darek1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 A widzisz Misiek co Kolega napisał? ... TRAWIENIE!!! to podstawa! a co ułatwia trawienie? C2H5OH. Czyli zamiast kurtki wystarczy flaszka. Proste?! Nie wystarczy nawet beczka... Pikantny rosół z kołdunami i może wiać,padać nawet grad poziomo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Ciepła kola z Jackiem wystarczy :-)Po powrocie z testów UL w domu wystarczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 U nas ciepło w ch... , do dupy z taką zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Arek ja więcej potrafię opisać o twojej wędce jak ty sam :)Brakuje ci weny?To przybywaj do Błonia:)Ps:Tylko do 0.00 bo 4.30 h Ruszam na Mietków Tomku jak było w Mietkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Wiatr to mój najgorszy wróg, doprowadza mnie do szału nad wodą. Mam zasadę - jak wieje nie jadę, ale zawsze pojadę i stoję i "solówki" z wiatrem + wyzwiska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Jak by ktoś potrzebował lekkich szpulek do Abu to tutaj są dostępne w bardzo przyzwoitej cenie.Oczywiście wszysto made in Chrl. Revo LT LT6 AE74 DEEZ6 https://es.aliexpress.com/store/product/DIY-ABU-REVO-LT-LT6-AE74-DEEZ6-MGX-CUSTOM-HONEYCOMB-FISHING-REEL-SPOOL-7-65g/1629494_32778015912.html?spm=2114.12010608.0.0.hBB3rA Revo SX-HS Black6 https://es.aliexpress.com/store/product/DIY-ABU-REVO-SX-HS-BLACK6-CUSTOM-HONEYCOMB-FISHING-REEL-SPOOL-9-82g/1629494_32778819618.html?spm=2114.12010608.0.0.TjQCYd Revo Black Max3 Orra3 https://es.aliexpress.com/store/product/DIY-ABU-BLACK-MAX3-SILVER-MAX3-PMAX3-ORRA2-CUSTOM-HONEYCOMB-FISHING-REEL-SPOOL-9-5g/1629494_32775929724.html?spm=2114.12010608.0.0.pufWC0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 a już się zastanawiałem czy swojego SX'a na giełdę nie wystawiać a tu.....może by dostał drugie życie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Jak się nie wpada do jutra to i ja sam siebie, chyba z domu nie wygonię na testowanie UL A jednak się wygoniłem ( tak naprawdę dzięki mojemu przyjacielowi MM, który wszedł mi na ambicję ... skubany cwaniak! )Ubrałem sie więc właściwie i zabrałem terms z herbatą z wkładką (wszystko jak zalecaliście ) Pojechaliśmy przetestować "chińczyka" na "pstrągach" (te pstrągi w cudzysłowie z powodu tego, że to łowisko komercyjne )Rzuty longiem nr2 bez problemu, przy prowadzeniu, kijek się poddawał ale nie kucał tak aby nie można było poprowadzić przynętę, zarejestrować branie i skutecznie zaciąć. Dzisiaj pstrągi reagowały na twistery (blada krewetka i soczysta czerwień) prowadzone na bocznym troku. Potwierdziło się, że oliwka 6-7gr nie jest problemem tak przy dynamicznym rzucie jak i prowadzeniu zestawu. Najniżej, przy dzisiejszych warunkach, zszedłem do główki 2,5gr i twister ok 3cm.Tutaj ugięcie kija pod rybką ok 56cm (fajny odjazd ) Edytowane 11 Grudnia 2016 przez BOB1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Soczyste ugięcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ale jeszcze miał siłę w dolniku, więc jak rybki uciekały do krzaczorów przy brzegu to było czy je przytrzymać. Natomiast szczyt na tyle delikatny, że przy dzisiejszych dość leniwych braniach nie miały zahamowań (w przyszłym sezonie , okonie nie będą wiedziały ... że już zassały ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ale jeszcze miał siłę w dolniku, więc jak rybki uciekały do krzaczorów przy brzegu to było czy je przytrzymać. Natomiast szczyt na tyle delikatny, że przy dzisiejszych dość leniwych braniach nie miały zahamowań (w przyszłym sezonie , okonie nie będą wiedziały ... że już zassały )Ja jestem miło zaskoczony tym chinolem,tyle że tym 3-8lb.Wczoraj potestowałem,kilka szczupaków 60 z małym plusikiem i mniejszych,także kilka okoni.Czułość bardzo fajna,ugięcie też całkiem całkiem.Spady raczej nie grożą.Kupiony zupełnie w ciemno,bez żadego sprawdzania i wygląda że zostanie na dłużej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Koledzy, a wiecie może gdzie można kupić kije Abu Hornet Stinger? Widuję je na giełdzie a nie mogę namierzyć w sklepie. Szukam czegoś na okonie i sandacze a zdaje się, że te Abu to niezłe szpady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Bob ale żeś pan kucnął na pomoście na pierwszym zdjęciu.....musiało jechaaaaaać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 jechałooooooooooo ...że łooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 aż normalnie muszę gdzieś obejrzeć ten kijek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zapaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Bob......ale ja się boję tej twojej szafy...... miałem już raz w swoim życiu epizod z budką teleportacyjną......nie wiem czy chcę to powtórzyć.... trza jakiś neutralny grunt/wodę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ale jeszcze miał siłę w dolniku, więc jak rybki uciekały do krzaczorów przy brzegu to było czy je przytrzymać. Natomiast szczyt na tyle delikatny, że przy dzisiejszych dość leniwych braniach nie miały zahamowań (w przyszłym sezonie , okonie nie będą wiedziały ... że już zassały )Jak mogłeś...Chińczykiem? . Toż niemożliwym jest takim "wynalazkiem" łowić. Świat się co niektórym przewróci do góry nogami! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 ... a jeszcze nie napisałem za ile kupiłem wart tych pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 takie czasy nastali że nawet hamerykańce i japońce w CRL produkcje lokują.....a znaczek CE już najczęściej oznacza China Export..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Panowie umówmy się ch... mnie interesuje gdzie jest produkowany towar jak broni się jakością 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 oczywiście możemy się tak umówić ale jak będzie nas za dużo w tym umawianiu do już będzie zmowa.....żeby nie powiedzieć że knucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 12 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 oczywiście możemy się tak umówić ale jak będzie nas za dużo w tym umawianiu do już będzie zmowa.....żeby nie powiedzieć że knucie Przypominam że ustrój polityczny do którego się przyzwyczaiłeś skończył się już w naszym kraju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 jak się skończył? toż dopiero się zaczyna rozwijać ale nie mieszajmy do dyskusji ustrojów. toć na finalny produkt mający zastosowanie w wędkarstwie nie ma wpływu ustrój a jeno te rączki które ów produkt wytwarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 czy ktoś może miał w rękach/stosował to:http://allegro.pl/carbontex-na-hamulec-100-carbon-grubosc-0-85mm-i6471062431.html#thumb/3jakieś opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi