Jammaey Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) A najgorsze w tym wszystkim jest to, że choroba coraz bardziej postępuje W sumie to mam lekki żal do Was, że mnie namówiliście Edytowane 11 Października 2016 przez Jammaey 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Ja już radze sobie w życiu z tym żalem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Nieuleczalna choroba przenoszona drogą ruchomo-szpulową............ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Oba są rewelacyjne:). Ciężko będzie się, któregoś pozbyć. Najprawdopodobniej zostaną . Z Antaresa Lata bardzo daleko, praca aksamit - w ogóle jej nie czuć. Razem z Megabass IS63L mam świetne trio multików i jestem bardzo zadowolony:)! Chwilowa stabilizacja;). Jeszcze zamienię kilka elementów na czarne w Antaresie. Edytowane 13 Października 2016 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Zafascynowany czarnym Linem @Pilota postanowiłem zrobic swojego Steeza rowniez calego na czarno! Nie do konca sie to da w tym modelu, bo rama jest taki bardzo ciemny gunsmoke ale reszta elementów jest czarna i całkiem dobrze to pasuje do siebie. Jest jednak kilka elementów, ktore musze wymienić na czarne. Sa to:nr 4 i 5 (pokrętło magnetyka i tulejka w którym sie kręci pokrętło)nr 46 (spust)ew nr 31, 32 i 33 (oslona nad wodzikiem) Obszukuje teraz zdjecia Steezow i zbliżonych modeli, aby dobrać te elementy w kolorze czarnym. Nr 4 (tulejka na około pokrętła magnetyka) pasować bedzie wg mnie od SS SV 103L. Czy ktos widział czarne pokrętła magnetyka lub czarne spusty, które mogłyby przypasować technicznie do takiego steeza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Nie prościej będzie kupić Megabass IS63L? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Nie prościej będzie kupić Megabass IS63L? No wlasnie nie do konca prościej i lepiej. W ISie spust i pokrętło magnetyka tez jest srebrne. Do tego osłona od góry wodzika tez nie jest czarna tylko taka gunsmoke świecąca metaliczna. U mnie w Steezie wymiana praktycznie 2 elementów spowoduje juz poprawę wyglądu. Jest to tulejka na około pokrętła magnetyka i spust. Czarna tulejka i srebrny spust z czarnym napisem Steez (u mnie sa obecnie jasnozłote i do niczego nie pasujące) zrobią robotę Edytowane 13 Października 2016 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 A mi doszły 3 nowe maszynki,Aldebaran 51HG +full Avail+Katobi Air BFS (docelowo będzie miał carbonową korbkę z czarnymi knobami),T3 SV 8.1+Katobi Air BFS kupiona od Żbika (zmienilem korbkę oraz popierdółki do niej w pomarańczowym kolorze) i Steez 100HLA +Katobi Air HD wymieniona korba z knobami (docelowo będzie jeszcze czarna 9g płytka szpula i złota nakrętka z czarną blaszką). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Cholera. Myślałem,że to ja osiągnąłem apogeum szaleństwa a tu proszę, można bardziej ???? Potrzebuję więcej czasu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ja tak z rozpędu nabyłem jeszcze Chronarcha 151 C4+,bo tak fajnie go opisywali na Tackletour.com....i czuję się całkiem zdrowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 To tak jak ja kupiłem HM69 ze Scorpionem 1501, z myślą o natychmiastowej sprzedaży tego multika (bo po co mi on). A tak mi sie spodobał, ze zostaje u mnie na pewno, choćbym miał mu na siłę szukac zajęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) No wlasnie nie do konca prościej i lepiej. W ISie spust i pokrętło magnetyka tez jest srebrne. Do tego osłona od góry wodzika tez nie jest czarna tylko taka gunsmoke świecąca metaliczna. U mnie w Steezie wymiana praktycznie 2 elementów spowoduje juz poprawę wyglądu. Jest to tulejka na około pokrętła magnetyka i spust. Czarna tulejka i srebrny spust z czarnym napisem Steez (u mnie sa obecnie jasnozłote i do niczego nie pasujące) zrobią robotę IS63 jest niemal all black, te drobne elementy metaliczne srebrne bardzo pasują, dlatego podobnie zrobiłem kije:) a ten wypust od wodzika bardzo ciemny gunsmoke to nawet nie widać. Poza tym wszystko możesz kupić black do IS63 od HS lub Daiwa pasujące do Steeza. Ja właśnie w Antaresie16 zmieniłem korbę,gwiazdę i knoby takie jak w Linie j/w - jest petarda:). Za wodzik się nie brałem nawet bo mam czarny z czarnym lejkiem a w oryginale jest ze złotym:( . Edytowane 13 Października 2016 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Przepraszam że się wtrące w wasz temat ale ja kupuję multiplikatory do łapania a nie pod kolor blanku,omotek,korby,śrub itp.Łapiecie czy oglądacie i ...się przy kominku.Jestem ciekawy jak wyglądają wasze multiplikatory przy serwisie.Mój serwisant za każdym razem mówi że tak "ujeba..go multika jeszcze nie widział i sam dopowiada ,widać że łapiesz na to" Edytowane 13 Października 2016 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Swoje maszynki ''serwisuje'' sam...no i w miarę czyszczę po każdym użyciu,przecież brudasa nie odłożę na półkę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) A MY kupujemy do łapania i pod kolor i będziemy to kontynuować, musi być ładne, musi pasować, musi być najlepsze dla nas nie dla innych i nam sprawiać radochę i satysfakcję i nic nikomu do tego. Każdy robi to co lubi. Osobiści oglądam swoje dzieła i zabawki codziennie "przy kominku" i cały czas myślę co by tu jeszcze zmienić, jaki element żeby pasował do sznurówek od butów i pod kolor kołnierzyka w ulubionej koszulce...może tak przemalować ten najdroższy, może nakleić jakąś naklejkę Japan... Łowimy na tyle ile możemy, niektórzy mają też inne hobby i zainteresowania + obowiązki - trzeba to podzielić i pogodzić. rothen - łów jak łowisz i pozdrów swojego serwisanta. PS - nie odpowiadaj na mój post ani na priv...z góry odpuść sobie:) Edytowane 13 Października 2016 przez PILOT 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Przecież to nasza męska biżuteria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 O tak. Oraz piękny gadżet/y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Czyli Pilot u Ciebie bez zmian.Tylko chłopie jeszcze łap na to co masz .I jak tam łożyska do knobów dla kolegi z mk.pl.Wysłałeś?PsNie filozuj nie jesteś Admin A MY kupujemy do łapania i pod kolor i będziemy to kontynuować, musi być ładne, musi pasować, musi być najlepsze dla nas nie dla innych i nam sprawiać radochę i satysfakcję i nic nikomu do tego. Każdy robi to co lubi. Osobiści oglądam swoje dzieła i zabawki codziennie "przy kominku" i cały czas myślę co by tu jeszcze zmienić, jaki element żeby pasował do sznurówek od butów i pod kolor kołnierzyka w ulubionej koszulce...może tak przemalować ten najdroższy, może nakleić jakąś naklejkę Japan... rothen - łów jak łowisz i pozdrów swojego serwisanta. PS - nie odpowiadaj na mój post ani na priv...z góry odpuść sobie:) Edytowane 13 Października 2016 przez rothen 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Łapię dwa, trzy razy w tygodniu, nawet na 2h potrafię skoczyć. Wpadnij, połowimy... Odpicowanym sprzętem też coś tam się łapie, nie tylko służą jako "fotomodel";). Każdy chce mieć coś swojego, wyjątkowego, niepowtarzalnego... Edytowane 13 Października 2016 przez PILOT 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Arek wiesz że ja z rozmysłem i się nie czepiam I po co to Tomuś było nie pij piwa w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Rothen, a właściwie to co Ci do tego co robię ze swoim sprzętem? Zapierdalam w fabryce od świtu do zmierzchu, zeby moc sobie na to pozwolić. Kupuje to za swoje pieniądze, a nie za Twoje czy kradzione. Mam taki kaprys, zeby multik, oprócz swoich właściwości "wędkarskich", dodatkowo wyglądał tak jak ja chce. Zeby był oryginalny, nietuzinkowy i cieszył oko, gdy nim kręcę nad woda. To takie niezrozumiałe dla Ciebie? Twoje podejście i wypowiedz świadczy typowo o traktowaniu wędkarstwa jako, nie pasji, a zajęcia automatycznego. Pojechać, byle w czym, byle z czym, jebnac do wody byle co, złowić, wrócić, jebnac usyfiony sprzet w kąt i "zaliczony wypad na ryby". Ile sobie juz odznaczyłes w kalendarzu takich "wypadów" w tym roku? 100-150? Mnie rowniez nie odpowiadaj na ten post, bo nie mam chęci sie z Tobą spierać czy dywagować. Łów swoje ryby swoim sprzętem i nie zaglądaj nikomu w jego sprzet, skoro nie masz nic do powiedzenia. I prosba do Ciebie, piszesz na forum jerkbait, wiec nie wyjeżdżaj z jakimiś dziwnymi sprawami z innego forum. Edytowane 13 Października 2016 przez Żbiku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Ale kto ma wpaść.No, kto chce niech wpada na wspólne połowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Tomku jesteśmy castingowcami wszyscy razem a to czy ktoś łowi czy patrzy czy pstryka zdięcia to jest nasza indywidualna sprawa.Ważne abyśmy byli mili i uśmiechnięci bo tego brakuje w życiu codziennym. . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Kuba żadna to fabryka salon VW.Jesteś gniewny.Mało mnie znasz i gó..no wiesz ile co i gdzie łapię .Widzę że nie ma o czym pisać.Baw się chłopaku swoimi zabawkami a jak dorośniesz do prawdziwego castingu daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Jak Arek pisze... Ja nawet nie wiem kiedy ale każdy multik, który ma u mnie zostać poddaje jakimiś zabiegom, lubię to a ile cierpliwości do tego jest potrzebne bo niekiedy czeka się sporo czasu poszczególne elementy ale finalnie - bezcenne. Nowy Antares rewelacja z czarną korbą i nowymi knobami rurki czarne Basszone;p, może jeszcze wpadnie czarna gwiazda od Antares2012 bo jest bardziej czarniejsza(odcień) niż w oryginale2016:) Edytowane 13 Października 2016 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi