Zbigart Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wydaje mi się że wszystkie kołowrotki z TWS-em są robione w Tajlandii , T 3 , Zillion , Morethan ,Tatula.To że jest napis : japan version , znaczy tylko że jest robiony w Tajlandii dla japończyków .Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Tak jak piszesz wszystkie Tajland .na poczatku myslałem ze zillon jest japonski.Duze roznice sa pomiedzyvtatula a zillonem wiecie moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 lata 8 i lata 80 gr. To że Malasja mi nie przeszkadza, dołożę dwa łożyska na knoby i wodzik i będzie prawie jak Japan Mój 6.3 spokojnie rzuca dżerkami ERC po 100gr, moim zdaniem młynek nie klęka. Na tym samym zestawie łowię gumami po 100 - 110 gr nie techniką dżerkowania, a zwykłym jednostajnym zwijaniem przynęty - nie "poci się". Do takich jak moje zastosowań nie sądzę, żeby wymiana łożysk i knobów miało jakikolwiek sens;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Wydaje mi się że wszystkie kołowrotki z TWS-em są robione w Tajlandii , T 3 , Zillion , Morethan ,Tatula.To że jest napis : japan version , znaczy tylko że jest robiony w Tajlandii dla japończyków .Z. Nie mylmy kraju wykonania z rynkiem docelowym - otóż właśnie parametr rynek docelowy potrafi poprzez kontrolę jakości, zastosowane materiały itd. z każdej produkcji Malezji, Wietnamu itd. potrafi zrobić sporą różnicę. T3 AIR jest made in Japan... ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dokładnie tak kontrola techniczna robi swoje miała być tatula ale chyba wezme zillona. T3 AIR ;-);-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 ...ja to bym się jeszcze zastanowi na Twoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dokładnie tak kontrola techniczna robi swoje miała być tatula ale chyba wezme zillona.T3 AIR ;-);-)Z Tatką nie miałem wiele do czynienia, ale uwierz mi, że Zillion TWS dostaje ode mnie ostro i... nic. Więc pewnie będzie Ci służył. Pod jaki kij i jakie zastosowanie planujesz go używać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 ...ja to bym się jeszcze zastanowi na Twoim miejscu Hehe lubię jak rozwiewa się moje wachania Co byś mi doradził kolego?Ps.Masz w swoich zbiorach cardinal 40?Multik ma być max 35gr+ guma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Robert łatwo tematu nie sprzeda;-) Ten zakres to pod sandaczyka, opading? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Kurcze nic się nie ukryje dokładnie tak opading. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Nie chcę kupować A w szafie go nie widziałem , no chyba ze gdzieś schowany jest. Edytowane 9 Grudnia 2015 przez kolo807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 No bo ja miałem ten multik niedawno w łapie (Bracka 18) i od tego czasu stałem się takim zawistnym zazdrośnikiem i z premedytacją podpuszczam kolegę...a co? w życiu nie może być tak lekko i prosto (abulca 40 nie mam...i wielu innych też ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Kurcze nic się nie ukryje dokładnie tak opading.Wiesz, jak masz określony budżet i nie chcesz go przekraczać Tatka wystarczy, lepiej różnicę/nadwyżkę wrzucić w kij. Porównaj sobie te dwa multiki w artykule poniżej - zapraszam do lektury (porównywane są wersje USDM o ile się nie mylę). http://www.tackletour.com/reviewinsightdaiwazilliontwspg2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 No bo ja miałem ten multik niedawno w łapie (Bracka 18) i od tego czasu stałem się takim zawistnym zazdrośnikiem i z premedytacją podpuszczam kolegę...a co? w życiu nie może być tak lekko i prosto (abulca 40 nie mam...i wielu innych też )Robert, to może się podzielisz swoimi odczuciami na ten temat? Skoro już się namacałeś tego Zilliona?;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Odczucia? aaa to bardzo ciekawe zjawisko w tym przypadku. Biorę do łapki coś, co równocześnie jest tak lekkie i niepozorne (tandetne?) a równocześnie perfekcyjnie spasowane, doskonale bezszelestnie pracujące, że musi być gwarantowaną jakością Jak dodać do tego, że ten multik był sparowany z "właściwym" kijkiem, momentalnie budzi się myśl... chciał bym kiedyś mieć coś takiego, sprawdzić i się nie rozczarować Bo temu służą właśnie takie spotkania jak to na Brackiej. Tomek rothen zakochał się w pewnym okraglaczku. Mnie dane było pokręcić multiczkiem o którym tylko czytałem (i już jestem zainfekowany) a inny pomacał mój zgradziarski zestaw Arjona i zastanawia się jak to możliwe, że kiedyś na to ryby łowiono (pomogę...łowili bo były ) Edytowane 9 Grudnia 2015 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Na multika przesiadłem się pod koniec października tego roku. zakupiłem abu garcia reno3 -s.pytako czy ktoś z was łowił tym multikem i jak z jego trwałością, niestety :D też mnie zaraziła ta choroba Edytowane 9 Grudnia 2015 przez biker1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Brakuje mi tylko multika i jest dylemat czy dołożyć trochę i kupić zillona ,a co to za multik kolega macał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 ..." wezme zillona. T3 AIR ;-);-) "...Twoje słowai ja o tym mówie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Witam. Na multika przesiadłem się pod koniec października tego roku. zakupiłem abu garcia reno3 -s.pytako czy ktoś z was łowił tym multikem i jak z jego trwałością, niestety :D też mnie zaraziła ta chorobaCześć, Najważniejsze, że złapałeś bakcyla! napisz jeszcze, z jakim kijem sparowałeś multik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Fajniejeden black rock okumy do 35gr, a drugi mikado jerk do 60gr kijki średnie ale nauka poszła szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Okrąglaczki moja miłość Póki co mój nowy nabytek to Daiwa Millionaire Ringa HL 103L SSS A Cardiffa 51sdc i tak upoluję do Maja Odczucia? aaa to bardzo ciekawe zjawisko w tym przypadku. Biorę do łapki coś, co równocześnie jest tak lekkie i niepozorne (tandetne?) a równocześnie perfekcyjnie spasowane, doskonale bezszelestnie pracujące, że musi być gwarantowaną jakością Jak dodać do tego, że ten multik był sparowany z "właściwym" kijkiem, momentalnie budzi się myśl... chciał bym kiedyś mieć coś takiego, sprawdzić i się nie rozczarować Bo temu służą właśnie takie spotkania jak to na Brackiej. Tomek rothen zakochał się w pewnym okraglaczku. Mnie dane było pokręcić multiczkiem o którym tylko czytałem (i już jestem zainfekowany) a inny pomacał mój zgradziarski zestaw Arjona i zastanawia się jak to możliwe, że kiedyś na to ryby łowiono (pomogę...łowili bo były ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Okrąglaczki moja miłość Póki co mój nowy nabytek to Daiwa Millionaire Ringa HL 103L SSS A Cardiffa 51sdc i tak upoluję do Maja Super Tomek, bo ja niestety należę do tych z niskim profilem osobowości, poza tym widzę taką ogólną tendencję wśród starych wyjadaczy i nowego pokolenia castingowców. Trzeba utrzymywać klasyczny profil w tradycji! Cardiff fajny, naprawdę cacko. Też go kilka razy złapałem tu i ówdzie na Brackiej;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 oj kosztuje troszkę ten T3 AIR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Marcin u mnie z okrąglakami jak z kobietą.Lubię krągłości i czuć co trzymam i obejmuję Jakkolwiek to odbierzecie Super Tomek, bo ja niestety należę do tych z niskim profilem osobowości, poza tym widzę taką ogólną tendencję wśród starych wyjadaczy i nowego pokolenia castingowców. Trzeba utrzymywać klasyczny profil w tradycji! Cardiff fajny, naprawdę cacko. Też go kilka razy złapałem tu i ówdzie na Brackiej;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 oj kosztuje troszkę ten T3 AIRTani nie jest, ale za 40 - 45k jeników można wyrwać. A wrażenia niezapomniane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi