Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Ten hak i ołów na T3 to już lekka przesada!

;P :)

hmmm tzn ? :D a to nie zrobili specjalnie klapki aby zaczepiać o nią :D :D :D

To pochwalę się na co ostatnio przystała i to bez większego marudzenia.

Zgodziła się na zakup przyczepy pod łodziowej i łódki F420, ale myślę czy nie lepiej kupić łódkę Romana z kabiną .

co do wyboru łodzi - powstrzymam sie z komentarzem :D :D :D

To pochwalę się na co ostatnio przystała i to bez większego marudzenia.

Zgodziła się na zakup przyczepy pod łodziowej i łódki F420, ale myślę czy nie lepiej kupić łódkę Romana z kabiną .

Ale Ty masz super żonę :)

Ja po takim zakupie, przez rok bym nie widział "biblioteki" mojej żony :P :D

• Like 3

bassboat to fajna sprawa jak woda spokojna....i akwen nie tak porypany jak ZZ - fala wysoka krótka załamująca się...no miałem przyjemność popływać po zalewie czymś takim....nery bardziej bolą niż po całym dniu upadlania się na enduro ;) a na 200 KM nie da się pływać powoli :) że tak wtrącę ;)

a kabinóweczka...to i biesiadę można zrobić jak większa jakaś ;)

• Like 1

czy żony "zabraniające"/konkurujące z waszym wędkarskim hobby nie wiedziały o tym wcześniej? jessssusicku.....toć widziały gały co brały..... ;)

Zaraz to wyjaśnię! One "przed" myślą tak: "skoro ja go wybrałam to znaczy, że jest najlepszy, najmadrzejszy i mnie kocha. Jest jasne, oczywiste i rozumie sie samo przez sie, że po ślubie, a zwłaszcza gdy  latorośl sie pojawi to on jako odpowiedzialny facet zajmie sie poważnymi rzeczami. A te swoje  "rybki" ? Jasne, ze moze raz może dwa w roku na parę godzin wyskoczy....On rozumie co ważniejsze!  ;)

• 1 miesiąc temu...