Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Lewe dobre;)

...dobre??? baaaardzo dobre!!! A spożywane niedawno w doborowym towarzystwie na ostatniej w roku wyprawie wędkarskiej ... miodzio  :D

(a do tego, jak potrafiła mnie pocieszyć wobec moich zerowych wyników!!! :D  :D  :D )

Więc - wypraw rybnych w świetnym towarzystwie, bez napinki i gonitwy jedynie za wynikiem, życzę Wam Wszystkim :) .

(piszę to po przebalowaniu nocy z takimi zgredami jak ja ;)  :) )

• Like 5

A wybuchów się nie boi,wręcz odwrotnie jeży się i szczeka jak petardy strzelają.

Ma tak od testu jak faceta z bronią pogonił/cane corso/ :P

Corso chyba już tak mają :)  mój petardy i inne fajerwerki ma centralnie w d.

A odnośnie rodziny - ciężko pogodzić rodzinę, ryby i pracę.

Częste awantury i te sprawy.

Ale bez rodziny.....jakoś to wszystko bez sensu by było.

Nawet córcia 3.5r daje popalić bardziej niż można by było przypuszczać.

Ale śpi tak słodko.... ;)   :lol:  a jak wiesza się na szyi - cała złość znika.

Głowy do góry!

Facet to facet - ma ogarnąć wszystko dookoła.

Dbać o rodzinę.

I swoje zdrowie psychiczne - a lekarstwo jest jedno - kijek w ręce i cisza nad wodą.

Edytowane przez Drac
  • Like 2

Nie wiem chłopaki jak wy to wszystko ogarniacie. Dom ,praca rodzina. Ja mam 8 miesięcznego bombla dzięki któremu byłem może ze 4 razy po 3-4 godz. na rybach w 2015 roku, ale i tak jest zajebiscie. Forum i marzenia, że będzie lepiej, więcej czasu, bardziej wyrozumiała żona itd. Chłopaki wszystkiego najlepszego w 2016 roku :)

• Like 1

Nic tylko zazdrościć. Szkoła średnia, studia zero kasy jedna wędka i duuzo łowienia . Teraz dobra robota, mały synek i zero czasu na rybki. Niestety zaliczam się jak narazie do tych nieszczęśliwców co mają dużo sprzętu na pulkach, z którego nie korzystają. Muszę w tym nowym roku ostro pracować nad żoneczką :)

U mnie trochę sprzętu, dziecko 9 lat i bardzo wyrozumiała druga połowa. Na rybki pływam 2 razy w tygodniu. Wiedziała od początku że łowię ryby i nie zrezygnuje z tego. Kiedyś kolega pytał jak ja to robię że udaje mi się tyle razy wyrwaćna ryby? Powiedziałem że ja poszedłem na lekki układ ja pływam na ryby a za to nie marudzę jak ona lata po galeriach handlowych i zajmuje się dzieckiem na wyjazdach .

• Like 1