kolo807 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ja już spakowany i w drodze - otwieram nowy sezon No prosze a ja sie zawachalem i siede w domu , na cale szczescie jutro sobota i wyjadz na trotke .Daj znac kolego jak otwarcie sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Lewe dobre;)...dobre??? baaaardzo dobre!!! A spożywane niedawno w doborowym towarzystwie na ostatniej w roku wyprawie wędkarskiej ... miodzio (a do tego, jak potrafiła mnie pocieszyć wobec moich zerowych wyników!!! )Więc - wypraw rybnych w świetnym towarzystwie, bez napinki i gonitwy jedynie za wynikiem, życzę Wam Wszystkim .(piszę to po przebalowaniu nocy z takimi zgredami jak ja ) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 NAJLEPSZEGO W NOEYM ROKU:)!Trzeci sylwester i nowy rok z rzędu na trzeźwo - 0%! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 NAJLEPSZEGO W NOEYM ROKU:)!Trzeci sylwester i nowy rok z rzędu na trzeźwo - 0%! Gratki i tak 3maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) NAJLEPSZEGO W NOEYM ROKU:)!Trzeci sylwester i nowy rok z rzędu na trzeźwo - 0%! NAJLEPSZEGO W NOEYM ROKU:)!Trzeci sylwester i nowy rok z rzędu na trzeźwo - 0%!O rany ???? Edytowane 1 Stycznia 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) A wybuchów się nie boi,wręcz odwrotnie jeży się i szczeka jak petardy strzelają.Ma tak od testu jak faceta z bronią pogonił/cane corso/ Corso chyba już tak mają mój petardy i inne fajerwerki ma centralnie w d. A odnośnie rodziny - ciężko pogodzić rodzinę, ryby i pracę.Częste awantury i te sprawy.Ale bez rodziny.....jakoś to wszystko bez sensu by było.Nawet córcia 3.5r daje popalić bardziej niż można by było przypuszczać.Ale śpi tak słodko.... a jak wiesza się na szyi - cała złość znika.Głowy do góry!Facet to facet - ma ogarnąć wszystko dookoła.Dbać o rodzinę.I swoje zdrowie psychiczne - a lekarstwo jest jedno - kijek w ręce i cisza nad wodą. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Drac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 To ja już jestem po otwarciu.....było fajnie, ale ryby chyba na kacu czy coś......ale za 2 tygodnie sprawdzę Bóbr, może będzie lepszy od cieków z Pilskiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 A ja znów sprzętu nie skompletowałem do końca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Aż tak słabo było Przemek??Nawet brania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 ....nawet brania... ? a niby co w tym takiego dziwnego?! (wiem co piszę ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Kolega miał jedno wyjście i to wszystko....ale ta rzeczka bywa kapryśna i trafiliśmy w zły dzień.Za 2 tygodnie obiecuję poprawę Biorę baniak wina i tym razem to ja będę miał kaca.....a nie ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Nie wiem chłopaki jak wy to wszystko ogarniacie. Dom ,praca rodzina. Ja mam 8 miesięcznego bombla dzięki któremu byłem może ze 4 razy po 3-4 godz. na rybach w 2015 roku, ale i tak jest zajebiscie. Forum i marzenia, że będzie lepiej, więcej czasu, bardziej wyrozumiała żona itd. Chłopaki wszystkiego najlepszego w 2016 roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Mam podobnie dużo sprzętu,domek na mazurach,dwie łódki,ponton i brak czasu.2015 roku byłem tylko kilka razy na rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 A u mnie odwrotnie, dzieciaki podrosły(19 i 15 lat), małżonka zaakceptowała moje hobby i coraz częściej korzystam ze swoich zestawów, a najbardziej lubię forumowe spotkania nad wodą 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 ...lub te w mniejszym gronie nawet jeśli są bliskie wędkarstwu "bojerowemu" jak ostatnio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nic tylko zazdrościć. Szkoła średnia, studia zero kasy jedna wędka i duuzo łowienia . Teraz dobra robota, mały synek i zero czasu na rybki. Niestety zaliczam się jak narazie do tych nieszczęśliwców co mają dużo sprzętu na pulkach, z którego nie korzystają. Muszę w tym nowym roku ostro pracować nad żoneczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Kolego Wojtasz u mnie podobnie,dużo sprzętu i nie ma czasu na wędkowanie trudno pogodzić obowiązki rodzinne,pracę a wędkarstwo.Dobrze że jest JB można poczytać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Polecam masę filmów na yotube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 U mnie trochę sprzętu, dziecko 9 lat i bardzo wyrozumiała druga połowa. Na rybki pływam 2 razy w tygodniu. Wiedziała od początku że łowię ryby i nie zrezygnuje z tego. Kiedyś kolega pytał jak ja to robię że udaje mi się tyle razy wyrwaćna ryby? Powiedziałem że ja poszedłem na lekki układ ja pływam na ryby a za to nie marudzę jak ona lata po galeriach handlowych i zajmuje się dzieckiem na wyjazdach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie było tak źle ...lub te w mniejszym gronie nawet jeśli są bliskie wędkarstwu "bojerowemu" jak ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Nie jestem pewien czy ten dział ale... Czas wymienić podlodowy sprzęcik.Dajcie chłopaki namiary na jakieś fajne młynki.Rybka skandynawski pstrąg. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Z Olsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Nie jestem pewien czy ten dział ale... Czas wymienić podlodowy sprzęcik.Dajcie chłopaki namiary na jakieś fajne młynki.Rybka skandynawski pstrąg.Kafejka, aczkolwiek dajemy tylko castingowe propozycje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Jakies multiki na lud byly na all.... ale nie wiem jakie osobiscie tylko balalajki stosowalem.Koledzy wiecie moze jaki rozmiar lozysk jest w shimano calcutta 101? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo807 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 np.takihttp://allegro.pl/salmo-kolowrotek-taifun-multiplikator-podlodowy-i5843457704.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Kolego @kolo807-ciężko się czyta Twoje wpisy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi