Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Arku wiesz i widziałeś jakim jestem mistrzem w łapaniu okoni na casting :) Po co wzywać Policję.Trzeba umieć łapać :) Raz już mieliśmy we dwóch SSR na karku :) Za regulaminowe łapanie dostaliśmy prawie dożywocie :)

To powodzenia tylko żebyś nie męczył okoniowych dzieci :-)

Bo zadzwonię na Policję.

Arku wiesz i widziałeś jakim jestem mistrzem w łapaniu okoni na casting :) Po co wzywać Policję.Trzeba umieć łapać :) Raz już mieliśmy we dwóch SSR na karku :) Za regulaminowe łapanie dostaliśmy prawie dożywocie :)

Ryby się łowi, łapać można motyle :) stąd ssr.....

O 4:30 to już człowiek łódkę wodował na Mietkowie xD

• Like 1

Niekwestionowanym mistrzem okonia z wyprawy na Dadaj i najlepszym łowcą pstrągowym z spotkania castingowego idąc za mną wyłapywałeś najlepsze sztuki.

Ja wiem ja je podgrzewałem a Ty zbierałeś plon :-) to jest nieuczciwe .

Piję wino i jest mi super ,a i nie muszę rano wstać kocham X zogę 3 i sobotę i niedzielę i wszystkie święta i nie lubię pracy.

A i mógłbym być synem szejka i nic nie robić tylko łowić ,ale prawie tak mam więc po co mi szejk :-)

Edytowane przez brig
  • Like 1

Czyli jak by nie było jest jakiś styl :)

Tak Tomku zawsze łowisz na luzie a i wypuszczasz ryby.

Jesteś spoko wędkarzem oby takich więcej ,ale potrafisz nasikać do kwietnika musisz to zmienić.:-)

Dobrze ,że to cafe bo by nas wykasowali.

My tu tak gadu gadu a mógłby ktoś chcieć sprzedać tego limited z Japońską flagą zapominałem jak się nazywa , to skutek wypadku rowerowego z dużą prędkością z górki bez zapiętych pasów.:-)

Pasy trzeba zapinać .

Edytowane przez brig
  • Like 2

No nie mogę:) Arku dla ciebie zmienię swoje podejście do życia.Ale niekiedy siła moc okrutna mnie ujarzmi :)

Tak Tomku zawsze łowisz na luzie a i wypuszczasz ryby.

Jesteś spoko wędkarzem oby takich więcej ,ale potrafisz nasikać do kwietnika musisz to zmienić.:-)

• Like 1

My tu tak gadu gadu a mógłby ktoś chcieć sprzedać tego limited z Japońską flagą zapominałem jak się nazywa , to skutek wypadku rowerowego z dużą prędkością z górki bez zapiętych pasów.:-)

Pasy trzeba zapinać .

Daiwa Zillion J-Dream 7.9  :) ... to proszę teraz nie kpić z tych co topią :P  :D
  • Like 1

Nie ma złej pogody panowie - sa tylko wędkarze źle ubrani :D

Często niedożywieni...

zdecydowanie brakuje wiedzy,bo wszystko zasadniczo da się kupić.

Już pisałem ubiór tylko zmniejsza odpływ ciepła czyli izoluje,

w dużym uproszczeniu można porównać układ pokarmowy do pieca  ;)

zależy od wkładu i sprawności trawienia.