BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tomku, kto prowadzi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Przecież nie Tomasz.:-)Będzie pilotem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Raport w niedzielę, Tomuś. Czekamy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) No gupie pytania .Jak by nie wiedzieli :)Ale nie Maniek kieruje Tomku, kto prowadzi?Przecież nie Tomasz.:-)Będzie pilotem. Edytowane 9 Grudnia 2016 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 To powodzenia tylko żebyś nie męczył okoniowych dzieci :-)Bo zadzwonię na Policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Arku wiesz i widziałeś jakim jestem mistrzem w łapaniu okoni na casting Po co wzywać Policję.Trzeba umieć łapać Raz już mieliśmy we dwóch SSR na karku Za regulaminowe łapanie dostaliśmy prawie dożywocie To powodzenia tylko żebyś nie męczył okoniowych dzieci :-)Bo zadzwonię na Policję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Arku wiesz i widziałeś jakim jestem mistrzem w łapaniu okoni na casting Po co wzywać Policję.Trzeba umieć łapać Raz już mieliśmy we dwóch SSR na karku Za regulaminowe łapanie dostaliśmy prawie dożywocie Ryby się łowi, łapać można motyle stąd ssr..... O 4:30 to już człowiek łódkę wodował na Mietkowie xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dzięki Yamakato za literówkę .Lepiej się łowi i stąd był SSR Ryby się łowi, łapać można motyle stąd ssr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Niekwestionowanym mistrzem okonia z wyprawy na Dadaj i najlepszym łowcą pstrągowym z spotkania castingowego idąc za mną wyłapywałeś najlepsze sztuki.Ja wiem ja je podgrzewałem a Ty zbierałeś plon :-) to jest nieuczciwe .Piję wino i jest mi super ,a i nie muszę rano wstać kocham X zogę 3 i sobotę i niedzielę i wszystkie święta i nie lubię pracy.A i mógłbym być synem szejka i nic nie robić tylko łowić ,ale prawie tak mam więc po co mi szejk :-) Edytowane 10 Grudnia 2016 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Życie Arku.Mój styl i technika nie do podrobienia Sam widziałeś Ps:A na syna szejka nie wyglądasz Edytowane 10 Grudnia 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Życie Arku.Mój styl i technika nie do podrobienia Sam widziałeś [/ Tomek ale Ty masz styl pijany mistrz ,aż tyle to ja nie wypiję. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez brig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Czyli jak by nie było jest jakiś styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Czyli jak by nie było jest jakiś styl Tak Tomku zawsze łowisz na luzie a i wypuszczasz ryby.Jesteś spoko wędkarzem oby takich więcej ,ale potrafisz nasikać do kwietnika musisz to zmienić.:-)Dobrze ,że to cafe bo by nas wykasowali.My tu tak gadu gadu a mógłby ktoś chcieć sprzedać tego limited z Japońską flagą zapominałem jak się nazywa , to skutek wypadku rowerowego z dużą prędkością z górki bez zapiętych pasów.:-)Pasy trzeba zapinać . Edytowane 10 Grudnia 2016 przez brig 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 No nie mogę Arku dla ciebie zmienię swoje podejście do życia.Ale niekiedy siła moc okrutna mnie ujarzmi Tak Tomku zawsze łowisz na luzie a i wypuszczasz ryby.Jesteś spoko wędkarzem oby takich więcej ,ale potrafisz nasikać do kwietnika musisz to zmienić.:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 My tu tak gadu gadu a mógłby ktoś chcieć sprzedać tego limited z Japońską flagą zapominałem jak się nazywa , to skutek wypadku rowerowego z dużą prędkością z górki bez zapiętych pasów.:-)Pasy trzeba zapinać . Daiwa Zillion J-Dream 7.9 ... to proszę teraz nie kpić z tych co topią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Daiwa Zillion J-Dream 7.9 ... to proszę teraz nie kpić z tych co topią Robert ale do czego ten link bo mi wyskakuje nieaktualne Allegro .Dzisiaj pamiętam wczoraj były zakłócenia w falach mózgowych. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez brig 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Tylko do przypomnienia nazwy tego z japońska flagą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ale pada a chciałem podjachać nad wodę i pomachać badylem ,teraz macham po tablecie palcem i jeszcze w domu wszyscy śpią .Nawet pieski nie chciały wyjść na dwór.Zaraz zrobię im popudkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Jak się nie wpada do jutra to i ja sam siebie, chyba z domu nie wygonię na testowanie UL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Nie ma złej pogody panowie - sa tylko wędkarze źle ubrani 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Taaaa , jasne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Nie ma złej pogody panowie - sa tylko wędkarze źle ubrani Często niedożywieni...zdecydowanie brakuje wiedzy,bo wszystko zasadniczo da się kupić.Już pisałem ubiór tylko zmniejsza odpływ ciepła czyli izoluje,w dużym uproszczeniu można porównać układ pokarmowy do pieca zależy od wkładu i sprawności trawienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 A widzisz Misiek co Kolega napisał? ... TRAWIENIE!!! to podstawa! a co ułatwia trawienie? C2H5OH. Czyli zamiast kurtki wystarczy flaszka. Proste?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Herbata z rumem w termos i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ciepła kola z Jackiem wystarczy :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi