BOB1 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Pogratulować . Pewnie po znajomości dostajesz najlepsze pozycje z wszystkich posiadanych lektur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Hehe, już tam nie pracuje....bo coraz mniej ludzi sięga po papierowe książki i przez cięcia znikło kilka etatów. Jak widać na poniższych fotkach czasami, warto przetrzymać książkę i odpracować karę.....u pani bibliotekarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Przemek nie ładnie jest się chwalić zona na portalu wędkarskim :D:D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 To pochwalę się na co ostatnio przystała i to bez większego marudzenia. Zgodziła się na zakup przyczepy pod łodziowej i łódki F420, ale myślę czy nie lepiej kupić łódkę Romana z kabiną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Ten hak i ołów na T3 to już lekka przesada! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Ten hak i ołów na T3 to już lekka przesada! ;P hmmm tzn ? a to nie zrobili specjalnie klapki aby zaczepiać o nią :D To pochwalę się na co ostatnio przystała i to bez większego marudzenia. Zgodziła się na zakup przyczepy pod łodziowej i łódki F420, ale myślę czy nie lepiej kupić łódkę Romana z kabiną .co do wyboru łodzi - powstrzymam sie z komentarzem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 To pochwalę się na co ostatnio przystała i to bez większego marudzenia. Zgodziła się na zakup przyczepy pod łodziowej i łódki F420, ale myślę czy nie lepiej kupić łódkę Romana z kabiną .Ale Ty masz super żonę Ja po takim zakupie, przez rok bym nie widział "biblioteki" mojej żony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Te wasze problemy... - "pantofelki";p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 czy żony "zabraniające"/konkurujące z waszym wędkarskim hobby nie wiedziały o tym wcześniej? jessssusicku.....toć widziały gały co brały..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) U mnie miało miejsce odrodzenie wędkarskie, więc w moim przypadku nie było to nabyte... Ale jakoś się dogadujemy;-) Edytowane 6 Listopada 2015 przez MRTNZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 hmmm tzn ? a to nie zrobili specjalnie klapki aby zaczepiać o nią :D co do wyboru łodzi - powstrzymam sie z komentarzem :D Oj bo Ty od razu Tracker...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 albo nitro tylko bassów brakuje w PL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 albo nitro tylko bassów brakuje w PL To zrobimy we Francji zgodnie z ostatnimi planami haha;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Kiedy jedziecie? Jak latem i byłoby wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 bassboat to fajna sprawa jak woda spokojna....i akwen nie tak porypany jak ZZ - fala wysoka krótka załamująca się...no miałem przyjemność popływać po zalewie czymś takim....nery bardziej bolą niż po całym dniu upadlania się na enduro a na 200 KM nie da się pływać powoli że tak wtrącę a kabinóweczka...to i biesiadę można zrobić jak większa jakaś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 albo nitro tylko bassów brakuje w PL Po co nam tu Bassy, mamy ładniejsze drapieżniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Pilot taki fetysz - bassy nasssy morskie, muskie itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 czy żony "zabraniające"/konkurujące z waszym wędkarskim hobby nie wiedziały o tym wcześniej? jessssusicku.....toć widziały gały co brały..... Zaraz to wyjaśnię! One "przed" myślą tak: "skoro ja go wybrałam to znaczy, że jest najlepszy, najmadrzejszy i mnie kocha. Jest jasne, oczywiste i rozumie sie samo przez sie, że po ślubie, a zwłaszcza gdy latorośl sie pojawi to on jako odpowiedzialny facet zajmie sie poważnymi rzeczami. A te swoje "rybki" ? Jasne, ze moze raz może dwa w roku na parę godzin wyskoczy....On rozumie co ważniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam koledzy czy ktos ma posiada zillona 1516 mozecie mi cos wiecej napisac o walorach uzytkowych tego mulyika? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Mam od nie dawna tego Zilliona, jestem pozytywnie zaskoczony długością rzutów,jednak TWS swoje robi,praca przekładni,spasowanie super, ze swojej strony mogę tylko polecić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Z Mańkiem mamy te same zestawy z kijami, wiec młynki chodzą na sporych obciążeniach - xzoga 7kg - i złego słowa o nich powiedzieć na ten moment nie można. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Jaki masz model kolego ? Produkcja oczywiscie Japan?Mialem brac tatule ale jeszcze ten zillon chodzi mi po glowie do ilu gram mozna tyl miotac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ja mam wersję wolniejszą, 5,5:1trochę się jej bałem,że będzie za wolna ale szybko się z tego wyleczyłem, ma całkiem szeroką szpulę i sporo linki zwija Miotać możesz i 8 gr tylko po co, toć to nie UL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Chodziło mi raczej o górny zakres , i szkoda ze nie japan.myslalem o modelu shl. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez kolo807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 lata 8 i lata 80 gr. To że Malasja mi nie przeszkadza, dołożę dwa łożyska na knoby i wodzik i będzie prawie jak Japan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi