Gość Drac Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Na giełdzie był dziś rano jeszcze cormoran k-don do 60g 2 skład w proporcji 1/3 + 2/3Dość tani i chwalony.Poczytaj o nim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 I ja polecam na początek i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Przygotowania do majówki.Przypony na komponentach Dragona /linki/ i Spinwala /agrafki i krętliki/18kg oraz kilka szt 30kg. Edytowane 9 Lutego 2016 przez Drac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Widać są mocne plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Te 18kg to pod łowienie takie jak w ostatnim sezonie, które dało mi dużo radości..... i ryb Pod linkę 40lb.30kg - jeden zestaw składam pod dwie przynęty: jerk Mela /ok 100-105?g/ i sebile magic swimmer /120g/.Kij /Rozemeijer do 120g/, multik /okrąglak Abu/, plecionka /60lb Xzoga A8/ i teraz te przypony.Dla tych dwóch przynęt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesoływędkarz Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Z waszych wypowiedzi Na giełdzie był dziś rano jeszcze cormoran k-don do 60g 2 skład w proporcji 1/3 + 2/3Dość tani i chwalony.Poczytaj o nim. I ja polecam na początek i nie tylko wnioskuję, że wybrany przeze mnie blank nie jest wart swojej ceny skoro proponujecie coś innego, tańszego i też dobrego. Czas poszukać zatem czegoś w zasobach naszych krajowych dystrybutorów.Gdyby któryś z kolegów chciał mi zaoszczędzić szukania i podesłać jakieś typy w rozmowie prywatnej (aby tu już nie zaśmiecać wątku) to będę bardzo wdzięczny.Pozdrawiam, Marek Edytowane 10 Lutego 2016 przez wesoływędkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 To kafejka Ja jeszcze nie wiele przerzuciłem wędek cast, ale większość to te, które miały co najmniej dobre opinie tu na jerku.Z niższych półek wszystkie były/są, ale ryby chyba nie wiedziały o tym.No ja przynajmniej im nie mówiłem Okuma black rock cast - jak przyjechał załamałem się, jakoś tandetą mi zajechało pomimo, że mam z tej samej serii spina i super mi leży, Ale nad wodą - zupełnie inne wrażenia. Jestem zadowolony z niego. Jak na kijek za ok 230zł /nowy/. Dragon ultima cast - najwięcej ryb zaliczył, od ok 30-35cm do chyba 88cm. Super mi leży. Jeżeli coś go zastąpi to tylko xzoga. A ultima zostanie za szafą - szkoda sprzedawać za takie pieniądze. Na forum wrzuciłem fotki, również z ugięcia. Dragon millenium hd cast jerk /czy jakoś tak/ - mam wersję 1,8m do 60g - twardy sztywny, do jerków spoko - wygodny, łatwo się prowadzi , pod gumy mi nie leży. Kije Rozemeijera tez ludzie chwalą, ale za mało nim operowałem żeby się wypowiedzieć. Jeżeli zakres cw będzie pasować - Ultima cast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Ale Ultima to jeden kawałek więc odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Jeżeli to problem to moja córcia może nad tym popracować.I travelka też da się zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 przeglądając ciekawostki natknąłem się na coś takiego....dla mnie w sam raz bo się czasami zdarza........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 ........z plecionką ten numer chyba nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 ja na Abu dałem żyłkę i dwa razy już rozplątywałem więc będę miał okazję sprawdzić ten trik........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 ...z żyłką działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 ..mi już się chce tak łowić że nawet za tymi brodami tęsknie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 ........z plecionką ten numer chyba nie przejdzie.Czasami przechodzi, ale powyżej 10lb. Na cieniasach nie da już rady. Najlepszym sposobem żeby się pozbyć brody, to ich z lasu po prostu nie wywoływać. Nie wywołujcie brody z lasu!!!;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Czasami przechodzi, ale powyżej 10lb. Na cieniasach nie da już rady. Najlepszym sposobem żeby się pozbyć brody, to ich z lasu po prostu nie wywoływać. Nie wywołujcie brody z lasu!!!;-)no ale czasami sama się pcha ta broda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 no ale czasami sama się pcha ta broda....Pcha to się coś, co umysł dekoncentruje i motorykę upośledza. A tu już niech każdy sobie odpowie na pytanie co to za stwór haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Już był kiedyś ten link na forum i tak jak Marcin napisał - przy cienkich plecionkach podobno ciężko, natomiast przy grubych już sprawdzone, że zazwyczaj się udaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Pcha to się coś, co umysł dekoncentruje i motorykę upośledza. A tu już niech każdy sobie odpowie na pytanie co to za stwór hahaJak to co - Cycki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam, poplątana plecionka na szpulce multiplikatora to nie problem ale jak wędkarza woda zabierze to będzie dramat. A może się tak stać ..., w każdym wątku warto o tym poważnie przestrzegać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Witam,Wiecie ile plat.co.jp liczy sobie za wysyłkę multika do Polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 @King - my tu o cyckach myślimy, a Ty takie drastyczne sytuacje przytaczasz.Daj Pan spokój! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Ach te brody...... :wub: na multiplikatorze........ przepraszam pomyliłem tematy........ Edytowane 18 Lutego 2016 przez biker1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SYMBIOZA Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Gdzie jest moderator 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Gdzie jest moderator Daj mu chwile, musi popatrzec przeciez 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi