Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Deltoro tu w watku było sporo zdjec ryog i chyba w wiekszosci były to 1016 - tylko tomy chyba brał 2020 pod przyłow w postaci sumów :) ja swoja 1016 rzucałem z phenixa m1 25 lb po 60 gram i to nie robiła zadnego wrazenia :) 2020 tez ma swoje zalety :) oczywiscie zalezy jak Ci lezy (w sensie ze w reku... znaczy ze kołowrotek :D ) chyba musze isć na ryby :):) :)

Edytowane przez meme174

hmmm jak wolisz :D miedzy abu a ryoga dla mnie jest przepasc ale to moje zdanie :) Z abu jest ze albo sie je kocha albo jest ok o nie nawidziec sie nie da :D ja mialem troche mynków abu jak i shimano ale zaden jakos w sercu mi nie został za to teraz wszystkie multiki mam daiwy :)

a ukoronowaniem kolekcji bedzie steez - jednak sie przekonałem do niego i zaczałem juz zbierać w słoiku do tego szybki kij do 1/2 i bedzie kosa do jiga na lekko :) 

Edytowane przez meme174
  • Like 1

Tak Marcin doroslem do tego w koncu i juz nawet nie denerwuje mnie to - ten brak czucia czegokolwiek na raczce, zaden szmer czy szum musiałeo to sie kiedys stać :D A kij ... powiem ze rozwazam 2 albo MB ( o matko jedyna :D ),  graphiteleader albo oczywiscie evergreena :D

Edytowane przez meme174

Miałem pisać, że promo jest na Abu w FM. Ryoga2020 za duża do tego i męczy, 1016 malutka i podoła, ale design nie ma tu wątpliwości po stronie MB. Tylko, że coraz ciężej o te wszystkie multy w JP.

Ja do 30/80g właśnie nabyłm MB IP68 eliminując AntaresaHG i CC201HG.

• Like 1