BOB1 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Chciał bym choć wziąć go do łapy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 kurka zabrałeś mi :)No co, ja też takiego chcę, a Ty już miałeś i sprzedałeś[emoji12] @Bob1, przy najbliżej okazji - będziesz na spotkaniu rocznicowym w styczniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Będę miał gościa z Holandii, naszego kolegę forumowego. Jeśli będzie jemu pasowało to wpadniemy(a jak nie to przy szafie?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigart Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Drogie te Steezy są w Polsce ;http://www.ebay.com/itm/NEW-2016-Daiwa-Steez-103HL-left-handed-baitcast-reels-made-in-Japan-/121841736969?var=&hash=item1c5e555d09:m:mHRd2iDF3BaMoV2xmrIc6vA Z. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Zbigart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Drogie te Stezy są w Polsce ;http://www.ebay.com/itm/NEW-2016-Daiwa-Steez-103HL-left-handed-baitcast-reels-made-in-Japan-/121841736969?var=&hash=item1c5e555d09:m:mHRd2iDF3BaMoV2xmrIc6vA Z.Hahaha niezły babol;) Wiesz, bo to USDM, dlatego taka cena. No i 2016.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Ktoś coś wie na temat tego Steeza, może jest mocniejszy od poprzedników JDM (mocniejszy w sensie 40/45g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 przecież to podpicowane SS SV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) to nie znaczy, że to jakoś strasznie źle, SS SV ma bardzo dobre opinie, jesli dodamy do tego klikający docisk, parę łożysk, dużą gwiazdę z Zaionu, fajniejszą korbkę, zmieniany panelto wychodzi całkiem przyzwoita hybryda, tyle , że nie liczyłbym na jakąś większą moc, bo bebechy ponoć te same Edytowane 18 Grudnia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 ...a ja miałem US wersje Steeza tą starszą i chodziła lepiej niż JDM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 ...a ja miałem US wersje Steeza tą starszą i chodziła lepiej niż JDM.Nie możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 teoretycznie nie możliwe, bo to ten sam kołowrotek mechanicznie, oprócz okładzin hamulca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) ...a jednak.No i tańsza była.Nie twierdzę że jest to regułą.Dwa Steezy JDM mogą też różnie pracować.Jeden lepiej drugi gorzej. Edytowane 18 Grudnia 2015 przez Tomy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 j/w - oba te same modele mogą jakoś minimalnie się różnić pracą. Dlaczego tak bywa to nie wiem ale być może po dłuższym użytkowaniu oba chodziły by tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jeden składany rano, drugi po 10 godzinach pracy.Przecież nawet w samochodach trafiają się lepsze i gorsze egzemplarze tego samego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Co ważne jak ryby dobrze "piorą" to tych różnic się nie odczuwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Koledzy miał ktoś bądz używał zillona 100 shl ? Czy jest duża różnica pomiedzy typem r?Marcin co to za zillon?Fajny podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 J dream.....zapewne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Koledzy miał ktoś bądz używał zillona 100 shl ? Czy jest duża różnica pomiedzy typem r?Marcin co to za zillon?Fajny podoba mi się Miałem kiedyś 100shl, miałem też erkę i różnica jest użytkowo spora, przede wszystkim przełożenie, lepsze spasowanie, wygląd też bardziej według mnie atrakcyjny. Natomiast jak każdy stary Zillion jest to kawał porządnej maszynki. Nie powiem Ci dokładnie, mamy tu Mistrzów od prześwietlania multików na części pierwsze, na pewno Ci temat wyłuszczą Co do tego ze zdjęcia to model na który długo polowałem w jakiejkolwiek wersji używanej czy nie, trafił się nowiutki w końcu. To J-DREAM 6.3L, Przemek ma rację. Bardziej charakterystycznie się prezentuje z profilu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 (edytowane) Naprawdę piękna maszyna.Odnośnie 100shl nada się pod ciężki opad? Różnice z plusem la erki czy hsl.Erkę mam i zastanawiam się nad shl jak zawsze ciężko . Edytowane 21 Grudnia 2015 przez kolo807 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Marcinie poznałem po charakterystycznych wcięciach w tej części obudowy nad wodzikiem. Maszyna pierwsza klasa i ma moje ulubione przełożenie 6,3 Ja mam hamerykańi niskobudżetowy 100SHLA i nie narzekam ....może kiedyś też sobie sprawię takiego z flagą na boku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 A ja, kiedyś z powodu tej flagi i gigantycznego, fatalnego literniczo napisu, pasującego do tego multisia jak "wół do karety" ... odpuściłem go sobie!? Ojjjjjjj ... stary ci ja i głupi !!! ale cóż mam poradzić na ten mój guścik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 No to chyba stanę się posiadaczem shl aż się zaczynam już bać bo to kolejny już multik ajjjj ta choroba.Ps.Bob wiem co czujesz z tymi oldskulowymi młynkami niedawno tego doświadczyłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opowiedz mi o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Też miałem 100 SHL oraz R-kę i długo nimi nie połapałem , niestety to nie mój typ wolę roundy.R-ka szybka maszynka,wygląd to już rzecz gustu ,poszła do Maniek1972 i bardzo sobie chwalił maszynę.Osobiście mi lepiej łapało się 100SHL , biorąc do ręki czuć siłę jak na niski profil , do ciężkiego opadu jak najbardziej . Miałem kiedyś 100shl, miałem też erkę i różnica jest użytkowo spora, przede wszystkim przełożenie, lepsze spasowanie, wygląd też bardziej według mnie atrakcyjny. Natomiast jak każdy stary Zillion jest to kawał porządnej maszynki. Nie powiem Ci dokładnie, mamy tu Mistrzów od prześwietlania multików na części pierwsze, na pewno Ci temat wyłuszcząCo do tego ze zdjęcia to model na który długo polowałem w jakiejkolwiek wersji używanej czy nie, trafił się nowiutki w końcu.To J-DREAM 6.3L, Przemek ma rację. Bardziej charakterystycznie się prezentuje z profilu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Mnie też ten panel boczny odstraszył, wybrałem IP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi