adam 13 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 OK. Jeszcze dwa driny. Zrobi mi się ciemno w oczach i biorę!Dzięki! Wiedziałem że można na Kolegów liczyć Bob, uwazaj co pijesz!,objawy mi sie nie podobaja, o nie nie nie . Ciemnosc widze, ciemnosc Ja po paru drinach na drugi dzien nic nie pamietam, ale ze wzrokiem jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Mała zmiana, ciągła rotacja, kasa przepita na nowe zabawki:) MegaBass IS63LMegaBass IP68LCC201HG (terkotka:)) - nie wiem po co mi:)? Edytowane 29 Czerwca 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Koledzy poradźcie mi na szybko, zaraz kupię jakieś plecionki dostępne u nas w PL lub tu na forum. Kolor biała/szara jakieś na prawdę dobre/kozaki. Jedna do przynet 5/30g, druga 20/70g. Japan, PL czy inne. Jakies linki, namiary PROŚBA!!! Bazowałem ostatnimi czasy na PP i DragoJiging. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Polecam Dragon Quattro mam i jestem mega zadowolony! 125m kosztuje 70zl WARTO! made in japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Spiderwire ultracast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Do ciężkiego z czystym sumieniem polecam Xzoga A8 30lb na metry, więc zamawiasz tyle ile potrzebujesz, a do lżejszej dragon HM8X 0,08 lub 0,10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Spiderwire ultracast - boje się, ewentualnie na ciężko, 0.17 wystarczy niby ponad 18kg Dragon HM8X - jak najbardziej ale 170zł a miały być dwie, jedna na zapas:) Edytowane 29 Czerwca 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Wg mnie uktracast to najlepsza plecionka z jaką miałem do czynienia. Używałam 0,12 i nic złego się nie działo. Gdyby nje fakt że lubię eksperymentować to pewnie dalej bym ją kupował. Teraz dostałem dk testów varivasa high grade PE #0,8 i jest również fantastyczna...nie strzępi się, kolor trzyma, moc odpowiednia i nie strzela w niewiadomym miejscu. Zawsze przy węźle. Polecam również ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Spiderwire ultracast - boje się, ewentualnie na ciężko, 0.17 wystarczy niby ponad 18kg Dragon HM8X - jak najbardziej ale 170zł a miały być dwie, jedna na zapas:) nie wystarczy, minimum 0,20 mm lub cokolwiek co ma prawdziwe 40 lb i 4 sploty. Po sezonie najwyżej wymienisz. W 39 zł zmieścisz się u popularnych polskich dystrybutorów. - przy drugiej opcji 5/30 gram jeśli używasz już Dragona spróbuj tą serię. Będziesz zadowolony. Model dobierz pod siebie. Cenowo też przystępnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 dragona w tych średnicach kupisz koło stówki na allegro. Za swoją dałem około siedem osiem dyszek z wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ja gdy szukałem pletki naczytałem się o streen sonic braid, Kupiłem i polecam.40lb mam, żółtą.Na giełdzie kol. psulek ma chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 HM8X Forte jasnoszare 0.12 i 0.20 oraz Spiderwire Invisi do spina, dzięki:). Zobaczymy jak się spiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 0,12 do opadu w tym zakresie co podałeś będzie raczej za gruba, jeśli chodzi o dolny zakres przynęt. Mam 0,08 do główek 10-25 i jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Varivas high grade pe - mam na prawie wszystkim ( poza boleniowka i kijem do 4 oz - ) i polecam nie ma sie do czego przyczepic a i cenowo nie jest zle :-) z pletek x8 do multika sie wyleczylem jakos :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Misiek, ta HGPE puszcza kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 0,12 do opadu w tym zakresie co podałeś będzie raczej za gruba, jeśli chodzi o dolny zakres przynęt. Mam 0,08 do główek 10-25 i jest gitJezeli 0.12 okaże się za gruba to pójdzie do spina a kupi się cieńszą, jak 0.08 jesta tak mocna to musi być dobra, zobaczymy Varivas high grade pe - mam na prawie wszystkim ( poza boleniowka i kijem do 4 oz - ) i polecam nie ma sie do czego przyczepic a i cenowo nie jest zle :-) z pletek x8 do multika sie wyleczylem jakos :-)Jak nie x8 to co lepszego:)? Ja to chyba jesze siedze w jaskini i to głęboko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Koledzy mam pytanko szukam multika do batsona sb780 co polecacie do tego kija tak zeby te 5 do 10g latało .cena max 400zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) NIe to nie hgpe :)tamto to byl jakis polski wynalazek jak dobrze pamietam ale moge sie mylic Pilot chodzi mi o 8 splotowe pletki - w multikach wole normalne 4 sploty Edytowane 1 Lipca 2015 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 No tak wiem o co chodzi ale uzasdanij ja cię prosze kurcze:), plusy, minusy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 minusy 8 - szybsze przetarcia, strzelaja gdzi chca, gorzej rozplatywac brody i cena, a plusy kazdy zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Michale, które ośmiosplotowe takie wady mają? Bo ja już drugi sezon na tej samej x8 śmigam i bydle jak nowe. A lekko nie ma. Dosłownie Brody ani jednej nie miałem, tylko raz ustąpiła zaczepowi, ale aby ją zerwać musiałem coś ala martwy ciąg na wstecznym zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Jezeli 0.12 okaże się za gruba to pójdzie do spina a kupi się cieńszą, jak 0.08 jesta tak mocna to musi być dobra, zobaczymy Jak nie x8 to co lepszego:)? Ja to chyba jesze siedze w jaskini i to głęboko;)Jak to co ? Oczywiście 12-sto splotowe :http://www.plat.co.jp/shop/catalog/product_info/language/en/products_id/24732/cPath/30_198_421_2955/fishing-line.htmlPozdrawiam Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Koledzy mam pytanko szukam multika do batsona sb780 co polecacie do tego kija tak zeby te 5 do 10g latało .cena max 400zł.Fliser naprawdę szukasz multika do kija, którego wystawiłeś na sprzedaż przed południem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 (edytowane) Michale, które ośmiosplotowe takie wady mają? Bo ja już drugi sezon na tej samej x8 śmigam i bydle jak nowe. A lekko nie ma. Dosłownie Brody ani jednej nie miałem, tylko raz ustąpiła zaczepowi, ale aby ją zerwać musiałem coś ala martwy ciąg na wstecznym zastosować.Jak można zapytać, jaki model? Między 0.08 a 0.12 jest widoczna jakaś róznica w odległosci rzutu? Rzeczywiście 0.12 HM8x Forte można spokojnie zamienić na 0.08 lub 0.10 do 30g opad - ktoś coś jeszcze? W sumie zaczepów u mnie nie brakuje. Edytowane 1 Lipca 2015 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Dokładnie do tego nigdy casta nie miałem i jak nie sprzedam to kupię multik i spróbuje z castem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi