brig Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Chłopaki przepraszam za Tomka pewnie było dziś jakieś straszne zwarcie w czaszce. Jutro dojdzie do siebie miejmy nadzieję życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. Zapraszamy jutro. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 (edytowane) Szkoda prądu na kłótnie:) Tuning multików jest jak najbardziej na plus, fajna dodatkowa zabawa(dla mnie poważna:)), przy okazji można trochę wagi ugrać. Przypadkowo właśnie przed chwilą dojrzałem, że gwiazda od Antaresa2012 jest skierowana gwintem do wewnątrz w stronę budy i jest bardziej oddalona od właśnie budy a w Antaresie2106 na odwrót - ten szczegół zadecydował u mnie, że jednak zostaje oryginalna gwiazda:) - może kogoś to zainteresuje haha.. Jutro podeślę fotkę jednego z powodów gorącej dyskusji:) Edytowane 13 Października 2016 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Zawody mam w weekend może to stres :)Jedyny castingowiec 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 W takim razie powodzenia, nie kładź sprzętu na ziemię, wypoleruj po zawodach i koniecznie rękawiczki pod kolor z odpowiedniego materiału żeby nie robiły smug no chyba, że masz budy w macie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Coś czuję że pochwalę się moim nowym zestawem. W week postaram się wyeksponować go. IMO Takiego zestawu nikt z Was nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Tomuś! Czekam z wielką niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Tomuś! Czekam z wielką niecierpliwością Piotrek ale na co czekasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Piotruś dałeś mi teraz motywacje. Bedzie z dedykacją ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Widzisz Brigu, tak się kumpli motywuje. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Jutro podeślę fotkę jednego z powodów gorącej dyskusji:) Jest. Jeszcze zamówię część 72 czyli tą górę chrom i maznę czarnym lakierem. Fajnie bo można to wymontować i zamontować. Fajny będzie czarny dach:): 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Kuźwa, pogoda piękna, ryby biorą, a ja na antybiotykach z ropnym zapaleniem gardła i angina w domu siedzę... Pojechałbym i tak ale moja Żona powiedziała, ze jak pojade, to odchodzi ode mnie... Musze zatem siedzieć w domu, bo nie do konca umiem jeszcze obsługiwać pralko-suszarkę... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Kuźwa, pogoda piękna, ryby biorą, a ja na antybiotykach z ropnym zapaleniem gardła i angina w domu siedzę... Pojechałbym i tak ale moja Żona powiedziała, ze jak pojade, to odchodzi ode mnie... Musze zatem siedzieć w domu, bo nie do konca umiem jeszcze obsługiwać pralko-suszarkę... Zmień kobitę , łatwiej jak hobby. Wiem z autopsji, teraz mam bardzo tolerancyjną. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Tatula z ebay. Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalkanie widzialem tego wczesniej ,dobre ha ha ha!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Zmień kobitę , łatwiej jak hobby. Wiem z autopsji, teraz mam bardzo tolerancyjną.Syna, ktorego mam z Nią, tez mam zmienić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Syna, ktorego mam z Nią, tez mam zmienić...? Kuba, syna nie zmieniaj, postaraj się o córkę i w razie zmiany kobiety będzie po pięćset+ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Syna, ktorego mam z Nią, tez mam zmienić...? To jest was dwóch co spodnie nosi i jesteście w opozycji ? Oczywiście żartuję ,czasem wypada ustąpić byle nie za często ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Nie jest tak zle, tu Jej chodzi o to, ze chory chce jechać na ryby Ogólnie nie zabrania wyjazdów na ryby, wiec nie mam co narzekać. Bardziej 4-letni synek je trochę "blokuje". No bo jak dziecku odmówić pójścia na rower, pobawienia sie w roboty albo wspólnego oglądania bajek, argumentując, ze "nie, bo tatuś jedzie na ryby"... A smyk tylko raz w życiu ma 3, 4 czy 5 lat. Juz niedługo przyjdzie taki czas, ze siara bedzie spędzać czas z ojcem, stad staram sie to teraz wykorzystywać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Nie jest tak zle, tu Jej chodzi o to, ze chory chce jechać na ryby Ogólnie nie zabrania wyjazdów na ryby, wiec nie mam co narzekać. Bardziej 4-letni synek je trochę "blokuje". No bo jak dziecku odmówić pójścia na rower, pobawienia sie w roboty albo wspólnego oglądania bajek, argumentując, ze "nie, bo tatuś jedzie na ryby"... A smyk tylko raz w życiu ma 3, 4 czy 5 lat. Juz niedługo przyjdzie taki czas, ze siara bedzie spędzać czas z ojcem, stad staram sie to teraz wykorzystywać Masz rację rodzina i zdrowie najważniejsze, łowienie to taki fajny bonus, a łowienie z dziećmi to super bonus. Niestety mój szkodnik zaczyna okres buntu i ma na ryby z ojcem ......???? no jakoś tam . A młodsza niezbyt chętnie na ryby chce jechać , za to na jazdę konną to najchętniej 7 razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Nie jest tak zle, tu Jej chodzi o to, ze chory chce jechać na ryby Ogólnie nie zabrania wyjazdów na ryby, wiec nie mam co narzekać. Bardziej 4-letni synek je trochę "blokuje". No bo jak dziecku odmówić pójścia na rower, pobawienia sie w roboty albo wspólnego oglądania bajek, argumentując, ze "nie, bo tatuś jedzie na ryby"... A smyk tylko raz w życiu ma 3, 4 czy 5 lat. Juz niedługo przyjdzie taki czas, ze siara bedzie spędzać czas z ojcem, stad staram sie to teraz wykorzystywać Mam 3 synòw -14 latka, 10 i 6 !atka.Najstarszy chętnie jeździ ze mną na ryby, ale młodsi już nie.Rozwiązałem to tak że z weekendu jeden dzień na ryby dla mnie, a jeden poświęcam dla rodziny na wspòlne wyjazdy i zabawy. Edytowane 16 Października 2016 przez proraf 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Rozwiązałem to tak że z weekendu jeden dzień na ryby dla mnie, a jeden poświęcam dla rodziny na wspòlne wyjazdy i zabawy.Bardzo dobre rozwiazanie i tez staram sie tak robić. Z tym ze niestety pracuje jeszcze co druga sobote, wiec te wyjazdy dzielone sa juz na pół i odbywają sie co 2 tygodnie. A najdziwniejsze jest to, ze zawsze jak przypada mi wyjazd na ryby to pogoda sie spierd... popsuje, leje deszcz i pizdzi jak na Uralu... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Obiecałem więc czynię Z dedykacją dla Piotrusia A tak BTW Caiman w wersji GM ma ruchomy wodzik co bardzo lubię oraz jak przystało na Tica, line out alarm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 No to Tomuś grubo pojechałeś Zestaw na gruby ryb Brawo Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dzięki Mariusz Caimanek kreci sie maślanie niczym rasowy Shimek Haki Maniuś naostrzone? Niedługo jedziemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Pierwszy na casta. Jestem zakochany w tej metodzie. Poświęciłem dziś cały dzień na naukę rzucania i prowadzenia gum, woblerów i jerków i jest super. Rzucam bardzo daleko na magnetyku na 6, szpuli na "klik" na boki [emoji106]- bez brody! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) Tomuś! Dziabnąłeś sobie Ticę Caiman 201 w kolorze gold? Kawał betoniary. Pozrywasz korki na zaporówkach. Ale Ty kawał chłopa jesteś. Jak dłoń zdzierży, czemu nie? Łowiłem Caimanem. Ale sto jedynką. Nie doceniane maszynki. Zniosą, moim zdaniem więcej, niż np. ABU. Tego się zarżnąć nie da. Tylko ta masa i wielkość. Trza predyspozycje mieć. Jeżeli już, to i patyk na wykałaczkę nie wygląda. Przy okazji dasz mi rzucić? Edytowane 16 Października 2016 przez Novis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi