Gugcio Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Super! Widac ze wyjazd jak najbardziej udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Robercie super że granica metra pękła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Ehhh Robert gdybyś wziął moje obrotówki to byś złowił i 50cm okonia :D gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) W sumie to na takich wyjazdach liczy się wynik grupy. To zdecydowanie robi dobry klimat a na takich imprezach to bardzo ważne.Na tym wyjeździe było 4x100+, kilka 90 i 80...więc było co świętować To mój kolejny , Szwedzki metr. Szkoda, że nie kolejny Polski Edytowane 25 Maja 2015 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Jako te właściwe przynęty ,, królowały'' gumy czy może inne wabiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 W sumie to na takich wyjazdach liczy się wynik grupy. To zdecydowanie robi dobry klimat a na takich imprezach to bardzo ważne.Na tym wyjeździe było 4x100+, kilka 90 i 80...więc było co świętować To mój kolejny , Szwedzki metr. Szkoda, że nie kolejny Polski Spokojnie za dwa pokolenia też u nas bez problemu będzie można złowić metrówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) No, to zaczynamy sezon rzeczno - boleniowy;-) Kijaszek doleciał, więc można grzać nad wodę. Edytowane 26 Maja 2015 przez MRTNZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No, to zaczynamy sezon rzeczno - boleniowy;-) Kijaszek doleciał, więc można grzać nad wodę.Uuuuu kolego będzie się działo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Le to tylko Megabass [emoji14] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Le to tylko Megabass [emoji14]No właśnie, czego innego mogłem się spodziewać hahaha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Najwazniejsze ze przyjmujesz to z humorem a tak po za tym wiecej fotek prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Najwazniejsze ze przyjmujesz to z humorem a tak po za tym wiecej fotek prosze Spoko, wieczorkiem jak go zmontuje to cos podesle. Przyszla wysoka woda akurat, wiec jutro na opaske;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Panowie ..Czy ktoś w niedzielę wybiera się na sandałka? Tak fajnie wyszło że w niedziele jest 31 i można go już na legalu łowić .. W zeszłą niedzielę jak szukałem wiekszego szczupaka sliderem 12 to uczepił mi się jeden sandacz taki około 3kg ( oczywiście wrócił do wody)..Podejrzewam że stał jeszcze na gnieździe lub pływał w okolicach bo nie wiem czy to samiec czy samica , a jak wiadomo samce stoją na gniazdach ...Czyli raczej już ostro żerują w okolicach tarlisk.. teraz tylko czekać do niedzieli i próbować ... Do połowy czerwaca będą brały dobrze.. Edytowane 27 Maja 2015 przez darkonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Ja dzisiaj dokupuję resztę przynęt i w niedzielę calutki dzionek nad wodą już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Dotarła maszynka do Stingray. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Zestaw prawie gotowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Poprosimy szerszy kadr z kijkiem te czerwone pierścionki zapewne nie są przypadkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jak będziesz po testach to opisz wrażenia z używania tego multika bo jestem nim zainteresowany pod Ul na pstrągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregmegabass Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Widze ze zestaw stingray z T3 robi sie popularny... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Widze ze zestaw stingray z T3 robi sie popularny...Grzesiek, ja jednak zrobilem swap, f260x z nim idealnie dziala;) jeszcze raz dzieki za porady;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jak będziesz po testach to opisz wrażenia z używania tego multika bo jestem nim zainteresowany pod Ul na pstrągi.DEBEŚCIAK I KROPKA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Zestaw prawie gotowy. P1290819.JPGAle ..ujowy korek... chyba JDM. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ale ..ujowy korek... chyba JDM.[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Evergreen to jak sama nazwa wskazuje produkt ECO, surowce wtorne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Evergreen to jak sama nazwa wskazuje produkt ECO, surowce wtorne Tylko chwalic;) kij zajebisty, bez dwoch zdan. Jak to kiedys napisalem jest tak czuly, ze jak okon bierze i juz wie, ze cos jest nie halo czuc na gripie ze wlasnie jest u niego sraka;) hole to zajebista zabawa, szczegolnie okoni ze wzgledu na ich charakterystyczne zachowanie. Kwintesencja finezji ze tak sie wyraze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi