meme174 Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Tatula troszkę za droga coś tańszego do 400zlRevo S,sx Używane revo sx,crankbait itp itdOrra sx 2 Daiwa procaster rojoSporo tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Ładna fotka to za mało ...czekam na tekst (myślę że tylko nie ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 a mi się na ten widok przypomniała taka zagadka z lat dzieciństwa.....co to jest: czarne na czerwonym, jedzie po zielonym? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Założyłem szpulą tuningową 8.6g dedykowana pod T3/Steez do MB ip79 Średnica szpuli o 3mm mniejsza od oryginału. Lata to rewelacyjnie 3g+keitech 2" magnetyk na 2.5, bez wiatru rzuty ponad 40m, 4g+23 rzuty pod 50m. Szkoda, że nie pasuje idealnie i nie nadaje się niestety do użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Założyłem szpulą tuningową 8.6g dedykowana pod T3/Steez do MB ip79 Średnica szpuli o 3mm mniejsza od oryginału. Lata to rewelacyjnie 3g+keitech 2" magnetyk na 2.5, bez wiatru rzuty ponad 40m, 4g+2" rzuty pod 50m. Szkoda, że nie pasuje idealnie i nie nadaje się niestety do użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Kij to seeker 213cm do 14g w spirali rzuca wszystkim co założę.. . Seeker wysłał w kąt resztę moich wedek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Kijek a przede wszystkim przelotki ...to moje klimaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Kij to seeker 213cm do 14g w spirali rzuca wszystkim co założę.. . Seeker wysłał w kąt resztę moich wedek. Nie ma jak szklany seeker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 8 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) W dniu wczorajszym zakończyłem kompletowanie multikow. Ten zestaw pozostanie ze mną niezmieniony na długo (mam nadzieje...) Choć w głębi szafki jest jeszcze C3 5501 i Scorpion 1501... Edytowane 8 Października 2016 przez Żbiku 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 W dniu wczorajszym zakończyłem kompletowanie multikow. Ten zestaw pozostanie ze mną niezmieniony na długo (mam nadzieje...) IMG_3589.JPG Choć w głębi szafki jest jeszcze C3 5501 i Scorpion 1501... Czy aby na pewno....? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 W dniu wczorajszym zakończyłem kompletowanie multikow. Ten zestaw pozostanie ze mną niezmieniony na długo (mam nadzieje...) Gdyby Kuba naszła Cię ochota na rozstanie się z Zillionem daj znać Gratuluję Kuba , piękny arsenał... Gdyby koś miał na zbyciu korbkę carbonową pasującą do Tatulki 150 HD Custom to poproszę o kontakt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Dzis jestem po pierwszych łowach Aldebaranem. Sparowany był z 10lb Phenixem SP692L, ubranym na lekko w spirale Torzite. Linka Sunline Super PE 8 Braid 0.6. Warunki pogodowe były dosc trudne, oprócz ciągłej mżawki, wiał ciagle boczny wiatr. Lowilem głownie Keitechami 2", małymi ripperkami 4-5cm i twisterkami 3-4cm. Glowki 3-5g, częściej jednak 5g z racji wiatru i ciągnącej na kanale wody. Dosłownie pierwszy rzut i potężna broda z odstrzelona gumka... 15 minut zajęło mi rozplątywanie ale udało sie odzyskać cała linkę (jedynie poszły ze 3-4m, które strzeliły przy rzucie). Po tym "optymistycznym" poczatku skręciłem magnetyka na maxa. Z rzutu na rzut zmniejszalem jego sile coraz bardziej. Rzuty były dosc ciężkie i trudne ale po godzinie złapałem feeling, dobrałem odpowiednie dla mnie ustawienia docisku i magnetyka i zacząłem naprawdę bardzo przyzwoicie i daleko rzucać (nie chwaląc sie... ). Nie obyło sie bez 2 odstrzałów w trakcie prawie 6h łowienia, no ale to juz kwestia cienkiej linki i dosc siłowych wymachów z bocznym wiatrem. Polowilismy naprawdę bardzo ładnie. Każdy miał złowionych kilkadziesiąt okoni, w tym kilkanascie ponad 25cm, z czego kilka 30-35cm. Okonie ładne "jesienne", widać, ze opasione na drobnicy. Do tego fajnie walczące. Nie mniej, w takich warunkach jak dzis, spining ma jednak przewagę przy lekkim łowieniu. Kolega łowiący obok Big Pondem w spinie lepiej kontrolował przynętę i rzuty przy takim wietrze. Nie mniej bede walczył, cwiczyl i trenował, bo nie można sie poddawać! Edytowane 9 Października 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 W dniu wczorajszym zakończyłem kompletowanie multikow. Ten zestaw pozostanie ze mną niezmieniony na długo (mam nadzieje...) IMG_3589.JPG Choć w głębi szafki jest jeszcze C3 5501 i Scorpion 1501... Jak ja bym chciał już tak nie zmieniać, nie szukać ideału itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 9 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 Czekałem, czekałem i się doczekałem. Antares DC 2016 5.6:). Teraz czeka mnie ciężki wybór, który zostawić bo będą się dublowały - Antares czy mój piękny i niepowtarzalny Lin;). Wprawdzie Lina wystawiłem ale...zostawiłbym oba. Nie chcę mieć dwóch mulików do tego samego.Szybka fotka Antaresa dla porównania z innymi moimi... przed małym zabiegiem zamiany korby i gwiazdy od modelu HG bo czarne:))), oraz wodzika od modelu Antares2012 bo czarny:))). Jeszcze pozostaną trzy elementy do wymiany na czarne:))) ale niestety w HS wyprzedane:(((, będę na nie polował. Ant16 na sucho - przepięknie wykonana maszynka, praca "powietrze". Fajnie nawet leżą z nim knoby fabryczne z tymi nowymi zaślepkami. Sama korba bez knobów 12g a gwiazda 6g. Zawsze kochałem i miałem Antaresy ale ten, bajka. Może pomożecie co zostawić ? Antares/Lin przy kiju 198 20-80g. Oba multy są rewelacyjne i każdy ma coś w sobie jak widać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Sercem i rozumem jestem za Linem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Zostaw Lina.Antka zawsze będzie szło dokupić z linem sprawa trochę cięższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Fakt:) Jutro porównanie nad wodą, zobaczymy co Ant16 potrafi. Lina i tak nikt nie łyknie więc może zostanie bo szkoda za taniochę go puszczać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) W dniu wczorajszym zakończyłem kompletowanie multikow. Ten zestaw pozostanie ze mną niezmieniony na długo (mam nadzieje...) IMG_3589.JPGChoć w głębi szafki jest jeszcze C3 5501 i Scorpion 1501... Kuba zdięcie robiłeś chyba w toalecie aby żona nie widziała tych skarbów.:-)Masz je schowane pod wanną?Zobacz Pilot to się żony nie obawia robi na kanapie.A nie dał o 1.19 poczekał jak pójdzie spać. Edytowane 10 Października 2016 przez brig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Uśmiałem się, dobrze że jest brig:) U mnie sprzęt cały czas leży na wierzchu na tej kanapie i wszędzie, lubię patrzeć i pomacać bo to zajeBiste jest;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ja też lubię pokręcić na sucho.:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ja najbardziej lubię bujnąć kijem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Pewnie, ze chowam przed żona Juz widze, co by powiedziała, jakby sie dowiedziała, ze w tych 6 kartonikach jest równowartość jej nowej kuchni... Zdjecie na kiblu, bo o tej godzinie tam najjaśniej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Uśmiałem się, dobrze że jest brig:) U mnie sprzęt cały czas leży na wierzchu na tej kanapie i wszędzie, lubię patrzeć i pomacać bo to zajeBiste jest;)A myślałem ze to ja jestem popier... ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 A myślałem ze to ja jestem popier... jest na więcej zdecydowanie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi