Skocz do zawartości

A jednak stało się ... CASTINGOWA KAFEJKA :)

RafałWrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Kuźwa zapomniałem , że Mr. Murata Hajime był kiedyś młody :)

legenda po prostu, polecam poszukać więcej i zobaczyć co robi z castem :)

Oprócz tego że gość jest castingowy kozak to ma jeszcze u mnie dodatkowego plusa-jak żyję nie widziałem żeby ktoś łowił ryby w Reebokach Shaqa :D :D .

Oprócz tego że gość jest castingowy kozak to ma jeszcze u mnie dodatkowego plusa-jak żyję nie widziałem żeby ktoś łowił ryby w Reebokach Shaqa :D :D .

Mój ziomek.Ja czasami łowię w reebokach Allena Iversona

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka

Może powinien pogadać z reebokiem o wypuszczeniu swojej serii reebokow na ryby :D

mnie to się w ogóle rzuca w oczy taki ciekawy obraz wędkarstwa z japonii czy nawet z usa.... luzik, jeansy, klapeczki, kolorowa koszulka... a u nasz.... normalnie jak żołnierze oddziałów taktycznych... pełen kamuflaż..kamizelki taktyczne noże niezbędniki itp..... i tak się zastanawiam jak wielką szkołą przetrwania jest wędkarstwo w naszym pięknym kraju :)

• Like 5

Ehhhh, gdyby jakość wędkarstwa w Japonii i USA różniła się od tego w Polsce tylko strojem wędkarza ... :( :huh: ;)

Oni maja tam te swoje bassy co byle gowno wezmą do japy w każdych warunkach i o każdej porze wiec po co się spinać i kamuflażem itp jak na luzie można te żarłoczne bassy z wody na sztywnym kiju wyciągać :P Edytowane przez Rafał Nosowski

mnie to się w ogóle rzuca w oczy taki ciekawy obraz wędkarstwa z japonii czy nawet z usa.... luzik, jeansy, klapeczki, kolorowa koszulka... a u nasz.... normalnie jak żołnierze oddziałów taktycznych... pełen kamuflaż..kamizelki taktyczne noże niezbędniki itp..... i tak się zastanawiam jak wielką szkołą przetrwania jest wędkarstwo w naszym pięknym kraju :)

Może reżyserzy filmów coś takiego narzucają. Może kryptoreklama? Osobiście nie lubię wędkować w dżinsach i pstrokatych koszulkach. noszę to na co dzień, więc na rybach luzik. Może to skrzywienie z armii? Lubię wojskowe ciuchy, doceniam ich trwałość, ale potrafię faktycznie coś tam czasami pstrokatego do tego dopasować. Nienawidzę garniaków, i na szczęście nie muszę ich nosić. :lol:

na Kamczackich lenokach był w cowboy'kach z cekinami :) :)

Jak stylowo to po całości :) .

Różnie się ludzie na ryby ubierają,ja jednak nie wyobrażam sobie na przykład dniówki na łódce w jeansach na tyłku,niewygodnie i tyle.

A wędkarska moda jak każda-w dużej części chodzi o napędzanie interesu.

• Like 1

Troszkę to jest chyba tak że u nas człowiek jakby się ubrał w miarę "ładnie" na ryby w jasne ciuszki a na nogach japonki to pewnie by wrócił upier@@@@ po pachy,a bo trza było targać sprzęt do łódki,silnik podłączyć,na łódce się uwalisz bo stała pod chmurką,zanim do tej łódki dojdziesz do w klapkach pływa błoto a tego na ciuchach typu moro itp nie widać,amerykańce mają łódki za dużo zielonych papierków gdzie czyściej niż w moim aucie po jeździe z dzieckiem,fotele na łódkach,podłoga wysoka z wykładziną,silników nie odłączają, sprzęt zawsze na łodzi więc nie trzeba dźwigać,łódka w garażu na przyczepie.Kurcze ale się rozmarzyłem......

• Like 3