Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

A widzisz Misiek co Kolega napisał? ... TRAWIENIE!!! to podstawa! a co ułatwia trawienie? C2H5OH. Czyli zamiast kurtki wystarczy flaszka. Proste?! :blink:  :D

Nie wystarczy nawet beczka... :P

Pikantny rosół z kołdunami i może wiać,padać nawet grad poziomo :D .

• Like 1

Jak się nie wpada do jutra to i ja sam siebie, chyba z domu nie wygonię na testowanie UL :(

A jednak się wygoniłem ( tak naprawdę dzięki mojemu przyjacielowi MM, który wszedł mi na ambicję ... skubany cwaniak! :D )

Ubrałem sie więc właściwie i zabrałem terms z herbatą z wkładką ;) (wszystko jak zalecaliście :) )

Pojechaliśmy przetestować "chińczyka" na "pstrągach" (te pstrągi w cudzysłowie z powodu tego, że to łowisko  komercyjne wink.gif)

Rzuty longiem nr2 bez problemu, przy prowadzeniu, kijek się poddawał ale nie kucał tak aby nie można było poprowadzić przynętę, zarejestrować branie i skutecznie zaciąć. Dzisiaj pstrągi reagowały na twistery (blada krewetka i soczysta czerwień) prowadzone na bocznym troku. Potwierdziło się, że oliwka 6-7gr nie jest problemem tak przy dynamicznym rzucie jak i prowadzeniu zestawu. Najniżej, przy dzisiejszych warunkach, zszedłem do główki 2,5gr i twister ok 3cm.

Tutaj ugięcie kija pod rybką ok 56cm (fajny odjazd smiley.gif)

post-52107-0-49033300-1481481373_thumb.jpg

post-52107-0-18034400-1481481432_thumb.jpg

post-52107-0-23196300-1481481446_thumb.jpg

post-52107-0-18602800-1481481521_thumb.jpg

Edytowane przez BOB1
  • Like 4

Ale jeszcze miał siłę w dolniku, więc jak rybki uciekały do krzaczorów przy brzegu to było czy je przytrzymać. Natomiast szczyt na tyle delikatny, że przy dzisiejszych dość leniwych braniach nie miały zahamowań (w przyszłym sezonie , okonie nie będą wiedziały ... że już zassały  :D )

• Like 1

Ale jeszcze miał siłę w dolniku, więc jak rybki uciekały do krzaczorów przy brzegu to było czy je przytrzymać. Natomiast szczyt na tyle delikatny, że przy dzisiejszych dość leniwych braniach nie miały zahamowań (w przyszłym sezonie , okonie nie będą wiedziały ... że już zassały  :D )

Ja jestem miło zaskoczony tym chinolem,tyle że tym 3-8lb.

Wczoraj potestowałem,kilka szczupaków 60 z małym plusikiem i mniejszych,także kilka okoni.Czułość bardzo fajna,ugięcie też całkiem całkiem.Spady raczej nie grożą.

Kupiony zupełnie w ciemno,bez żadego sprawdzania i wygląda że zostanie na dłużej :) .

Jak mogłeś...Chińczykiem? :huh: . Toż niemożliwym jest takim "wynalazkiem" łowić. Świat się co niektórym przewróci do góry nogami! :D

• Like 1

oczywiście możemy się tak umówić ale jak będzie nas za dużo w tym umawianiu do już będzie zmowa.....żeby nie powiedzieć że knucie ;)

Przypominam że ustrój polityczny do którego się przyzwyczaiłeś skończył się już w naszym kraju :D 

• Like 1