minecjusz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Robercie starcza Ci miejsca w gablocie, wrzuć foto szafy z podświetlaniem i "gratami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) .. Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Z Olsztyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 To tak z ciekawosci, czym rzucacie swimbaity takie jak np. SG real trout 100-300g?Abu Garcia Svartzonker Jerk 7' Revo Toro NaCl 51 i pletka 30lbKij opisany do 140g Ale spoko ściskam 250gramowymi wabiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Abu Garcia Svartzonker Jerk 7'Revo Toro NaCl 51 i pletka 30lbKij opisany do 140g Ale spoko ściskam 250gramowymi wabiamiZ tą pletką to poważnie? 30lb? Nie pierdyknęła Ci jeszcze przy wyrzucie 200g???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Jak zrobisz brodę to 50lb i więcej pęka jak struna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Abu Garcia Svartzonker Jerk 7'Revo Toro NaCl 51 i pletka 30lbKij opisany do 140g Ale spoko ściskam 250gramowymi wabiami Dzieki, ale pletke to bym mocniejsza uzywal.Ostatnio widzialem jak taka 300g przyneta poleciala w sina dal na plecie 50 czy 60lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 pozostałe kręciołki Bob, kiedy otwarcie tego muzeum? Kolekcja bardzo zacna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wszyscy czekają chociaż na zdjęcie 'całości' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wszyscy czekają chociaż na zdjęcie 'całości' Pewnie w obiektywie sie nie zmiesci :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzieki, ale pletke to bym mocniejsza uzywal.Ostatnio widzialem jak taka 300g przyneta poleciala w sina dal na plecie 50 czy 60lb Pletka to dokładnie strike wire predator camo x8. (0,36 ) jak mnie pamięć nie myli,będzie 30lbCzy zapakujesz grubsza to niewiele zmieni, bo ja np nie ciskam ile fabryka dałaBo po prostu łokcie mi wysiadajaA czy pękła? Raz pozegnalem Mike The Pike,ale były ekstremalne warunkiPsTen co ciska 200g i więcej dłuższą chwilę będzie chyba tego samego zdania Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Pletka to dokładnie strike wire predator camo x8. (0,36 ) jak mnie pamięć nie myli,będzie 30lbChyba jednak troszkę mocniejszahttp://www.dogger.se/linor/superlinor/superlinor-strike-wire/strike-wire-predator-x8-036mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Dzięki za poprawienie Z czaszki lecę, a pamięć już nie ta co kiedyś Coś tak mi Aloisy mówił że chyba się pomyliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 No z tym ~60lb to mozna rzucac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Używam jeszcze jednego takiego ciężkiego zestawu.Dam nanoflex salmon 3,60 50-150 i podpięty Abu 7000i Salmon z zyleczka piateczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Bob, kiedy otwarcie tego muzeum? Kolekcja bardzo zacna Brakuje mi jeszcze kilku elementów więc tym czasem .... jeszcze jedna perełka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jeszcze nie wymyślili gwiazdy hamulca walki ... ale już kombinowali 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 To były konstrukcje! Gruba masywna śruba, wszystko solidne, stal.A teraz.... moda na odchudzanie i wędkarstwo dopadła. I zaczęły się poszukiwania....tego co podziała dłużej niż sezon.BOB - piękna perełka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Tak tylko wtedy wystarczyło trafić w wodę żeby ryb połowić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Kolejny A.B. URFABRIKEN 1500 MODELL AWidzicie te przepiękne , niebieskie "ślizgi"? akwamaryn a może lapis lazuli? biżuteria z lat 1941-49 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Bogato wyposażone będzie to Twoje muzeum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) Niedawno "odkryłem", że w książce (wyd. 1955), którą kupiłem jakieś dwadzieścia lat temu, znajduje się fotografia zestawu z kołowrotkiem kupionym jakiś rok temu PS teraz będę szukał takich kaloszy Edytowane 5 Września 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Bob 1, Moze to Cie zainteresuje,znalazlem jak szukalem podbieraka dla mnie. http://www.ebay.de/itm/Alter-Angelkescher-ca-1930-1940-France-/121742984967?hash=item1c58728707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Klasa Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Jesień się zbliża...woda coraz zimniejsza. Chyba znalazłem jedną wadę multika. Mokra łapa. Używacie jakiś rękawiczek? Cenę odłożymy na drugi plan, najważniejsza ergonomia i rozmiar. Musi być mały. Bo ja krótki człowiek z małymi rączkami jestem: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Kolejny A.B. URFABRIKEN 1500 MODELL ATaka ówczesna stella Genialną masz kolekcję kolego. Powodzenia w jej powiększaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi