BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Dzięki , że to wyłapałeś bo jak się chce szybko to ta czy tamta prawa czasem się popierniczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Dzięki , że to wyłapałeś bo jak się chce szybko to ta czy tamta prawa czasem się popierniczy Zrozumiałem o co chodzi nawet z tym błędem xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zrozumiałem o co chodzi nawet z tym błędem xDzdolna bestia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Shimano produkowało w latach 1980-82 model Bantam 201 na lewą(był i model 200 na prawą) Ten Bantam wygląda magicznie, jak z jakieś rusznikarskiej manufaktury. Ciężko chyba tylko znaleźć kij na jakim godnie będzie się reprezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ten Bantam wygląda magicznie, jak z jakieś rusznikarskiej manufaktury. Ciężko chyba tylko znaleźć kij na jakim godnie będzie się reprezentował. Do niego to pasuje chyba tylko kij z bambusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Z lamusa ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Dzisiaj poszło zamówienie na Megabassa ASL7208 @BazyL pomaga ogarnąć temat (złoty chłopak) na początku lutego powinien być http://www.megabass.co.jp/site/products/arms_sl_asl7208x/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Z lamusa ????A po co szukać nie wiadomo gdzie jak wystarczy sięgnąć do "mojej szafy" To tylko propozycja na szybko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Dzisiaj poszło zamówienie na Megabassa ASL7208 @BazyL pomaga ogarnąć temat (złoty chłopak) na początku lutego powinien być http://www.megabass.co.jp/site/products/arms_sl_asl7208x/ KOSMOS !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Kuźwa zapomniałem , że Mr. Murata Hajime był kiedyś młody legenda po prostu, polecam poszukać więcej i zobaczyć co robi z castem Oprócz tego że gość jest castingowy kozak to ma jeszcze u mnie dodatkowego plusa-jak żyję nie widziałem żeby ktoś łowił ryby w Reebokach Shaqa :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 na Kamczackich lenokach był w cowboy'kach z cekinami :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Na lenokach by się sprawdziło Edytowane 22 Grudnia 2016 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Oprócz tego że gość jest castingowy kozak to ma jeszcze u mnie dodatkowego plusa-jak żyję nie widziałem żeby ktoś łowił ryby w Reebokach Shaqa :D .Mój ziomek.Ja czasami łowię w reebokach Allena Iversona Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Oprócz tego że gość jest castingowy kozak to ma jeszcze u mnie dodatkowego plusa-jak żyję nie widziałem żeby ktoś łowił ryby w Reebokach Shaqa :D .Może powinien pogadać z reebokiem o wypuszczeniu swojej serii reebokow na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Właśnie o Twoją szafę między innymi mi chodziło Robercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 mnie to się w ogóle rzuca w oczy taki ciekawy obraz wędkarstwa z japonii czy nawet z usa.... luzik, jeansy, klapeczki, kolorowa koszulka... a u nasz.... normalnie jak żołnierze oddziałów taktycznych... pełen kamuflaż..kamizelki taktyczne noże niezbędniki itp..... i tak się zastanawiam jak wielką szkołą przetrwania jest wędkarstwo w naszym pięknym kraju 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ehhhh, gdyby jakość wędkarstwa w Japonii i USA różniła się od tego w Polsce tylko strojem wędkarza ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Ehhhh, gdyby jakość wędkarstwa w Japonii i USA różniła się od tego w Polsce tylko strojem wędkarza ... Oni maja tam te swoje bassy co byle gowno wezmą do japy w każdych warunkach i o każdej porze wiec po co się spinać i kamuflażem itp jak na luzie można te żarłoczne bassy z wody na sztywnym kiju wyciągać Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Rafał Nosowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 mnie to się w ogóle rzuca w oczy taki ciekawy obraz wędkarstwa z japonii czy nawet z usa.... luzik, jeansy, klapeczki, kolorowa koszulka... a u nasz.... normalnie jak żołnierze oddziałów taktycznych... pełen kamuflaż..kamizelki taktyczne noże niezbędniki itp..... i tak się zastanawiam jak wielką szkołą przetrwania jest wędkarstwo w naszym pięknym kraju Może reżyserzy filmów coś takiego narzucają. Może kryptoreklama? Osobiście nie lubię wędkować w dżinsach i pstrokatych koszulkach. noszę to na co dzień, więc na rybach luzik. Może to skrzywienie z armii? Lubię wojskowe ciuchy, doceniam ich trwałość, ale potrafię faktycznie coś tam czasami pstrokatego do tego dopasować. Nienawidzę garniaków, i na szczęście nie muszę ich nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 na Kamczackich lenokach był w cowboy'kach z cekinami :)Jak stylowo to po całości .Różnie się ludzie na ryby ubierają,ja jednak nie wyobrażam sobie na przykład dniówki na łódce w jeansach na tyłku,niewygodnie i tyle.A wędkarska moda jak każda-w dużej części chodzi o napędzanie interesu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jeansy na rybach to nieporozumienie;). Fajne łachy są przecież w Decathlonie i innych tego typu sklepach jak Campus itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Pilot tak tylko gada a pewnie spodnie w kancik koszula marynarka sztifle na nogi, megabass z zapiętą CC101DC i street Fishing odwala xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Taa, jakieś 8 lat temu mieliśmy zlot nad Wisłą krakowską ( ale nie w Krakowie). Kumpel przyjechał prosto z delegacji, czyli z pracy. Niczego sobie garniak, a na nogach kalosze. To był ubaw. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Farbowane włosy,narciarskie kombinezony,indiańskie opaski... a rzuca w sumie poprawnie,ot taki regionalny styl. Trekingowe ubrania są po prostu wygodniejsze. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Troszkę to jest chyba tak że u nas człowiek jakby się ubrał w miarę "ładnie" na ryby w jasne ciuszki a na nogach japonki to pewnie by wrócił upier@@@@ po pachy,a bo trza było targać sprzęt do łódki,silnik podłączyć,na łódce się uwalisz bo stała pod chmurką,zanim do tej łódki dojdziesz do w klapkach pływa błoto a tego na ciuchach typu moro itp nie widać,amerykańce mają łódki za dużo zielonych papierków gdzie czyściej niż w moim aucie po jeździe z dzieckiem,fotele na łódkach,podłoga wysoka z wykładziną,silników nie odłączają, sprzęt zawsze na łodzi więc nie trzeba dźwigać,łódka w garażu na przyczepie.Kurcze ale się rozmarzyłem...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi