Tomy Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 (edytowane) Cyclone nie klęka Ci przy większym nurcie? Trochę dynamiczną masz u siebie Wisłę. Jak będziesz chciał się poddać z F5-70X to daj znać;-) Jak już Cię te Xzogi pochłoną bez reszty i opamiętania.Ok.Następna to mi się tak zachciało X-Zoga BBX ale to już chyba sam będę zbroił.Taka delikatna boleniówka ale ja i Jazie tym ogarnę.Czarno czerwono i do tego Steez mikaduku czy jak mu tam Edytowane 8 Maja 2015 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 30 szt to nudno nie było Za kilka lat miejscówka dobrze wróży ....jak siaty nie pójdą w ruch.Około 30 sztuk w przeciągu od 1-8 maj z różnych łowisk to nie jest dobrze...Jak by to było z jednego jeziora w ciągu 1 dnia to by było super.. Łowiłem na jeziorku typowo szczupakowym - leszczowym ponad 100ha wody( tutaj można było w dobry dzień z ponad 30 przez łapy przepuścić, ale dopadli się rybacy ) ,łowiłem na jeziorku leszczowo- sandaczowym około 80ha ( w tamtym roku super połowiłem i konkretne sztuki. W tym roku pojedyńcze brania lub nic, kusole na tarle wytłukli sztachetami) , łowiłem na jeziorze linowo - szczupakowym ( brań sporo , ale krótkie jedyny plus to to że żadnych kombinacji zwykłe wahadło najlepsze ,na jerki nic). Wczoraj byłem na takim głębokim bo max 47m jeziorze powierzchnia ponad 200ha i szczupak tam jest chwile pociągnąłem przynętę za łodzią na 4-5m i miałem 3 brania z czego 2 zacięte ..Poniewarz nie lubię trolingu i łowię na wiosłach ( chyba jako jedyny:)) zacząłem rzucać z łapy ,ale ciężko się tam łowiło (wiatr, dużo pływania i zero brań ) po południu wróciłem do domu... Tak wyglądją moje pierwsze dni maja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Jak wiatr to dobrze! I ja na wiosłach zasuwam. Troll w lubelskim zabroniony, więc tylko z łapy.A wiatr był ostatnio taki, że zanim wyjąłem cumę, opłukałem z mułu i wsadziłem do łodzi....już stałem w trzcinach A zaznaczyć tu należy, że powyższe czynności dość sprawnie wykonuję.Ale właśnie w tak wietrzny dzień najlepiej waliły, te małe i większe. Choć z prowadzeniem przynęty i jej czuciem wiadomo że ciężej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Za chwilę ruszam do Szwecji. Więc szanowni Koledzy, proszę nie poruszajcie przez najbliższe 10 dni zbyt ważkich i licznych tematów...co by mnie jak najmniej ominęło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ja miałem też jechać za 5dni w dziewicze tereny Szwecji ale nie wypaliło i przełożone na lipiec:/...Czekamy na relację BOB'i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Za chwilę ruszam do Szwecji. Więc szanowni Koledzy, proszę nie poruszajcie przez najbliższe 10 dni zbyt ważkich i licznych tematów...co by mnie jak najmniej ominęło Dobra, chłopaki, w końcu Robson jedzie, będziemy mogli sie rozpisać. Tylko cicho na razie;) Powodzenia, jak pamiętam zeszłoroczny wyjazd nie przyprawiał od dreszcz emocji więc życzę Ci lepszych wyników. Oczywiscie na multiki drewniane;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Bob niech Ci się kciuk spali od hamowania szpulki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Jakby kto szukał za 100zł JDM'a tak JDM'owego, że po odczytaniu jaki to model od razu wiadomo co z czym się jje i od czego muchy zdychają http://allegro.pl/multiplikator-shimano-wakasagimatic-nowy-i5335503477.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Witam kolegow mam pytanie czy ktos uzywal tego mlynka Abu Ambassadeur Revo Elite 8jestem na etapie kupna niskoprofilowca i chcialem zasiegnac jezyka.Pozdawiam Seba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Osobiście nie używałem tego multika a powiedz do jakich przynęt szukasz niskoprofilowca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Witam.Ma być tak do 30 gr tzn max jerki 7 cm i gumy.Pozdrwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Nie za duże przełożenie jak na dżerkowanie? Moim zdaniem jak do opadingu agresywnego jeszcze ok, to pod np. slidery ciężko będzie Ci utrzymać miarową, odpowiednią pracę wabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Dzirki bardzo za podpowiedz szujam dalej, czegos z mniejszym przelozeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ten rodmas w dziale sprzedam to monoblank . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Pewnie wypadałoby zapytać sprzedawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel79ozo Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Wątek w dziale sprzedam był dla mnie zamknięty ( za mało postów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Wydaje się mi, że to jednoskład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 ..........a do mnie przyszedł ten kijek.Wziąłem w łapę i powiem tak-dech mi zaparło.Coś pięknego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) No co ty, z takim chuj..wym korkiem? I jeszcze bez pazura, ktoś Cię nieźle załadował, chyba jakiś oszust i farmazonista z zawodu. Edytowane 21 Maja 2015 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ten pazur w castach to mnie jedynie wk....ia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 E tam, kijek zapewne był naprawiany.......dowodem jest szpachla na korku :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 I klejony w trzech miejscach, na ślinę. Zadziwiająco dobrze trzyma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 E tam, kijek zapewne był naprawiany.......dowodem jest szpachla na korku :lol: ta najprawdopodbniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Nie znam się na JDM i nie wiem jak w EG, ale podobno w MB szpachel to dowód naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ja tam nie zamierzam się w to wpatrywać jak sroka w pizde.Ma łowić garby 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi