpulkę od 51?

• Like 1

Sławku, miłość do staroci tym bardziej nie osłabnie! Bo czas tak szybko leci więc już nie długo i ten zestaw będzie starociem :D

Kijek to Phenix Elixr (kręcił Bartek "Buri")

A plecionka naprawdę bardzo słabo brudzi. Po nawinięciu całej szpulki na wodziku praktycznie nie było pyłu.

post-52107-0-20866300-1430304188_thumb.jpg

post-52107-0-92182800-1430304201_thumb.jpg

• Like 1

Bardzo się cieszę z tego zestawy bo faktycznie ciągle czułem, że mi tego brakuje. Mam nadzieję , że to będzie to :)

(a co ciekawe, wcale nie jest stary/zapyziały co ostatnimi czasy było u mnie normą :D )

Też ciągle czuję potrzebę posiadania nowego zestawu,ale u mnie to już staje się mieć dla miecia.Powoli staram się zmniejszyć ilość posiadanych zestawów ,chociaż ostatnio jeden japoniec kusi.

Kijek to Phenix Elixr (kręcił Bartek "Buri")

Myślałem że jakiś seryjny .. Ładniusi ...

Ten cast to choroba jakaś ... Ta chęć posiadania :) Przekładanie ważniejszych  potrzeb by tylko kupić nowy sprzęt...

Edytowane przez darkonis

Pilot w jigin braide, lekko blaknie ale nie zostawia zbytnio nic na przelotkach kolowrotku itp - przynajmniej az tak zle nie było :D co innego stara pomaranczowa plecionka quattro cos tam cos tam 1 wyjscie i musialem sie tlumaczyc dla dziewczyny ze to plecionka a nie podklad jakieś szm**** :D

Do tej pory mam ślady na przelotkach i na białym stradicu, Ryogi musiałem zawsze pucować i korek po rybach. Blednie ale jak jest mokra piękny kolor powraca:)

Dzięki za odpowiedź.Pytam bo mam Is63 też z oryginałem i zastanawiam się czy kupować tuningową szpulę . Łowię na pletki 1.0 PE i nie wiem czy nie będzie za mało na oryginał.Tu szpula jest głęboka .Na razie nawinąłem fluorocarbon i jest ok.