MRTNZ Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 To ten co mi wtedy spadł? Spotkałeś Gofera?Niet.... a jestem tu już 3 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Niet.... a jestem tu już 3 dni...A tak na marginesie wyrwalem Ci tego kleksa pod mostem dzisiaj hahaha;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Tez cos ulowilem [emoji4] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 No piknie, pajk jak sie zowie. Graty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Dzieki Marcin, jutro znow uderzam o swicie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Dzieki Marcin, jutro znow uderzam o swicie :-)Zycze Ci na jutro tej mamuski, ktora zostawila odcisk zebow na tym dzisiejszym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 To chyba musze mocniejszy zestaw zakupic haha Dzieki Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 (edytowane) mój przyłów dzisiejszy 8,8 kg ,ogólnie to bylem na Kleniach zestaw to ul Edytowane 2 Maja 2015 przez arturbukowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Artur jak będziesz łaził po czymś takim bez asekuracji to to się źle skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Artur jak będziesz łaził po czymś takim bez asekuracji to to się źle skończy.Wiem ,ale te miejsce to co innego łowie tam wiosnom wiele lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) przykręć do kija, zawieś z 30dkg i pokaż jak to się gnie ;-)"Szczypaczek" ok 45cm Zestaw sprawdza sie w 100% Edytowane 3 Maja 2015 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 "Szczypaczek" ok 45cm Zestaw sprawdza sie w 100% Fajnie się ugina, póki co patrzę coście połowili bo u nas sezon startuje w ostatnią sobotę maja..wrrr pocieszam się, że będą już trochę odpasione i będą lepiej gryzły ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) Chłopaki piszecie o żyłce. Czy jest takowa, która będzie się ładnie układać na szpulce i nie będzie robić brody. Zastanawiam sie wlasnie nad żyłki do LT. Na tą chwilę mam varivasa i co chwilę szlak mnie trafia. Jak używam mniejszych wobkow i obrotowej np. 1 co kilkanaście rzutów jakieś problemy. Kijek 8 lb. Fajnie jak by zyleczka na węźle miała te 8 lb i była by słabo rozciagliwa. Ehh pewnie takie rzeczy to tylko w erze... Edytowane 3 Maja 2015 przez Wojtasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Chłopaki piszecie o żyłce. Czy jest takowa, która będzie się ładnie układać na szpulce i nie będzie robić brody. Zastanawiam sie wlasnie nad żyłki do LT. Na tą chwilę mam varivasa i co chwilę szlak mnie trafia. Jak używam mniejszych wobkow i obrotowej np. 1 co kilkanaście rzutów jakieś problemy. Kijek 8 lb. Fajnie jak by zyleczka na węźle miała te 8 lb i była by słabo rozciagliwa. Ehh pewnie takie rzeczy to tylko w erze...Ja na początku do przynęt 3-4g używałem żyłki Jaxon Satori Premium 0,16 i 0,25 obie były bardzo dobre kosztowała coś koło 15zł a teraz mam Dragon HM69 0,25 i ta nie ma równych zero problemów koszt wiadomo koło 30zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Stroft jest super. Przegrubiona - ktoś już to pisał i niestety potwierdzam.Ale b. dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Od 1maja u mnie same krótkie, nie ma co wrzucać i pogoda zmienna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Od 1maja u mnie same krótkie, nie ma co wrzucać i pogoda zmiennaJa w ogóle jeszcze za zębatego sie nie brałem, ale najpierw chyba bolunio. Muszę odłożyć okoniówkę w końcu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) Zestawy MB przetestowane.Hyper Lariat idealnie gra.Steez SV ciut za wolny. Edytowane 7 Maja 2015 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Zestawy MB przetestowane.Hyper Lariat idealnie gra.Steez SV ciut za wolny. P1290129.JPG P1290119.JPGA widzisz, tez muslalem ze jednak 71 bedzie lepiej sie sprawowal. Dobrze wiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 A widzisz, tez muslalem ze jednak 71 bedzie lepiej sie sprawowal. Dobrze wiedziec.To superbandersnatch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 (edytowane) To superbandersnatch?Tak.Fajny patyk jak trzeba daleko sięgnąć.Na krótszych dystansach wolę Cycklone.Jednak na tej miejscówce będzie pracować X-Zoga 7kg z LiN BJ a od lipca X-Zoga 15kg + shrapnell.MB spokojnie z 70tką sobie radzi ale pow.80cm na tej wodzie może nie podołać.Dość czesto tam wjeżdżają wąsate po 2 metry.Może mi się uda w końcu wyholować choć takiego na 1,6m Edytowane 7 Maja 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Ja w końcu trafiłem na dobry dzień i trochę połowiłem.70ka, 80ka, i kilka krótkich - od ok 35 do 45 /na oko/Dragon Ultima Cast polecony przez Boba super - nie gubi nawet tych krótkich ryb.dotlenianiepowrót tam, gdzie jej miejsce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Tak.Fajny patyk jak trzeba daleko sięgnąć.Na krótszych dystansach wolę Cycklone.Jednak na tej miejscówce będzie pracować X-Zoga 7kg z LiN BJ a od lipca X-Zoga 15kg + shrapnell.MB spokojnie z 70tką sobie radzi ale pow.80cm na tej wodzie może nie podołać.Dość czesto tam wjeżdżają wąsate po 2 metry.Może mi się uda w końcu wyholować choć takiego na 1,6mCyclone nie klęka Ci przy większym nurcie? Trochę dynamiczną masz u siebie Wisłę. Jak będziesz chciał się poddać z F5-70X to daj znać;-) Jak już Cię te Xzogi pochłoną bez reszty i opamiętania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Panowie u mnie straszna lipa ...Złapałem około 30 szczupłych ale same małem max do 1,5kg.. A miało być tak fajnie i filmik na yutuba miał być a tu .. .Zabrakło dobrej obsaby aktorskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 30 szt to nudno nie było Za kilka lat miejscówka dobrze wróży ....jak siaty nie pójdą w ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi