Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Hej 

Trochę mnie tu nie było, ale widzę że nadal się "kręci" xD Wróciłem z zamiarem zakupu Ryogi 1016L ale dostałem w ryją smutną informacją że zaprzestali produkcji. Ktoś wie czy ma się pojawić jakiś następca czy coś w tym stylu :D

Pozdro ! ;) 

No część Rafał, nareszcie wróciłeś, jednak stara miłość nie rdzewieje: Ryoga po głowie chodzi

Wróciłem, wróciłem i co się stało ? Ryogi nie produkują a Meme został forumowym gestapo (przepraszam to nie polityczna nazwa - moderatorem :D)

• Like 4

Wróciłem, wróciłem i co się stało ? Ryogi nie produkują a Meme został forumowym gestapo (przepraszam to nie polityczna nazwa - moderatorem :D)

Widzisz - zmarnowałeś życiowa szanse :-) ale spoko spoko bede miał Ciebie jeszcze na cewniku znaczy na celowniku :P

• Like 1

Szukam jakiegoś krętacza co mi ukręci casta + muchówke - ktoś ? coś ?

Prosze nie mieszać tematów - tu dział castingowy a nie rodbuldingowy !! :D

Co mi tu komentujesz jakimiś gejkolorkami - to mój temat, ja tu rządze :D

Edytowane przez Rafał Nosowski

Bawić i porzucać nawet,fajny sprzęcior zakres taki jak 201 cc . Kolega używa drugi sezon i lekko młynek nie ma, ciężki opad, jerki ,duże obrotówki,spinerbajty,komfort od 10 gram ,można ciut lżej tylko po co? Pod koniec roku zajrzę do środka,ale jak pamiętam wiosenny przegląd to nic się tam nie dzieje,.

Bawić i porzucać nawet,fajny sprzęcior zakres taki jak 201 cc . Kolega używa drugi sezon i lekko młynek nie ma, ciężki opad, jerki ,duże obrotówki,spinerbajty,komfort od 10 gram ,można ciut lżej tylko po co? Pod koniec roku zajrzę do środka,ale jak pamiętam wiosenny przegląd to nic się tam nie dzieje,.

Paweł ale Ty jesteś skowronek , niektórzy dopiero się kładą spać :-)