MRTNZ Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Dokładnie, taka stylówa bardzo fajnie pasuje do okrągłego profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Hej Trochę mnie tu nie było, ale widzę że nadal się "kręci" xD Wróciłem z zamiarem zakupu Ryogi 1016L ale dostałem w ryją smutną informacją że zaprzestali produkcji. Ktoś wie czy ma się pojawić jakiś następca czy coś w tym stylu ? Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 no no dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 no no dzień dobry Zima idzie człowiek się nudzić zaczyna a życie sobie unormowałem to znajdzie się czas na wędkarstwo Nawet mucha kleniowa za mną chodzi - raz się żyje xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Lineusza sobie kup:) (MB Lin:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 No część Rafał, nareszcie wróciłeś, jednak stara miłość nie rdzewieje: Ryoga po głowie chodzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 No część Rafał, nareszcie wróciłeś, jednak stara miłość nie rdzewieje: Ryoga po głowie chodziWróciłem, wróciłem i co się stało ? Ryogi nie produkują a Meme został forumowym gestapo (przepraszam to nie polityczna nazwa - moderatorem ) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Mestapo teraz się nazywa heheh:-) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Wróciłem, wróciłem i co się stało ? Ryogi nie produkują a Meme został forumowym gestapo (przepraszam to nie polityczna nazwa - moderatorem )Widzisz - zmarnowałeś życiowa szanse :-) ale spoko spoko bede miał Ciebie jeszcze na cewniku znaczy na celowniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Szukam jakiegoś krętacza co mi ukręci casta + muchówke - ktoś ? coś ? Prosze nie mieszać tematów - tu dział castingowy a nie rodbuldingowy !! Co mi tu komentujesz jakimiś gejkolorkami - to mój temat, ja tu rządze Edytowane 21 Listopada 2016 przez Rafał Nosowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 http://jerkbait.pl/topic/7458-nasze-prace-galeria-rodbuildingowa-u%C5%BCytkownik%C3%B3w-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Widzisz - zmarnowałeś życiowa szanse :-) ale spoko spoko bede miał Ciebie jeszcze na cewniku znaczy na celowniku Na początek usuńcie mi te dwa punkty ostrzeżeń - chyba jakaś amnestia obowiązuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 http://jerkbait.pl/topic/7458-nasze-prace-galeria-rodbuildingowa-użytkowników-jerkbaitpl/ Z rok mnie nie było mam tu kopać do usranej śmierci ? Może ktoś od razu poleci kogoś sprawdzonego xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Ode mnie to Rafał Dąbek :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Ode mnie to Rafał Dąbek :-)Zrobi muchę w piance czy klauzula sumienia mu nie pozwoli xD? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Jak sie poprosi, to pewnie zrobi zreszta muchówka w piance jest obłędna :-) choc moze Ty nie eksperymentuj - dalej Twoja Ryoga z T knobem mi sie śni w koszmarach :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Jak sie poprosi, to pewnie zrobi zreszta muchówka w piance jest obłędna :-) choc moze Ty nie eksperymentuj - dalej Twoja Ryoga z T knobem mi sie śni w koszmarach :-)T-knoby 130zł, zostać legendą na jerku - bezcenne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 http://www.mefistofishing.pl/shimano-calcutta-201-left-japan-p-879.html ktoś miał okazję się tym bawić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Bierz CC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Bierz CC Potrzebuje czegoś tańszego czego nie będzie szkoda zajechać, ale nie chce tez żeby to była jakaś kupa na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Bawić i porzucać nawet,fajny sprzęcior zakres taki jak 201 cc . Kolega używa drugi sezon i lekko młynek nie ma, ciężki opad, jerki ,duże obrotówki,spinerbajty,komfort od 10 gram ,można ciut lżej tylko po co? Pod koniec roku zajrzę do środka,ale jak pamiętam wiosenny przegląd to nic się tam nie dzieje,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Bawić i porzucać nawet,fajny sprzęcior zakres taki jak 201 cc . Kolega używa drugi sezon i lekko młynek nie ma, ciężki opad, jerki ,duże obrotówki,spinerbajty,komfort od 10 gram ,można ciut lżej tylko po co? Pod koniec roku zajrzę do środka,ale jak pamiętam wiosenny przegląd to nic się tam nie dzieje,.Paweł ale Ty jesteś skowronek , niektórzy dopiero się kładą spać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Paweł ale Ty jesteś skowronek , niektórzy dopiero się kładą spać :-)A moze kładł sie spać ?;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 A moze kładł sie spać ?;D[/ Nie Paweł ,zdrowy tryb życia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Wstaję jakoś tak około 5 i dobrze mi z tym , co niektórzy mówią SKS ale czy ja wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi