Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Zupełnie z innej beczki:

ciężkie do zrobienia byłoby podzielenie działu bait na poddziały?

Np.

- kije

- multiki

- zestawy

- przynęty

- technika

- cafe

W totalcomanderze po prostu się zaznacza i przenosi  :blush:   ....ale tu nie mam pojęcia.

A myślę, że ułatwiłoby to funkcjonowanie. Odkopanie starego watku.

A przede wszystkim -  może ułatwiło znalezienie odpowiedzi dla osób które po przejrzeniu 1 strony zakładają nowy wątek bo przecież odpowiedzi na pytanie 'jaki multik / kijek na początek' jeszcze nie było.

• Like 2

Zupełnie z innej beczki:

ciężkie do zrobienia byłoby podzielenie działu bait na poddziały?

Np.

- kije

- multiki

- zestawy

- przynęty

- technika

- cafe

W totalcomanderze po prostu się zaznacza i przenosi  :blush:   ....ale tu nie mam pojęcia.

A myślę, że ułatwiłoby to funkcjonowanie. Odkopanie starego watku.

A przede wszystkim -  może ułatwiło znalezienie odpowiedzi dla osób które po przejrzeniu 1 strony zakładają nowy wątek bo przecież odpowiedzi na pytanie 'jaki multik / kijek na początek' jeszcze nie było.

NIby racja ale... wtedy forum by robiło mniej czytelne, wejscie tu tu i tu a i tak ludzie po 1 stronie zakładali by nowy temat. Suma Sumarum po co szukać po stronach jak jest "szukajka " ? Namawiałbym od przeprowadzenia szkolenia z zakresu używania jej i po kłopocie :)