MRTNZ Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Pod wiatr taka bryza wali w morde:) bezcenne hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 A kto łowi pod wiatr?! pod wiatr to nawet sikać nie można... no bo ta bryza!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Buster i pod wiatr poleciiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Jasne..zgrywam sie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Kupiłem Imaxy czerwone.Całkiem dobrze leżą na łapkach,W najbliższym czasie przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Zupełnie z innej beczki:ciężkie do zrobienia byłoby podzielenie działu bait na poddziały?Np.- kije- multiki- zestawy- przynęty- technika- cafeW totalcomanderze po prostu się zaznacza i przenosi ....ale tu nie mam pojęcia.A myślę, że ułatwiłoby to funkcjonowanie. Odkopanie starego watku.A przede wszystkim - może ułatwiło znalezienie odpowiedzi dla osób które po przejrzeniu 1 strony zakładają nowy wątek bo przecież odpowiedzi na pytanie 'jaki multik / kijek na początek' jeszcze nie było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 To pewnie łatwiej byłoby podpiąć kilka najczęściej powtarzających sie wątków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Zgadzam się z Darc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Zupełnie z innej beczki:ciężkie do zrobienia byłoby podzielenie działu bait na poddziały?Np.- kije- multiki- zestawy- przynęty- technika- cafeW totalcomanderze po prostu się zaznacza i przenosi ....ale tu nie mam pojęcia.A myślę, że ułatwiłoby to funkcjonowanie. Odkopanie starego watku.A przede wszystkim - może ułatwiło znalezienie odpowiedzi dla osób które po przejrzeniu 1 strony zakładają nowy wątek bo przecież odpowiedzi na pytanie 'jaki multik / kijek na początek' jeszcze nie było.NIby racja ale... wtedy forum by robiło mniej czytelne, wejscie tu tu i tu a i tak ludzie po 1 stronie zakładali by nowy temat. Suma Sumarum po co szukać po stronach jak jest "szukajka " ? Namawiałbym od przeprowadzenia szkolenia z zakresu używania jej i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 luźna myśl. do rozważenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Wczoraj kupiłem , lekko używany, mobilny pokrowiec na wędki (jest i komora na multiki.... ) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Swietny, no i zarejestrowany jak widze odpowiednio;) olej czy benzynka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Olej. Taki grzeczny jak na zgreda przystało 2l, 126KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 To bardzo dobry samochod, bedzie Ci sluzyl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 tojki dobre wozy :-) prezentuje się świetnie!gratulacje! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 ...no i wersja BLACK - to podstawa;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Olej. Taki grzeczny jak na zgreda przystało 2l, 126KMMam taki sam pokrowiec, jedynie delikatnie starszy Wozi grzecznie moje wędki za koło podbiegunowe już drugi rok bez żadnych problemów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 I oby tak bez problemowo było z moim "pokrowcem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Moja zonka odziedziczyla po mnie tojke taka tylko w benzynie i jak juz jezdzi autko 4 lata nic sie z nim nie dzieje, az jestem w szoku. Takze bedziesz Pan zadowolony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Dzisiaj do mojej biblioteki dołączyłem:Józef Wyganowski "Wędkarstwo" PWRiL Warszawa 1957I zestawiłem tak na szybko, słowo pisane z posiadanymi realiami 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Wow ten woblerek klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Bob wrzucisz jeszcze spis treści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Chcesz poważnie?(wyszło jakoś od tyłu ... ale w sumie spis treści jest z tyłu ) Edytowane 27 Września 2015 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Witam. Nie znam gdzie o takim można pisać dlatego napiszę tu. Pomóżcie znaleźć-kupić taki wobik Daiwa Flat side Big Minnow.Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Jako , że rybsko nie trzyma wymiaru forumowego i do tego jest niewątpliwie martwe, wrzucam tylko do kafejki.(mam nadzieję, że mod przymknie oko ) Edytowane 2 Października 2015 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi