brig Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Wiem wszystkie są super dla jednego ale nie dla drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Tutaj w bardziej popularnym serwisie dźwięk hamulca :-) PANIE BOBIE, PROSZĘ NIE CYTOWAĆ ZDJĘĆ/FILMÓW ETC...;-)Michał, zobacz jaki podobny ... chyba przepłaciłeś?! https://www.olx.pl/oferta/kolowrotek-kastking-stealth-do-castingu-nowy-CID767-IDjaYpz.html#6221bb1fa6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) Coś pisaliście o xzodze na pysk lecącej, o pałowatości itp.Że Bob rzucał 8kg a nie 7 już zostało powiedziane, a wersje te mają inną specyfikację - wg tego co doczytałem a nawet sam opis blanku:8kg to fast7kg to fast + chyba tak to szło, już nie chce mi się szukać. Wspominaliście już o tym, że wywarzenie zależy od wykonania.Moja 7ka ma środek ciężkości dokładnie pod wodzikiem multika, super leży w ręce i w odróżnieniu do Ultimy Dragona nie leci na pyska.Przelotki ma tak rozłożone, że w mojej ocenie będzie ładnie pracować już pod niewielkimi rybami,a ogarnąć powinna bez problemu gumy /podbijanie bez przeciążania nadgarstka/ i jerki.Jednak to praktyka pokaże, bo dostałem kijek niedawno, a jak pojechałem po zmroku nad wodę to zastałem już cienką warstwę lodu :/ edit:A o blankach Gawas gdzieś kiedyś czytałem b.pozytywne opinie, ale zbyt mało ich było aby zaryzykować.Może ktoś powie coś więcej - jak z prowadzeniem przynęt, ich czuciem, praca pod rybą.....a może lepiej nie Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Drac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Widocznie jesteś artystą a ja rzemieślnikiem .Nowy nick Pilot Zorro :-) bez urazy tak mi przyszło do głowy.Może jakiś filmik poglądowy z tych zygzaków w powietrzu.Dokładnie - jak Zorro swoją szpadą. Na YT są filmiki jak Japończycy tak operują, tak w nawyk wchodzi to jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 (edytowane) E tam.... Myślisz że robisz to tak A wrzeczywistości zorro? A to ja, Jedi. Walcze z wnukiem imperatora, tym na obcasach i takie tam z treningu Edytowane 8 Grudnia 2016 przez Sławek.Sobolewski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 7kg to fast + Drac, nie wiem co według Xzogi oznacza kij fast+, natomiast 7-ka nie ma nic wspólnego z fast-em, nawet bez plusa. Według mnie oczywiście, na standardy JDM to generalnie... klucha;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 No Marcin z kluchą to Ty przesadziłeś nazwał bym ją sprężystą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 No Marcin z kluchą to Ty przesadziłeś nazwał bym ją sprężystą.Napisałem to przez pryzmat moich szybkich patyków. Subiektywnie. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Michał, zobacz jaki podobny ... chyba przepłaciłeś?! https://www.olx.pl/oferta/kolowrotek-kastking-stealth-do-castingu-nowy-CID767-IDjaYpz.html#6221bb1fa6Oj ja głupi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Sam miałem xzoge 8 kg, Arek@brig macal na Zarnowcu i powiedział be... kij " sprężysty bardzo" , ale pod przynetami 100 gr naprawde klękał. 7-mki nie miałem ale z opisów słabsza i nie wiem jak wy rzucacie tymi 110 gr:) . Kij poszedł do ludzi. Poprostu mi nie leżał ???? Edytowane 9 Grudnia 2016 przez Wojtasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Drac, nie wiem co według Xzogi oznacza kij fast+, natomiast 7-ka nie ma nic wspólnego z fast-em, nawet bez plusa. Według mnie oczywiście, na standardy JDM to generalnie... klucha;-)Nazwijmy tę akcję kija ... klucha al dente Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Sam miałem xzoge 8 kg, Arek@brig macal na Zarnowcu i powiedział be... kij " sprężysty bardzo" , ale pod przynetami 100 gr naprawde klękał. 7-mki nie miałem ale z opisów słabsza i nie wiem jak wy rzucacie tymi 110 gr:) . Kij poszedł do ludzi. Poprostu mi nie leżał Wojtek to ty byłeś ze mną w pokoju na Żarnowcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tutaj w bardziej popularnym serwisie dźwięk hamulca :-) ja też chcę takiego mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 To chyba pierwsze takie opinie? Wcześniej sami zwolennicy.Kij super pracuje, cienki, dość lekki, bardzo uniwersalny, i ogólnie same plusy. Teraz zaczął klekac pod przynetami. Klucha.Czy coś się zmieniło w tych bankach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 To chyba pierwsze takie opinie? Wcześniej sami zwolennicy.Kij super pracuje, cienki, dość lekki, bardzo uniwersalny, i ogólnie same plusy. Teraz zaczął klekac pod przynetami. Klucha.Czy coś się zmieniło w tych bankach?Piszesz o Xzoga 7 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Swoją chęć posiadania zogi, sam opierałem o opinie innych i filmiki youtubowe do czasu aż miałem możliwość oceny w realu. Było to w grudniu, zeszłego roku na Drużnie i o ile się nie mylę pisząc o wyjeździe , napisałem ocenę tego kija (na pewno 8). Edytowane 9 Grudnia 2016 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Wojtek to ty byłeś ze mną w pokoju na Żarnowcu.Si ????Tylko takiej rasowej maski niemialem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zaczynam rozumieć dlaczego nie zagladałem tu od roku xD Wrociłem z mocna chęcią posiadania jerkówki na blanku Zogi a teraz mam wodę z mózgu xD siedze gapie sie na to i sam jestem al dente xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tak Brig- siódemka. Być może była gdzieś ocena ósemki nieidealna, choć wydawało mi się, że o xzodze wszystko już przeczytałem i obejrzałem. No nic, sam ocenie w maju. Na sucho zapowiada się super. Dla mnie najważniejsze jest dobre prowadzenie większych gum i praca pod rybą. To drugie wygląda że jest, prowadzenie- myślę że będzie dobrze.Na pewno napiszę swoją ocenę, może jakieś foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Si ????Tylko takiej rasowej maski niemialem ????Wojtek na żywo wyglądasz 1000 x lepiej niż na zdjęciu profilowym :-) Rafał czemu się dziwisz ilu użytkowników tyle opinii najlepiej pomacać osobiście. Będziesz wiedział czy miękki czy twardy czy wisi czy stoi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Michale, myślę, że w tej kwestii sie nie zawiedziesz..."Dla mnie najważniejsze jest dobre prowadzenie większych gum i praca pod rybą. To drugie wygląda że jest, prowadzenie- myślę że będzie dobrze"...Cały czas piszę, że mi chodziło o kij do najcięższych moich jerków 110-130g. Z opisu kija wynikało , że będzie OK a w praktyce moim zdaniem nie ogarniał (pomijając fakt, że był źle zaprojektowany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Omijając świat ciężkich kijow dzis wyskoczyłem potestować nowe kombo w składzie aldebaran + palms molla... Pomijając fakt ze wiało nie milosniernie 1 rzuty zostały oddane Zacząłem od 7 gramowych jigow - nie bede tu nic pisał, powinno być wiadomo Dalej schodziłem coraz niżej 4gram + guma, 3 gram + guma i tak dalej do 0.8 gram + guma czyli jakies 1.5 moze 2 Pomijając fakt ze na szpuli był fluorocarbon przez co musiałem lekko skręcić docisk szpuli i łowić na większych wartościach hamulca - maszyna cudna o metrach nie pisze bo jeszcze nie czas i nie pora - ale komfortowo sie rzucało w każdej z gramatur - ftb działa bardzo fajne i mozna ładnie to regulować, w ręku leży idealnie, wazy tyle co nic - cały zestaw waży bardzo mało - moja waga pokazała multik 132 gram bez linki a kij 110 gram - wiec całość bardzo lekka Jak bedzie chwila wolnego, bez lodu i z pletka na szpuli napisze więcej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Meme ja pamietam swojego Alebarana BFS - poezja, ale ten się zapowiada 100 razy lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Rafał daj recenzje xzogi jak dojdzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Rafał daj recenzje xzogi jak dojdzie :-) Xzoge przekładam w bliżej nieokreśloną przyszłości, czaje sie na EG PHASE The Tyrant 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi