MRTNZ Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ladny usmiech ma pustolet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Nice Sam go wystrugales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Autorem jest mistrz wędki i dłuta Marcel znany jako @jimmie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jeszcze color Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Nie będzie koloru (to nie renesans ) Rybsko zostanie wmontowane w zwieńczenie szafy/muzeum.Będzie kolor drewna szaf, jeno nico ciemniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jest to już w innym wątku ale nie mogę nie wrzucić tego tutaj:Oto jeden z moich najnowszych nabytków. Kołowrotek muchowy(aluminium i stal nierdzewna) SHAKESPEARE SILENT TRU-ART AUTOMATIC. Nie posiada żadnej korbki ale za to ma sprężynę i można go nakręcać w celu mechanicznego zwijania żyłki Rok powstania ok. 1955r (w książce Józefa Wyganowskiego "Wędkarstwo" z 1957 jest przedstawiony przez autora. Nie ocenia on jednak zbyt pochlebnie tego "wynalazku") 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Nie będzie koloru (to nie renesans ) Rybsko zostanie wmontowane w zwieńczenie szafy/muzeum.Będzie kolor drewna szaf, jeno nico ciemniejszy a myslałem że to nowy jerk jakiś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Shakespeare SILENT - ale piękna nazwa! Super te kołowrotki!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) A co tam...idziemy dalej:Taki komplecik. Kołowroteczek z drewna orzechowego i przybornik na haczyki/ciężarki oraz zwijadełko na zestawy. Londyn, zapewne XIX/XXPS zidentyfikowałem...to Nottingham Edytowane 3 Października 2015 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Oooo kurcze A gdzie Ty takie cuda znajdujesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Walają się tu i tam...czasem trzeba zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 To moja druga, Polska przynęta bez zaczepowa. Lata 70-te 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Rozmiar "M", wchodzić - wchodzą, ale ja odczuwam już dyskomfort objętościowy, długość palców jest jeszcze OK IMG_1306.JPG IMG_1307.JPGNo i jak zamawia ktoś te rękawiczki?? Chyba kolega @Pilot się deklarował Obym nie przeoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Witam.Mam pytanie do bardziej doświadczonych kolegów odnośnie plecionki.Czy znajdzie się coś na rynku co zbytnio nie chłonie wody , obecnie używam plecionki od Pawła ''8 - splotowej'' oraz Power Strike i raczki są mokre a za oknem już z rana u mnie na ''minusie'' - jest na to jakaś alternatywa ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Nie dawno był gdzieś ten temat. Padło stwierdzenie, że te wymogi spełnia XZOGA 8X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Xzoga A8, bardzo fajna. Generalnie bardzo pozytywnie zaskoczony. Faktycznie troche mniej chlonie wody, ale nie jest to jakas wielka roznica w porownaniu do innych 8 splotowych Moja po pierwszym dluzszym wypadzie, calkowiecie stracila kolor, z zielonego na jakis taki szaro-bialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Miałem HM8XForte i nie pryska ale mi się już skończyła bo źle ją dobrałem do łowiska (kamienie,zaczepy,ściany...). 0.10 rzuty b.dalekie cicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 suche ręce i bardzo dobra pletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Czy jest dostępna na naszym rynku czy raczej import... ??? Edytowane 4 Października 2015 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Dwa zestawy skompletowane... dzięki Tomek za pomoc w doborze i zakupie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturbukowski Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) import ,ale kupiłem tez na giełdzie od kolegi yffea Edytowane 4 Października 2015 przez arturbukowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Cholibka...zestawy robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Dwa zestawy skompletowane... dzięki Tomek za pomoc w doborze i zakupie Zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Dwa zestawy skompletowane... dzięki Tomek za pomoc w doborze i zakupie Co to za Destroyerek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Remek to F6-67X, 6'7", 3/8 - 1.1/2 oz. 12-25 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi