Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie to na takich wyjazdach liczy się wynik grupy. To zdecydowanie robi dobry klimat a na takich imprezach to bardzo ważne.

Na tym wyjeździe było 4x100+, kilka 90 i 80...więc było co świętować :D

To mój kolejny , Szwedzki metr. Szkoda, że nie kolejny Polski :(

Edytowane przez BOB1
  • Like 1

W sumie to na takich wyjazdach liczy się wynik grupy. To zdecydowanie robi dobry klimat a na takich imprezach to bardzo ważne.

Na tym wyjeździe było 4x100+, kilka 90 i 80...więc było co świętować :D

To mój kolejny , Szwedzki metr. Szkoda, że nie kolejny Polski :(

Spokojnie za dwa pokolenia też u nas bez problemu będzie można złowić metrówkę :)

Panowie ..Czy ktoś w niedzielę wybiera się na sandałka? Tak fajnie wyszło że w  niedziele jest 31 i można go już na legalu łowić .. W zeszłą niedzielę  jak szukałem wiekszego szczupaka sliderem 12  to uczepił mi się jeden sandacz taki około 3kg ( oczywiście wrócił do wody)..Podejrzewam że stał jeszcze na gnieździe lub pływał w okolicach bo nie wiem czy to samiec czy samica , a jak wiadomo samce stoją na gniazdach ...Czyli raczej już ostro żerują w okolicach tarlisk.. teraz tylko czekać do niedzieli i próbować ... Do połowy czerwaca będą brały dobrze..

Edytowane przez darkonis

Evergreen to jak sama nazwa wskazuje produkt ECO, surowce wtorne :D

Tylko chwalic;) kij zajebisty, bez dwoch zdan. Jak to kiedys napisalem jest tak czuly, ze jak okon bierze i juz wie, ze cos jest nie halo czuc na gripie ze wlasnie jest u niego sraka;) hole to zajebista zabawa, szczegolnie okoni ze wzgledu na ich charakterystyczne zachowanie. Kwintesencja finezji ze tak sie wyraze.
  • Like 1