Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Szkoda prądu na kłótnie:) 

Tuning multików jest jak najbardziej na plus, fajna dodatkowa zabawa(dla mnie poważna:)), przy okazji można trochę wagi ugrać. Przypadkowo właśnie przed chwilą dojrzałem, że gwiazda od Antaresa2012 jest skierowana gwintem do wewnątrz w stronę budy i jest bardziej oddalona od właśnie budy a w Antaresie2106 na odwrót - ten szczegół zadecydował u mnie, że jednak zostaje oryginalna gwiazda:) - może kogoś to zainteresuje haha.. ;)

Jutro podeślę fotkę jednego z powodów gorącej dyskusji:) 

Edytowane przez PILOT

Kuźwa, pogoda piękna, ryby biorą, a ja na antybiotykach z ropnym zapaleniem gardła i angina w domu siedzę... :(

Pojechałbym i tak ale moja Żona powiedziała, ze jak pojade, to odchodzi ode mnie... Musze zatem siedzieć w domu, bo nie do konca umiem jeszcze obsługiwać pralko-suszarkę... ;)

• Like 4

Kuźwa, pogoda piękna, ryby biorą, a ja na antybiotykach z ropnym zapaleniem gardła i angina w domu siedzę... :(

Pojechałbym i tak ale moja Żona powiedziała, ze jak pojade, to odchodzi ode mnie... Musze zatem siedzieć w domu, bo nie do konca umiem jeszcze obsługiwać pralko-suszarkę... ;)

Zmień kobitę , łatwiej jak hobby. Wiem z autopsji, teraz mam bardzo tolerancyjną.
  • Like 4

Nie jest tak zle, tu Jej chodzi o to, ze chory chce jechać na ryby ;) Ogólnie nie zabrania wyjazdów na ryby, wiec nie mam co narzekać. Bardziej 4-letni synek je trochę "blokuje". No bo jak dziecku odmówić pójścia na rower, pobawienia sie w roboty albo wspólnego oglądania bajek, argumentując, ze "nie, bo tatuś jedzie na ryby"... A smyk tylko raz w życiu ma 3, 4 czy 5 lat. Juz niedługo przyjdzie taki czas, ze siara bedzie spędzać czas z ojcem, stad staram sie to teraz wykorzystywać ;)

• Like 2

Nie jest tak zle, tu Jej chodzi o to, ze chory chce jechać na ryby ;) Ogólnie nie zabrania wyjazdów na ryby, wiec nie mam co narzekać. Bardziej 4-letni synek je trochę "blokuje". No bo jak dziecku odmówić pójścia na rower, pobawienia sie w roboty albo wspólnego oglądania bajek, argumentując, ze "nie, bo tatuś jedzie na ryby"... A smyk tylko raz w życiu ma 3, 4 czy 5 lat. Juz niedługo przyjdzie taki czas, ze siara bedzie spędzać czas z ojcem, stad staram sie to teraz wykorzystywać ;)

Masz rację rodzina i zdrowie najważniejsze, łowienie to taki fajny bonus, a łowienie z dziećmi to super bonus. Niestety mój szkodnik zaczyna okres buntu i ma na ryby z ojcem ......???? no jakoś tam . A młodsza niezbyt chętnie na ryby chce jechać , za to na jazdę konną to najchętniej 7 razy w tygodniu.

Mam 3 synòw -14 latka, 10 i 6 !atka.Najstarszy chętnie jeździ ze mną na ryby, ale młodsi już nie.

Rozwiązałem to tak że z weekendu jeden dzień na ryby dla mnie, a jeden poświęcam dla rodziny na wspòlne wyjazdy i zabawy.

Edytowane przez proraf
  • Like 1

Rozwiązałem to tak że z weekendu jeden dzień na ryby dla mnie, a jeden poświęcam dla rodziny na wspòlne wyjazdy i zabawy.

Bardzo dobre rozwiazanie i tez staram sie tak robić. Z tym ze niestety pracuje jeszcze co druga sobote, wiec te wyjazdy dzielone sa juz na pół i odbywają sie co 2 tygodnie.

A najdziwniejsze jest to, ze zawsze jak przypada mi wyjazd na ryby to pogoda sie spierd... popsuje, leje deszcz i pizdzi jak na Uralu... :/

57268102d21b2e5cefea1bf3d91cd635.jpg

Pierwszy na casta. Jestem zakochany w tej metodzie. Poświęciłem dziś cały dzień na naukę rzucania i prowadzenia gum, woblerów i jerków i jest super. Rzucam bardzo daleko na magnetyku na 6, szpuli na "klik" na boki [emoji106]- bez brody!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Tomuś! Dziabnąłeś sobie Ticę Caiman 201 w kolorze gold? Kawał betoniary. Pozrywasz korki na zaporówkach. Ale Ty kawał chłopa jesteś. Jak dłoń zdzierży, czemu nie? Łowiłem Caimanem. Ale sto jedynką. Nie doceniane maszynki. Zniosą, moim zdaniem więcej, niż np. ABU. Tego się zarżnąć nie da. Tylko ta masa i wielkość. Trza predyspozycje mieć. :D Jeżeli już, to i patyk na wykałaczkę nie wygląda. Przy okazji dasz mi rzucić?

Edytowane przez Novis
  • Like 1