Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Wcale nie tak dawno była wystawiona na All........używka w pięknym stanie, wisiała jakieś pół godz. zanim policzyłem zaskórniaki już jej nie było :( :angry:

Ciekaw jestem kto mi ją sprzątnął z przed nosa?

Z ciekawości za ile stała? Jeżeli chodzi o A... to już dawno nie szukam tam fajnych rzeczy, wolę u źródła;)

Miałem kiedyś 100shl, miałem też erkę i różnica jest użytkowo spora, przede wszystkim przełożenie, lepsze spasowanie, wygląd też bardziej według mnie atrakcyjny. Natomiast jak każdy stary Zillion jest to kawał porządnej maszynki. Nie powiem Ci dokładnie, mamy tu Mistrzów od prześwietlania multików na części pierwsze, na pewno Ci temat wyłuszczą ;)

Co do tego ze zdjęcia to model na który długo polowałem w jakiejkolwiek wersji używanej czy nie, trafił się nowiutki w końcu.

To J-DREAM 6.3L, Przemek ma rację. Bardziej charakterystycznie się prezentuje z profilu.6fc66f82cf77f9212688ecebe5a0357f.jpg

to coś przypominające ryskę pod flagą, przed dwa miech mnie hamowało, daj koniecznie znać czy to faktycznie rysa (wiesz, że ja bardziej upierdliwy od Ciebie jestem), czy mam sobie pluć w brodę :)

• Like 1

Ugięcia fajne, ale masa trochę spora 118gr :o

Ja choruję na Megabass Destroyer F2-60X......ale po kolei, bo najpierw przyczepka, łódka..... 

Tak apropos, sam też sprzedałem taki kij jednak zauważam różnicę, bo po pierwsze dolnik jest profilowany a przynajmniej tak wygląda to na zdjęciu, bo moja wersja miała jednakową średnicę na całej długości oraz oznaczenie modułu jest IM8 a mi się kojarzy, że było tam IM6.

Zdradzę swój plan wobec tego kijka. Nie wiem czy zdecyduję się na jego tuning  ale ma to być drugi kij dla mojej wnuczki (lat 7 i pół). Taki na "poważne ryby"

( w te wakacje łowiła brązową elitką w Ricolach i uchwytem Matagi ... chyba lekkie przegięcie? :P  :D )

Pokarzę Ci kiedyś filmik jak ona spinninguje ;)  Gwiazda zawsze jest w kapoku więc jak przy rzucie "wyfrunie" do ciepłej wody to spoko ale jak "wyfrunie" kijek (a przy każdym jej rzucie odnoszę takie wrażenie a wiesz , że mam fobie w tym temacie :D ) to nie wiem kto by się bardziej zestresował ? Więc po co?

U dziadka na łódce z założenia ma być "luzik" :)  :wub: