BOB1 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Jest moc? (miałem takiego 6'9" do 1 1/4 i był zaskakująco mocny) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Phase 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 ciekawe dane po rzucaniu przynęt UL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Z jakim kijem i linką sparowane multiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) A czemu dziwne ? Przy wiekszej masie revo nadrabia jeszcze średnica szpuli Juz przy mniejszej - wychodzi hamulec i szpula i pewnie pare rzeczy w t3 Taki ten ul casting dziwny jest Edytowane 5 Października 2015 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Zylka Stroft GTM, 0.18mm i spining Andrew’s Fishing blank from Matagi: AF-TK62UL 1/32-1/4 ozhttp://asavacustom.com/en/casting-with-daiwa-t3-air-shimano-aldebaran-bfs-xg-and-abu-revo-ltz-shootout/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Koledzy może ktoś podpowie jakiej oliwki używać do zakrapiania łożysk szpulki ( Daiwa T3 AIR ) Ewentualnie jaką oliwkę używacie sami i polecacie. Edytowane 11 Października 2015 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 http://www.mefistofishing.pl/oliwki-c-58_77_83.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 To i ja sie zapytam Tuningowa szpula do zillona type r istnieje ? Można korzystać z szpul do rodzinny zillonów czy jak to jest tu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Karol - jak zależy Ci na dystansie przy łożyskach odkrytych spróbuj tego - http://usa.yamaha.com/products/musical-instruments/winds/accessories/lubricants/yac_lvo/Używam kilka lat i nie powiem by było kiepsko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 http://www.mefistofishing.pl/oliwki-c-58_77_83.html Dokladnie, ta daje rade. Co prawda mlynek staje sie glosniejszy, ale rzuca swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 To i ja sie zapytam Tuningowa szpula do zillona type r istnieje ? Można korzystać z szpul do rodzinny zillonów czy jak to jest tu ? Ja mam w swoim Zillionie R jakąś taką czerwoną, płytszą .. to jest tuningowa?( bo na pewno nie fabryczna) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 tak pewnie takahttp://www.mefistofishing.pl/daiwa-td-zillion-pe-long-cast-spool-p-552.htmlMyslalem ze moze sie rożni czyms bo napisane jest ze tylko do zillona pe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Wie ktoś może czy jest jakiś kompatybilny spust pasujący do Lin10? Z małej Ryogi powinien pasować ale może są jakieś tuningowe co również pasują? Chętnie się z kimś wymienię na mój spust z Lina na spust z małej Ryogi. Lin jest jeszcze nie używany wiec spust jest nowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Fajny ten MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Jak dwa swoje nowe MB stuninguję to się pochwalę dopiero:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Jestem w szoku :o :o :o :oFilm nie ma nic wspólnego z castingiem a i traktowanie szczupaków by mogło być lepsze Meme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Ja też...bo co ma to do castingu? Edytowane 30 Października 2015 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Czuwaj ! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ladniutka kosa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Ladniutka kosa!Kosownik jakich malo przy nie twoje mb to naprawde reguraly - przerażająca w 1 momencie by zachwycić Ciebie podczas lowienia - cos jak bibliotekarka ktora pokazuje swoje 2 niebezpieczne choc bardzo przyjemne "ja" w łóżku na blacie kuchennym i gdzie tylko wymyślisz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Uhuhu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 cos jak bibliotekarka ktora pokazuje swoje 2 niebezpieczne choc bardzo przyjemne "ja" w łóżku na blacie kuchennym i gdzie tylko wymyślisz Kurde Meme, ale masz fantazje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Kurde Meme, ale masz fantazje Mifek nie mów że takiej bibliotekarki nie znałeś nigdy :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Hehe, ja tam ze swoją to się ożeniłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi