maniek1972 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Wcale nie tak dawno była wystawiona na All........używka w pięknym stanie, wisiała jakieś pół godz. zanim policzyłem zaskórniaki już jej nie było Ciekaw jestem kto mi ją sprzątnął z przed nosa? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 ... Mariuszku, my w dalszym ciągu pozostaniemy kolegami ... to nie ja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Wcale nie tak dawno była wystawiona na All........używka w pięknym stanie, wisiała jakieś pół godz. zanim policzyłem zaskórniaki już jej nie było Ciekaw jestem kto mi ją sprzątnął z przed nosa?Z ciekawości za ile stała? Jeżeli chodzi o A... to już dawno nie szukam tam fajnych rzeczy, wolę u źródła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Z tego co pamiętam 1150 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 do UL to może coś takiego i nie kosztuje krocie 1/16-1/4oz ; Lure,6-10lb 3ksbf65lx.jpg takie okazje nie trafiają się często : http://item.rakuten.co.jp/point/4562444840032/?scid=af_pc_etc&sc2id=247567789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 dodam, że cena katalogowa , to 35640 brutto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Miałem kiedyś 100shl, miałem też erkę i różnica jest użytkowo spora, przede wszystkim przełożenie, lepsze spasowanie, wygląd też bardziej według mnie atrakcyjny. Natomiast jak każdy stary Zillion jest to kawał porządnej maszynki. Nie powiem Ci dokładnie, mamy tu Mistrzów od prześwietlania multików na części pierwsze, na pewno Ci temat wyłuszczą Co do tego ze zdjęcia to model na który długo polowałem w jakiejkolwiek wersji używanej czy nie, trafił się nowiutki w końcu. To J-DREAM 6.3L, Przemek ma rację. Bardziej charakterystycznie się prezentuje z profilu. to coś przypominające ryskę pod flagą, przed dwa miech mnie hamowało, daj koniecznie znać czy to faktycznie rysa (wiesz, że ja bardziej upierdliwy od Ciebie jestem), czy mam sobie pluć w brodę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Z tego co pamiętam 1150 zł.Cena niezła... to może tam zaglądnę od czasu do czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 takie okazje nie trafiają się często : http://item.rakuten.co.jp/point/4562444840032/?scid=af_pc_etc&sc2id=247567789 Ugięcia fajne, ale masa trochę spora 118gr Ja choruję na Megabass Destroyer F2-60X......ale po kolei, bo najpierw przyczepka, łódka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 F2-60X przy znacznie mniejszej długości i lżejszym uchwycie waży 114,5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Masakra....ciekaw z czego to wynika?Wiadomo design musi swoje dodać, Ale żeby aż tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Masakra....ciekaw z czego to wynika?Wiadomo design musi swoje dodać, Ale żeby aż tyle?Z drugiej strony przypomnij sobie jakie ma wyważenie... ja nie czuję tej wagi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Wagę kij dmuchał, jak patyk dobrze wyważony to nie ma problemu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Tak samo uwazam, najwaznieszy jest balans, tej wedki nie czuc w reku, ale ja sie troche obrazilem na MB, bo waga deklarowana, to 98g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Kamil nie ma co sie obrażać ciekaw jestem jak u innych producentów ma sie waga rzeczywista do katalogowej poza tym zawsze mógł być Mb przez jedno S ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 MB prawie zawsze zaniza, prawie, bo np. F6-69x byl u mnie lzejszy niz deklaracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 poważe dzis swoje eg - nie zdziwiłbym sie jakby i tu bylo troche wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zdejmij z nich najpierw kurz bitewny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Kamil nie przesadzaj ja tam zadnego kurzu bitewne sam zastanawiam sie nad az 2 megabassami i nie wiem który tylko wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Na początek przygody z castem...http://olx.pl/oferta/silstar-pinnacle-vision-cast-jednosklad-z-pazurem-7-21-gr-1-8-m-CID767-IDac9Kd.html#6221bb1fa6(właśnie kupiłem ) ...na cholerę sprzedałem ten co miałem poprzednio? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 22 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Robert masz widzę powrót do korzeni;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Tak apropos, sam też sprzedałem taki kij jednak zauważam różnicę, bo po pierwsze dolnik jest profilowany a przynajmniej tak wygląda to na zdjęciu, bo moja wersja miała jednakową średnicę na całej długości oraz oznaczenie modułu jest IM8 a mi się kojarzy, że było tam IM6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zdradzę swój plan wobec tego kijka. Nie wiem czy zdecyduję się na jego tuning ale ma to być drugi kij dla mojej wnuczki (lat 7 i pół). Taki na "poważne ryby"( w te wakacje łowiła brązową elitką w Ricolach i uchwytem Matagi ... chyba lekkie przegięcie? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 ( w te wakacje łowiła brązową elitką w Ricolach i uchwytem Matagi ... chyba lekkie przegięcie? )Robert, wszystko możesz kupić .....uśmiech wnuczki - bezcenny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Pokarzę Ci kiedyś filmik jak ona spinninguje Gwiazda zawsze jest w kapoku więc jak przy rzucie "wyfrunie" do ciepłej wody to spoko ale jak "wyfrunie" kijek (a przy każdym jej rzucie odnoszę takie wrażenie a wiesz , że mam fobie w tym temacie ) to nie wiem kto by się bardziej zestresował ? Więc po co?U dziadka na łódce z założenia ma być "luzik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi