Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Od siebie dodam tylko to, że nie sama masa w gramach lub ozetach wyrażona jest tu istotna, ale i charakter jerka. Płoć Tomka i Dominika waży 160 gr a animowana 7mką fika gibko. Nie trzeba się zbytnio sprężać. Dla odmiany dużo, dużo lżejsze konstrukcje potrafią się na tym kiju zbiesić. Taka ciekawostka ;)

Edytowane przez Dienekes

Od siebie dodam tylko to, że nie sama masa w gramach lub ozetach wyrażona jest tu istotna, ale i charakter jerka. Płoć Tomka i Dominika waży 160 gr a animowana 7mką fika gibko. Nie trzeba się zbytnio sprężać. Dla odmiany dużo, dużo lżejsze konstrukcje potrafią się na tym kiju zbiesić. Taka ciekawostka ;)

No wiesz  konstrukcje ponadczasowe takie jak nasze Tomy&Zelldo pominąłem z czystej skromności. :D

Sprzęt został tam, gdzie są ryby godne Xzogi ;) Wypad nad ZZ z takimi badylem do jak walenie do muchy z armaty :)

Choć z drugiej strony... największy paj na Xzogę wyjechał właśnie z ZZ :D :D :D

Nie wiem jak możesz tak zostawiać sprzęt daleko... Musimy poważnie porozmawiać;-)! Żonę tam zostawić, rozumiem, ale wyndkę?!?

• Like 3

Tomku, mam w pamięci te regularnie trzaskane bolki. Woda u Ciebie darzyła aż miło. Zresztą, w ubiegłym roku ZZ też. Nie tak dobrze jakościowo, ale przynamniej liczby były. Były.

Zlokalizowałem ale na tej miejscówce to kiedyś też było grubo.Byliśmy tam z 2lata temu z Krisu23.Woda się gotowała a my byliśmy bezradni.Wyjarali my po 2 paczki fajek z tych nerw.Ja wróciłem tam w tym roku.Tym czasem próbuje dwa razy mi ruszył za wobkiem ale coś jeszcze jest nie tak.Będę próbował może je tam rozszyfruje.

Edytowane przez Tomy